- 4 Temmuz 2017
- 170
- 195
- 103
- 26
Babalardan ve babanne-dedelerden medet ummaları ayrica komik bence.
#BayanMükemmelKorkuttuBu konu için bana bir hashtag önerir misiniz ?
Yandi ki ne yandı asitli içecek kk kadınlarının eline düşmek nedir anlayacakEki Görüntüle 2095575 Eki Görüntüle 2095576
Osman bey size de selam olsun efenim takip ediyorsunuz muhtemelen burayı
#kkmibuyukccmiBu konu için bana bir hashtag önerir misiniz ?
#cocacolaarastirmacinidegistirokudugunuanlasin :))Bu konu için bana bir hashtag önerir misiniz ?
Ben sizden farkli dusunsem de fikirlerinizi oldukca dikkate deger buldum ve katildigim bircok nokta var.Bir şirket, malını daha iyi pazarlayabilmek için anket-pazar araştırması-kamuoyu yoklaması yapıyor. Ben bunda etik olmayan bir tutum görmedim. Kk da sonuçta reklam geliri alan bir şirket. Bu şirketin(kk), insanların özel sorunlarını izinli olarak halka paylaşması, etik değerler içinde çalışan, dernek vasıflı, halkın faydasına açılmış bir kuruluş olduğunu göstermez.
İki kurum da hayyyyyyvanlar gibi para kazanıyor sonuç olarak ve bunu korumak istiyor. Böyle zifaf gecesi yatakodası basılmış yeni evli çift gibi ruh haline bürünmenin bir anlamı ve mantıklı tarafı yok bence.
Ban olmayacağı belirtildiği için böyle rahat yazdım. Saygılar, hürmetler.
#cocacolakadınlarakarşıBu konu için bana bir hashtag önerir misiniz ?
Yaa aynen
Ben arastirmada sorun gormedim sonucta herkese acik paylasiyoruz zaten duzgunde arastiramamis bana sorsaydi bayan mukemmel olarak daha guzel anlatirdim :)
Mesela yas ortalamasi cok yanlis ama bizi kucuk gordugu icin cok tesekkur ederim kendi adima :))
Öyle değerli bı günde giremiyorum ki geldiğimde tek tek okuyacağım kızlar önemli yerlere etiketlen beni
Asıl çeteyi buraya kuralım sistalar
Cocoya karşı
ahhaaa valla zor affederimOzur diletirim milam ben onlara kolalari yere dokerken dayanamazlar ararlar hemen seni
Aslında zorlayarak da olsa, bu anket olayı içinde etik olmayan şeyler çıkarılabilir. Ancak şu var ben burada 10 dakika sonra yazdığım hiçbir yazı hakkında hak iddia edemez ve silemez ve dahi düzeltemezken, benim hakkım konusunda haklı olmayan kısıtlamalar getiren bir sitenin yanında olmayı doğru bulmuyorum.Ben sizden farkli dusunsem de fikirlerinizi oldukca dikkate deger buldum ve katildigim bircok nokta var.
Bu kadar kapsamli bir raporlamayi yapmak tum Turkiye geneline yayilan bir arastirmadan cok daha kisa sureli ve ekonomiktir de.
Kk cok guzel dusunulmus bir sosyal platform ve elbette para kazanarak ayakta kaliyor sitenin kazandigi paraya birsey diyemeyecegim. Bir cati altinda ( bdvlerde konu sahibine ne zaman baksam yuklenilse de ) genel olarak kadin dayanismasinin oldugu bir yer bana gore. Buradaki paylasimlarimizin uye olmayan kisilerce de okunabildigini biliyoruz elbet ama bu sekilde habersiz mercek altina alinip kategorize edilmek benim hosuma gitmedi ben bunu etik bulmuyorum. Paraya kiyip saha arastirmasi yapsalardi ama yemedi belkide.
Sonuc olarak bu sitenin sorunu olsa da yapilani dogru bulmadigim icin ben yanlarindayim.
Gerci yine sormustum ama muhtemelen yogunluktan arada kaynadi. Uzerimizde deney yapan 4 kisinin nickleri belli mi? Bu kadar detayli veri topladiklarina gore uye hepsi.https://twitter.com/kadinlarkulubu bir bakın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?