Popüler Konu Coca-Cola bizim hakkımızda ne düşünüyor ?

Hiç içmedim,icemedim Coca-Cola ve türevlerini hazır meyve suları nida evime girmedi, oğlumda 8 yaşın içinde hiç icmedi evimizde komposto,ayran,süt,ve meyve tuketiriz kış ayında Her akşam KUZUMA Bir tane greyfurt suyu nu sıkarım ve içer ..bazen misafir gelirken Coca-Cola getirir çıkartırım onlara geri kalanı durur durur sonrada lavaboya gider.ben ve çekirdek ailem Coca-Cola tuketmeyiz türevlerini de mis ler gibi kompostosu ve limonata varken
Eki Görüntüle 2095696
Eki Görüntüle 2095697
Eki Görüntüle 2095700
Kara üzüm kompostosu,, ağustos eriği komposto su,ve misler gibi LİMONATA
Hatunun komposto sunumları bile süslü:KK53:

Ha bir de dışarıda falan yemeğin yanına sipariş kola versem ,Coca -Cola gelse geri gönderiyorum .Başka marka istiyorum...:KK69:
Şuan asitli içecek tüketmiyorum . Fakat kola turkayı piyasada bulamıyoruz artık.
Ayrı bir üzüldüğüm konu ise lokanta cafe vs gibi mekanlarda yerli içecek markası bulamamak.

Nasıl bir ticari anlaşma yapıp piyasayı ele geçiriyorlar anlamıyorum.
Kendi ülkemizde hiç bir lokanta vb yerlerde yerli içecek içemiyoruz.
Bu yorumları da anketlerine eklesinler :KK53:

Şuan asitli içecek tüketmiyorum . Fakat kola turkayı piyasada bulamıyoruz artık.
Ayrı bir üzüldüğüm konu ise lokanta cafe vs gibi mekanlarda yerli içecek markası bulamamak.

Nasıl bir ticari anlaşma yapıp piyasayı ele geçiriyorlar anlamıyorum.
Kendi ülkemizde hiç bir lokanta vb yerlerde yerli içecek içemiyoruz.
Bu yorumları da anketlerine eklesinler :KK53:
Niğde gazozu var deneyin derim

:KK60::KK60:balkonumda dolabim var canım ve en az 50 şişe kompostom vardır ve neredeyse sıfır şeker kullanırım.ilk kez bu sene kızılcık kompostosu yaptım ve çok beğendik.o yüzden tamamen yasaklanmali asitli içecekler
Ben de yaptım canım doğal bahçemden erik ,siyah üzüm kompostaları.
Keşke yasaklansa ,marketlere girmese de almasak.

Baktım yazın annem erkek kardeşime cola almaya bakkala yolladı bende annemi önüme aldım başladım anlatmaya anne sen hep kebabın yanında cola içiyormusun şimdi mi aklına geldi son günlerde canım çekiyor dedi bir daha içme alzheimer yapıyor dedim o günden itibaren vazgeçti biraz aklımız var ondanda olmayalım dedi şimdi içmiyor artık o korku ona yetti
Ne mi içiyoruz şalgam veya ayran
Şalgamm galp galp galp. :KK200:
Özellikle reklam gibi olmasın T ile başlayan konyalı bir firma çok nefis yapıyor nam nam.

Back