- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Coca cola alip sokaklara dokerek protesto edelim mioku sekerim tam bomba
.Ama konunun anafikrinde coca cola nın izinsiz bu sitenin kullanıcıları hakkında bir anket düzenlemesi var. Siteden izin alınmadığından bahsediliyor. Burada hakarete uğradığını düşünen kadınların hakkı savunulmuyor yani. Tamamen parasal düzende işleyen bir sistem. Ayrıca kk kadınlarının şahsi haklarını kk da korumuyor. Siteden izin alınmasının şahsi haklarla da bir ilgisi yok zira benim hakkımı kk gözetmiyor. Kaldı ki sizinkini de. Tüm haklarımızı hukuk sistemi korur. Ayrıca burada birçok kadın birçok kadını ezikliyor. Savcılığa şikayet etse herhangi biri bilişim suçları kapsamında işlem uygulanır.
Son olarak ben yapılan ankette haklı taraflar da olduğunu gördüm. Çıkarılan kadın profili aşağı yukarı doğru. Ama bu anketin bir metaya hizmet ediyor olması anketin tamamen parasal kaygılarla oluşturulduğunu gösteriyor. Yani ben etik olmayan hiçbir şey görmüyorum. Zira içinde bulunduğumuz siteden, konu olduğumuz ankete kadar her şey euro-dolar bazında zincirleme olarak birbirine bağlı.
ahhaaa sassy da dediydi bunuCoca cola alip sokaklara dokerek protesto edelim mi
Bir şirket, malını daha iyi pazarlayabilmek için anket-pazar araştırması-kamuoyu yoklaması yapıyor. Ben bunda etik olmayan bir tutum görmedim. Kk da sonuçta reklam geliri alan bir şirket. Bu şirketin(kk), insanların özel sorunlarını izinli olarak halka paylaşması, etik değerler içinde çalışan, dernek vasıflı, halkın faydasına açılmış bir kuruluş olduğunu göstermez.
İki kurum da hayyyyyyvanlar gibi para kazanıyor sonuç olarak ve bunu korumak istiyor. Böyle zifaf gecesi yatakodası basılmış yeni evli çift gibi ruh haline bürünmenin bir anlamı ve mantıklı tarafı yok bence.
Ban olmayacağı belirtildiği için böyle rahat yazdım. Saygılar, hürmetler.
Onlar para yönünde. Ayrıca sizin ve kardeşlerinizin de bu sitenin reklam pastasında emekleriniz var. Para kazandırıyorsunuz..
benim kardeşlerimi elestirip,yerdikten sonra kimse haklı olamaz..Ben para yönünde değilim isin
Coca cola alip sokaklara dokerek protesto edelim mi
.Onlar para yönünde. Ayrıca sizin ve kardeşlerinizin de bu sitenin reklam pastasında emekleriniz var. Para kazandırıyorsunuz.
zıyıSizin haberiniz olmadan sizin hayatınızı arastirmalarina ve sizin üzerinizden yakışıksız dedikodular yapılmasına müsaade edebilirsiniz yani..
Burada yapılan eylemin içeriğini tartışmıyoruz..
Bahsi geçen firma bir araştırma yapıyor ve bu araştırma gizli bir araştırma oluyor ve bir şekil de bu ortaya çıkıyor..Yani şu demek oluyor ki bu firma bir şeyler araştırırken " Müşteri Memnuniyeti " ne yönelik değil daha çok Kadına Yönelik bir aşağılama peşinde..
Eğer burada benim üzerimden bir araştırma yapılacaksa benim cinsel hayatım değil mutfak alışkanlığım damak zevkimden bahsedilsin.
İlla ki merak ediliyorsa bu bir kutsal sır değil açık açık sorulup fikirler alınabilir.
Piyasa araştırması böyle yapılır ..
Evet ben de onu diyorum. Ben o yüzden soğukkanlılıkla karşıladım. Siz de öyle karşılayın..
Tabiki kazandiriyoruz..Senin de kazandirdigin gibi
Boşuna para verme bacımAklıma 10 kasa kola satın alıp, boykot ediyok, içmiyok, dökün la diye yanındakilere işaret veren dayı geldi
ahhaaa sassy da dediydi bunu
Yaa aynenAklıma 10 kasa kola satın alıp, boykot ediyok, içmiyok, dökün la diye yanındakilere işaret veren dayı geldi
kizimmm beni yok saymislarYaa aynen
Ben arastirmada sorun gormedim sonucta herkese acik paylasiyoruz zaten duzgunde arastiramamis bana sorsaydi bayan mukemmel olarak daha guzel anlatirdim :)
Mesela yas ortalamasi cok yanlis ama bizi kucuk gordugu icin cok tesekkur ederim kendi adima :))
Ozur diletirim milam ben onlara kolalari yere dokerken dayanamazlar ararlar hemen senikizimmm beni yok saymislar
cok bozuldum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?