Coca Cola 2.5 lt kapak altı şifreye ihtiyacım var

Yaaaaa super bir yorum coook dogru

Şifre bulup alabildin mi laptopu çok merak ettim. Bi ara girersen yaz. Birde programın adını yazsana benim laptopta eskidi baya:)

Şarkı tavsiyesi isteyebilen biri bunu nasıl söyler?
Bence sizin isteiğinizden daha fazla meşgul edebilir bu sorun..
Ben de daha önce görseydim bu konuyu sırf konusahibi için iner aşağıdan alır o şifreyi gönderirdim..
Bu kadar itici, kırıcı olmanıza ve saçma sapan yoruma gerek yoktu hiç..
Bir de bir şekilde alınır demişsiniz ya nasıl alınacağını da yazsaydınız keşke..
O dediğiniz ciklet değil en az 1500 TL.. O da vasatı

Nolmuş nolmuş?? konu sahibi alabilmiş mi laptop ı?? Hangi program mış bu??

Acilen biryere girmek gerekiyor. Ama evde kola içen yok haliyle kolada yok . Yakindaki marketlerde kapalı bu saatte evinde olan varsa şifreyi atarsa çok sevinirim

Sabah olsu yeni gordum. Bizdede yoktu zaten yoksa yazardim.Ama laptop diyosan ben senin yerinde olsam gider marketten alirdim 5 10 tane sise.

Neyse, naptin kazandinmi???

Yüzüğünün modeline karar veremeyip dert diye yazanın konusu konu da, bu mu değil.

Boşuna meşgul etme demiş ya
Sanki diğer tarafta acil bir ameliyat yapıyor ne çok gözünüzde büyütmüşsünüz bacılar burayı . Sadece fikir verıyorsunuz biraz dertlesiyorsunuz burada ki insanlarla .
ahahahhaaha heralde arkadaşlar beyin ameliyatında cerrah modunda hay ağzını seveyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…