bulduklari sonuc arastrimayi yapanlarin zeka seviyesini de gozlee onune sermisHayır, site dahilindeki kadınları kv-gelin-eş ilişkileri üzerinden yeren bir araştırının, kurtarıcı sonucunun da bu gelin-kv çatışmasının üzerinden, çocuğa ulaşılan kanadı olarak babaanneden (Geline karşı koca ve kv ittifakı) yürümesi.
İroninin dibi
"Bu araştırmada öğrenilen umut verici son şey ise Bayan Mükemmel idealinin kadınların eşleri ile aralarında gerilim yarattığını görmek ve bunun konuşulabilecek bir hedef olarak babayı ve babaanneyi (dedeyi de) göstermesi. Babalar, annelerin evde uyguladığı sıkı sağlıklı hayat rejiminden rahatsızlar. Babaanneler ise bambaşka bir zihin yapısından geldikleri için çocuğun mutlu edilmesi, şımartılması gerektiğine inanıyorlar. Bunlar, içine girilebilecek kapılar açıyor."
Ya evet ben de bunu diyorum işte:) site kurallarından haberim var. yazdıklarımı tekrar en baştan okursanız aslında o kuralları bilmediğimi değil, o kuralların varlığının benim denek olmama yol açmış olabileceğini belirttim. İroni var yani. İroninin ne olduğunu açıklamama gerek yok sanırım.Bu size özel bir durum değil. Siteye attığımız her mesajın düzenlenmesi için yalnızca birkaç dakikamız oluyor. 2016 yılında üye olmuşsunuz, bunu halen kavrayamamış olmanıza üzüldüm... Yazık.
İçerik silmek de yasak ayrıca, attığı mesajı düzenleyerek mesjının içeriğini silmeye çalışan olursa; o sildiğini sandığı mesaj site yöneticileri tarafından eski haline geri döndürülür.
İçerik girmeden önce forum kurallarını okuyunuz...
Bu arada izniniz olduğunda yazılarımı silmeye başlayacağım. Zira tüm yazılarımı 10 dakika içinde düzeltme ve silmeye kapatarak siz de beni hedef haline getirdiniz. Bunu suçlama olarak değil, tezinize karşı bir argüman olarak düşünün.
Kazen site adinin kullanilmasinda hakli olabilir ama yasal olarak icerigimi aldin diyemez cunku assagida da kirmizi olarak icerik saglayici paylasim sitesi yaziyor ve uye olmayanlara da acik.kazen tepkisinde hakli
coca cola gibi kurumsal bir firma bu site hakkinda arastirma yapacaksa yonetime haber vermeliydi
yonetimde bunu bize duyurmaliydi
etik degil yaptiklari
kk guzel bir potansiyel ancak izlenen yol yanlis
ve ortaya cikan rapor sacmalik otesi
Bu arada izniniz olduğunda yazılarımı silmeye başlayacağım. Zira tüm yazılarımı 10 dakika içinde düzeltme ve silmeye kapatarak siz de beni hedef haline getirdiniz. Bunu suçlama olarak değil, tezinize karşı bir argüman olarak düşünün.
Nasıl buram buram philly gibi seviyeli yorumlarınız var.Ya evet ben de bunu diyorum işte:) site kurallarından haberim var. yazdıklarımı tekrar en baştan okursanız aslında o kuralları bilmediğimi değil, o kuralların varlığının benim denek olmama yol açmış olabileceğini belirttim. İroni var yani. İroninin ne olduğunu açıklamama gerek yok sanırım.
kadinlari ayri asagilamis erkekleri ayriRaporda en çok buna takıldım bende...
Çocukların baba ve baba ailesi tarafından cezbedilmek adına cola ile rüşvetle kandırılması üzerine yürüyün mesajı verilmiş.
İyi de ben zaten özele indirgemedim. Bu kuralı tek bir kişiden başlayarak düzenleyebilirseniz, size bu girişimlerinizde, davanızda -her neyse- destek vereceğim. Ben buraya bunu bilerek üye oldum zten. Ancak bir kuralın var olması onun doğru olduğu anlamına gelmiyor. Ben sitede yazılarım üzerinde hak sahibi değilken ve kullanım hakkını size vermişken, siz kullanım hakkını sözde gasp eden birini gördüğünüzde neden sizi savunayım? O yazılar artık benim değil ki, sizin. Siz savunun kendinizi. Amacım sizi alaşağı etmek değil. “Kuralları öğren öyle üye ol” diyen de çıktı. Ben kime ne anlatıyorum noktasındayım artık. Neyse karşılıklı fikirlerimizi belirttik, teşekkür ederim. Şirketler arası savaşınızda muvaffak olmanız dileklerimle.ben yazılarımın kullanım hakkını size serbest bıraktım, o açıdan coca cola da kullansın beni çok ilgilendirmiyor. Buradaki x kişinin arkadaşına dedikodumu yapmasından farkı yokbenim için. Sizin marka değeriniz de önceliklerim arasında değil. Saygılar.Asla böyle düşünmeyin haklı olduğunuzu yazdım. Size haklı diyerek nasıl hedef gösterdim onu da anlayamadım. Her dileyen görüşünü yazabilir. Ayrıca
"tüm yazılarımı 10 dakika içinde düzeltme ve silmeye kapatarak" bu kısımda da algıyı yanıltmayın 17 senedir böyle size özel bir çalışma değil.
Çok büyük ironi yaptınız, tebrik ederim. KK'nın en ironik üyesi seçildiniz.Ya evet ben de bunu diyorum işte:) site kurallarından haberim var. yazdıklarımı tekrar en baştan okursanız aslında o kuralları bilmediğimi değil, o kuralların varlığının benim denek olmama yol açmış olabileceğini belirttim. İroni var yani. İroninin ne olduğunu açıklamama gerek yok sanırım.
Neden denek oldugunuzu dusundunuz ki? Her paylasim sonunda silinebilseydi, sanirim suan kk diye buyuk bir platform olmazdi. Herkes konusunu gerekli bilgiyi edindikten sonra silerdi. Ayni konular tekrar tekrar acilirdi. Google da birsey aradimiz zaman kk da bulamazdik, ki bu bence kk nin en guzel tarafi. Insanlarin deneyimlerini okuyup fikir sahibi olmak guzel bir sey degil mi? Ornegin bir urun alacagim ve kulllanici yorumlarina ihtiyacim var. Kk da hemen her sey hakkinda bilgi ve kullanici yorumu bulmak mumkun. Ve benzer nitelikte baska platform da yok. Zaten konu acarken ve yorum yaparken bunlarin silinmeyeceginin bilinciyle yaziyoruz. Ayrica cok ozel durumlarda uyenin menfaati goz onunde bulilundurularak konularin ya da mesajlarin silinebildigi de oluyor nadir de olsa. Tamamen anlayistan uzak, rant amacli bir site demek de haksizlik olur biraz.Ya evet ben de bunu diyorum işte:) site kurallarından haberim var. yazdıklarımı tekrar en baştan okursanız aslında o kuralları bilmediğimi değil, o kuralların varlığının benim denek olmama yol açmış olabileceğini belirttim. İroni var yani. İroninin ne olduğunu açıklamama gerek yok sanırım.
Çok teşekkür eder, aklından, fikrinden öperim:)Nasıl buram buram philly gibi seviyeli yorumlarınız var.
Kısmen aynı fikirde olsamda yorumlarınızın efendiliğini takdir ediyorum.
Milli ve resmî içeceğimiz ayran varramazan sofralarının resmi içeceği,komposto ve şerbet olmalı.karşı atağa geçelim.algı operasyonu nasıl olurmuş gösterelim.
Dikkatini çekerim başlık Coca-Cola diyor,Cola demiyor
topa girmek istemiyorum konu dagilmasin diye ancak o kadar guzel aciklamissin ki alintilamadan duramadimNeden denek oldugunuzu dusundunuz ki? Her paylasim sonunda silinebilseydi, sanirim suan kk diye buyuk bir platform olmazdi. Herkes konusunu gerekli bilgiyi edindikten sonra silerdi. Ayni konular tekrar tekrar acilirdi. Google da birsey aradimiz zaman kk da bulamazdik, ki bu bence kk nin en guzel tarafi. Insanlarin deneyimlerini okuyup fikir sahibi olmak guzel bir sey degil mi? Ornegin bir urun alacagim ve kulllanici yorumlarina ihtiyacim var. Kk da hemen her sey hakkinda bilgi ve kullanici yorumu bulmak mumkun. Ve benzer nitelikte baska platform da yok. Zaten konu acarken ve yorum yaparken bunlarin silinmeyeceginin bilinciyle yaziyoruz. Ayrica cok ozel durumlarda uyenin menfaati goz onunde bulilundurularak konularin ya da mesajlarin silinebildigi de oluyor nadir de olsa. Tamamen anlayistan uzak, rant amacli bir site demek de haksizlik olur biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?