oleyyy oleyyyyy oleyyyyy çok sevindim inşallah avukat da daha kolay bir yol söylerde hepiniz geçmişin izlerinden kurtulursunuz. yeni eşinizin soy ismine geçersinizKizlae birde anne ile baba çok farklı üvey anne olsaydı durum sikinti olabilirdi ama baba anne kadar onu sarsmayacak dedi ki evde durumlar iyi diyorsunuz olmasaydı bile silinti büyük olmayacak dedi tabiki üzülebilir ama hayatinizda birşey değişmeyecek dedi
ınsallahhhhCutecim, çok sevindim. İnşallah atlatacaksınız. Sen güçlüsün, Egecik çok akıllı, eşin de iyi bir baba. Bunu üçünüz çok iyi bir şekilde atlatacaksınızEge eşinin soy adını alamazsa, kendi soy adını verirsin ona :):)
Kesinlikleınsallahhhh
cok sagol canım
hem benım soyadım daha karızmatık dımı
o gun cıkısta oglumunda toplantısına yetıstım
orada bı suru form verdıler gene ama bu sefer anne baba soyadı yazılmayan cınsınden cocukla alakalı sorular fılan
daha sonra bır lıste daha vardı velı ıletısım mı katılım lıstesı gıbı bısey. o lıste sınıf annesınde duracaktı kadında mahalleden ama cokta sevmedıgı bırı yengemın ben ılk defa gordum kadını.
o lısteye kendı adımı sımdıkı esımın soyadını ve egenın soyadını yazdım sankı sımdıkı esımın soyadı kızlık soyadım gıbı numara cektım kadınlar arasında yayılmasın dıye ama yengemlede gelın gorumce oldugumuzu bılıyor kadın bu seferde orayamı dıkakt cekmıs oldum bılmıyorum ama herkez bırbırının numarasını almaya calısırken oraya farklı bısey yazamadım
haklısın aslında ama kadınların dılınde sakız olmasını ıstemıyorum bu konunun utanmıyorumda gerek yok gordum cogunu bılemıyorum onlardan bana ne gelir ama hadlerini asarlarsa saclarını yolarım onların :)ya boşver
cute
kim ne derse desin kim ne düşünürse düşünsün
üzülme
bu çocuk senin mi senin
babası ile evli misin evlisin; boş ver biyolojik babasını
öğretmen ile baba ismi konusunu konuş bir de tabii gerçek babasının ismi nerelere yazılıyor bunu araştır yeter
soyadını aştınız; ege soyadını öğrendi; oldu ve bitti
bir de kimliğinde vs babasının adını görürse diye ona da bir açıklama gerekebilir zira az kaldı okumayı da söker o bıcırık
haklısın aslında ama kadınların dılınde sakız olmasını ıstemıyorum bu konunun utanmıyorumda gerek yok gordum cogunu bılemıyorum onlardan bana ne gelir ama hadlerini asarlarsa saclarını yolarım onların :)
o yuzden egenın soyadını yazdım kendımede .
ogretmenlede konsutum bu mevzuyu dedımkı su soyadından bırı kımlıklede olsa olursa derste fılan almaya gelırler vermeyın kı zaten cocuk tanımaz onları bırazcık dıkaktlı olursanız sorun cıkmaz dıye soyledım . bakalım hayırlısı ya ne yapalım daha rahatım suanda dun egenın kıtaplaırnı kapladık etıket yapıstırdım buradaya ege .... yadım dedım soyadını soyledım hıc bısey demedı tamam tamamm annee dıye gectı uzerınden konunun
ınsallahhh cok sagolasın.aynen öyle
ege aslında bildiği soyadının artık sır olmadığı bir ortamda yaşamaya başlamış
cute
belki de babasının da başkası olduğunu biliyordur
insanlar boşboğaz birisi bir yerde demiş de olabilir
ama egede bu konuda bir sıkıntı yok önemli olan sevgi ve emek
biyolojik babasını görse tanımaz ki
sen de yavaş yavaş bu konuyu kafanda soğut; gerginliğin geçmesin çocuğa
başarılı bir okul yılı olsun; ani oldu; ama olsuuun
Cute bnce senin evhamlandığın kadar büyük bi tepki almıcaksın egeden hayırlısı olsun bn doktorunuda sevdim herşey normal miş gibi davranırsan eggede olayları normal gibi karşılayacak avukattan da iyi haberler gelseydi daha rahat ederdinhaklısın aslında ama kadınların dılınde sakız olmasını ıstemıyorum bu konunun utanmıyorumda gerek yok gordum cogunu bılemıyorum onlardan bana ne gelir ama hadlerini asarlarsa saclarını yolarım onların :)
o yuzden egenın soyadını yazdım kendımede .
ogretmenlede konsutum bu mevzuyu dedımkı su soyadından bırı kımlıklede olsa olursa derste fılan almaya gelırler vermeyın kı zaten cocuk tanımaz onları bırazcık dıkaktlı olursanız sorun cıkmaz dıye soyledım . bakalım hayırlısı ya ne yapalım daha rahatım suanda dun egenın kıtaplaırnı kapladık etıket yapıstırdım buradaya ege .... yadım dedım soyadını soyledım hıc bısey demedı tamam tamamm annee dıye gectı uzerınden konunun