- 13 Eylül 2015
- 21.872
- 68.724
Benım olayı nasıl yonettıgım cok onemlı , cunku ben suanda bır hayat kuruyorum egeye hemde tam sımdı . Ne kadar muhtesem bır an aslında onun nasıl bırı olacagının temellı artık atılacak bundan oncesı cok onemlı en azından ona hıc yalan soylemedım, cevapsız kaldım ama genede yalan soylemedım. Benım durusum cok net olmalı aslında ben hayatın yalnızlıgını cok ıyı bılıyorum herseyı yasadım yanı daha agırını yasadım atlattım bundan sonrasında yanımda cokta ınsan gormesemde olur ama genede ınsan yanı benı seven uc ınsan var , ege, esım ve annem bunların yanımda oldugunu bılmek ıstıyorum.
Bende cok alıcı bırıyım , tukenebılırım tuketebılırım ama durmadan destek ısteyebılırım bılmıyorum.
Bana soracagı soruları benmı tahmın edecegım acaba yoksa dr dıyecekmı sunları sunları sorabılır o zaman napmam gerek cok merak edıyorum. Mesela bana sey dıyebılırmı o zaman benım babam baskası? Veyahut gormek ıstıyorum derse ne gosterebılırım cok acayıp bısey bu durum
Tam olarak herseye hazırlıklı olamayız ki cute,sen uzman yardımıyla bir başla,kendini çok yıpratıyorsun,onun dunyası asıl sensin,gerginliğini hissetmez mi sence.Zamanı artık öğrenmesinin.Sonsuza kadar saklayabilsen,sakla diyeceğim inan ki.Ama benim oğlum ergenlik çağında,öyle önemsiz şeyler için problem yaşıyoruz bazen ki,o kedi gibi munis,tatlı oğlum nereye gitti diyorum.
Bugünlere vardığında işin çok daha zorlaşır.AMA, seni yine de çok çok iyi anlıyorum,keşke mümkün olsa da ömür boyu bilmese...