Popüler Konu Coca-Cola bizim hakkımızda ne düşünüyor ?

Dikkatini çekerim başlık Coca-Cola diyor,Cola demiyor :KK53: ben Coca-Cola içmeyeli , almayalı seneler oldu .Evde yoğurt mayalıyorum ,milli içkimiz ayran içiyorum çoğunlukta :KK53:Bazen kola aranıyor balık ,kebap yanında falan o zaman da bari 1lt al diyorum oğluma ,az alınsın ki az içilsin .Eşim hiç içmez kola.
Evde soda stoğum olur genelde.Araştırmanın dediği gibi ya ayrana soda koyarım ,ya da yazdan yaptığım meyva sodalarının içine.Bir nebze kola isteğini alıyor...:KK69:
Kolaci deynep, etmekçi deynep :KK53::KK53:

Avukatımız ile görüştük konuyu ama bir şey çıkmaz zira site kamuya açık bir paylaşım alanı dedi...

Onu bırakın adamlar beni tehdit etti esas, bu PPT sunusu elime nereden geçmiş söylemezsem dava edeceklermiş...

pehhhh
Hıııı o zaman ne yapıyoruz , bayan mükemmel ler olarak gazlı içeceklerin ve hazır paket yiyeceklerin insanları obez ve şeker hastası yaptığını her yerde daha yüksek sesle söylüyoruz ki kendilerine gelsinler piss röntgenciler .

Şuan asitli içecek tüketmiyorum . Fakat kola turkayı piyasada bulamıyoruz artık.
Ayrı bir üzüldüğüm konu ise lokanta cafe vs gibi mekanlarda yerli içecek markası bulamamak.

Nasıl bir ticari anlaşma yapıp piyasayı ele geçiriyorlar anlamıyorum.
Kendi ülkemizde hiç bir lokanta vb yerlerde yerli içecek içemiyoruz.
Bu yorumları da anketlerine eklesinler :KK53:
Bildiğim kadarı ile damla su cola nın markası ve lokantalarda hatta uçaklarda bile sadece bu marka su var ben hiç beğenmiyorum tadını hiç güzel değil . Nasıl oluyorda heryerde bu su satılmak zorunda anlamıyorum .

Kola içen mi kaldı ayol yıl olmuş 2018 en son ne zaman nerde içtiğim bile silinmiş gitmiş...

Bildiğim kadarı ile damla su cola nın markası ve lokantalarda hatta uçaklarda bile sadece bu marka su var ben hiç beğenmiyorum tadını hiç güzel değil . Nasıl oluyorda heryerde bu su satılmak zorunda anlamıyorum .
Damla su markasını hiç tüketmiyoruz.
Cola ürününü satan işletmelere bu marka ücretsiz olarak veriyormuş. İşletme sahipleride parayla su satın alıp satacaklarına %100 kar ile damla su markasını satmayı tercih ediyorlar mışşş

Bıde kılo vermeyınce psıkolog olup sakınlestırmesı var coca cola efendı huuuu
Diyetisyen 2 haftada birgün onu yeme bunu yeme diyor ama biliyor mu diğer günler ne yiyor? YOK, bizde öyle mi gün gün ne yiyor peşindeyiz, tabi ki biz daha iyiyiz :süslü: doğru tespit :süslü:

Avukatımız ile görüştük konuyu ama bir şey çıkmaz zira site kamuya açık bir paylaşım alanı dedi...

Onu bırakın adamlar beni tehdit etti esas, bu PPT sunusu elime nereden geçmiş söylemezsem dava edeceklermiş...

pehhhh
Senden korktum Kazen Kazen her yere her bilgiye elin uzanıyor:KK48:

Back