Bizi bağlayıcı tarafı kişisel verilerin korunması yasası ile size ait hiç bir bilgiyi yasal yol ile istemediği müddetçe kimse ile paylaşmamak üzere. Yıllardır da böyleydi fakat yeni bir yasa çıktı ve bizleri inanılmaz derece de bağlıyor.
Bu çalışma da KK yönetimi bu projenin neresinde kişisel veriler neden paylaşılıyor diye X bir üye dava açsa bizler için ciddi sıkıntı yaratır. Bu konuda önlemlerimizi aldık, ya almasaydık ? ya biri kötü niyetli olsaydı ? Bazı bilgiler var ki sadece bizim görebildiğimiz sorgulaya bildiğimiz. Bu bilgileri tamamen varsayım üzerine yapmışlar. Sorun mu ? Bizim için ciddi sorun olan tarafı da bu.
İşin hukuki boyutunu bilmem.
Açıkcası ben biraz akıllıca buldum.
Bu kadar geniş ve aktif bir kitle varken ortada
Bunun veri olarak kullanılmaması esas garip olan olurdu.
Etik olarak izin almalılar evet, ama nihayetinde internet paylaşımı yaptığımız andan itibaren burada yazan her şeyin ulaşılabilir olduğunu kabul ediyoruz.
Ancak bu profesyonellikten uzak duruma nasıl düştüklerine şaşırdım.
Büyük firmalar etik meselesini prestij açısından önemsemek zorundalar.
Kaybedecek çok seyleri var.
Neyse,
O kadar didik didik ettiklerine göre gelir okurlar.
Rahat ol coco cola.
Hamburger olduğu sürece var olacaksın.
Satışlarının azalmasına panik yaptıysan cevabını burada değil git gide trend haline gelen saglıklı yaşam dalgasında ara.
İnsanlar bilinçlendikce zehirlenmekten kacmak istemeleri normal.
Ama sen akıllı şirketsin.
Sosyal medyadan satın aldıgın 3-5 sağlıklı beslenme hesabı veya ünlü diyetisyenle zero yu şekersiz beslenme rutinine sokmayı başarırsan bu seni bir süre daha götürür.
Bu kıyağımı unutma.
Öptüm kib by.