Popüler Konu Coca-Cola bizim hakkımızda ne düşünüyor ?

Sayfanın en altında , kocaman kırmızı kutunun içinde uyarı yazısı var ama.
Ne yazıyor orada ;

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 5 (beş) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.

Benim mesajımı yazdım ,sorumluluk size ait,beni savunun demek te yanlış.

cikardiklaei sonic bu anneler icirmiyor babaanneler iciriyor
cozum ; reklam filmlerinde babaanneleri oynatalim

Beni savunun demiyorum. Ben kendimi yargı yolu ile savunurum bir rahatsızlık durumunda. Ama ben cola nın anketinden rahatsız olmadım. yazılarımı silemiyorum ve kk tekelinde. O yzıların coca cola tarafından kullanılmasından kk yöneticileri rahatsız ise yargı yolu ile haklarını arasınlar. Ben rahatsız olmadım, hak arama falan yok ortada. Siteye de kuralları bilerek üye oldum. Rahatsız olan diğer yorumcular. Ay bayılazaaam.

cikardiklaei sonic bu anneler icirmiyor babaanneler iciriyor
cozum ; reklam filmlerinde babaanneleri oynatalim

Oynatıyorlar ki zaten Ramazan'da hep babaanneler dedeler kola içiyor Ha bu arada bir şeker markası hep bayramda yanına torunlarının gelmediği hüzünlü dedeleri ellerinde bir paket şekerle torunları geldiği zaman nasıl gözleri yaşlarla dolu sevindiğini gösterir. Şeker satışlarında artış oluyor muymuş bir konuşsunlar

Şimdi anladım ,demek istediğinizi

ahhaa onu bilemiycim ama anneannele yirtti olaydan
zaten daha cok seviliyor onlar #yasasinanneanneler #kahrolsunbabaanneler

Okuduklarını da anlamamışlar. En çok verilen taktik "mesafe candır"

Bakanlik serbest birakmis olabilir. Bu colanin zararsiz bir icecek oldugunu gostermez. Devlet de elde edecegi vergi gelirine bakiyor. Burda paraya bakan yalnizca Coca Cola ya da KK degil ki. Uyusturucu yasak cunku uzun vadede faydadan cok zarari goruldu uyusturucunun. Uyusturucuyla kafayi bulup her seyi yapabilirsiniz. Ama colayi icip de gidip adam kesmezsiniz. ( Hos insanlar artik ayik kafayla da bu isi yapiyorlar ama bu simdi konumuz degil) Butun bunlar Colanin zararsiz bir icecek oldigunu gostermiyor. Organlarimiza verdigi zararin haddi hesabi yok. O halde neden burda colanin zararlarini tartismayalim?
Uye yorumlarina ve hakaretlere gelince, yine yorumlarin silinmemesi en dogru olani. Belki ben bana burda hakaret eden uyeye dava acacagim. O yorum silinirse ben nasil hakkimi arayacagim.? Hakaret edenin yanina kar kalir ki bu durumda yorumlar cok daha agir ve hakaretvari olur. Nasilsa bir yaptirim olmayacak diye.
Son olarak coca colaya karsi baska bir markayi onermek konusunda size katiliyorum. Bu durumun elle tutulur bir tarafi yok. Sonucta icerik ayni, verdigi zarar ayni.

Disipline Girmis BirKadin canım kazen bunu bir üyeye açıklama yapmak için yazdı.

Yani sanırım kazen burda şey demek istemiş.
Evet site benim ama içeriği üretenler sizsiniz, sahiplenen sizsiniz. Sizi de ilgilendiriyor gibi anladım.
Bizim mesajımızı da örnek olarak vermiş
Yani ogrenmemize sebep oldunuz sista lar ben mı öyle anladım

Surekli kola icen seksi kadin-erkek, kola icen mutlu aile temasiyla yaptiklari reklamlar samimi gelmiyor.

Surekli tabak canak vermeleri sevimsiz. Evde belki yillarca duracak reklam icerikli urunu ustune para alarak sattigini kimse fark etmiyor.

Her Ramazan ayi geldiginde iftar sofrası ritueline eklenmis kolali reklamlar basliyor.

Liseye giderken kola icmeyi biraktim. Sene 1998.
Esim içiyordu eskiden. 2005 gibi sekeri birakti, kola icemedi. En sekersizi bile tatli geliyormus.

2 cocugum var misafirlige gidildiginde ic ic diyorlar, ben susuyorum. Icmediklerini kendileri soyluyor. Eger cocuklar benden gizli icmediyse ve yalan soylemiyorlarsa -ki dogru soylediklerine suphem yok ama okulda eskiden satıldığı icin emin olamıyorum yanlis bilgi vermek istemem- tadini bilmiyorlar.

Hepimizin gunde maksimum 2 sise maden suyu icme hakki var. Kizim portakal suyuna katilmis haliyle seviyor. Esim limonlu. Oglum ve ben sade. Bazen visne kaynatıyorum. Onunla da iyi gidiyor.

Ayran yapiyorum, hosaf yapiyorum iciyoruz. Kola, gazoz vs almam. Aldirmam. Bana gelen misafir de alamaz. Geri yollarim gelenle :)

Mutluyuz siz olmadan kolacilar. Bizde durum bu.

Uzerimizde arastirma yapmak yerine fikrimizi sorsaydiniz ben soylerdim durustce. Sorun yok.

Hiç içmedim,icemedim Coca-Cola ve türevlerini hazır meyve suları nida evime girmedi, oğlumda 8 yaşın içinde hiç icmedi evimizde komposto,ayran,süt,ve meyve tuketiriz kış ayında Her akşam KUZUMA Bir tane greyfurt suyu nu sıkarım ve içer ..bazen misafir gelirken Coca-Cola getirir çıkartırım onlara geri kalanı durur durur sonrada lavaboya gider.ben ve çekirdek ailem Coca-Cola tuketmeyiz türevlerini de mis ler gibi kompostosu ve limonata varken

Kara üzüm kompostosu,, ağustos eriği komposto su,ve misler gibi LİMONATA

İşte kk nin çoğu bunu yapıyor ondan rahatsız ettik onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…