• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coca Cola 2.5 lt kapak altı şifreye ihtiyacım var

Allah razi olsun cok teşekkur ediyorum yeni gordum. Ilk yorumlari okuyunca moralim bozuldu çiktim 10 dakika kala neyse bakalim bi dedim sizin gibi anlayişli insanlarda varmiş. Işime yaradı teşekkurler
Kazandın mı ? Olsa ben de verirdim dayanışma güzeldir :)

O

O zaman bu konuyu bdv ye açma, normalde böyle kırıcı değilimdir ama şu an bu yaptığınız o kadar saçma geldiki, anlatamam size... Laptop dediğin nedir , tutki alamadın, para verip alamaz mısın ? Birşekilde alınır .. Ama bak sağlık alnımıyor, para verip içindeki korkuları, endişeleri atamyıyorsun... Burada birşey paylaşırken biraz daha düşünceli olur bu kadar saçma sapan şeyler için meşgul etmeyin bence...
Sanki bas agrisina ambulans cagirmis kadin, ne olur yahu sacma seyler icin mesgul etmeyin nedir:KK53:

Nasıl bir şey ki o?o_O

kızın derdi şuan buymuş illa dünyanın başına yıkılması mı lazım ?

ne bu çemkirme anlamadım. Mesela benim derdim bugun kızımın mamasını bitirmemesiydi ama dun telefonumun şarj almamasıydı. Yani illa kıyamet mi kopmalı hayatımızda dert olması için

Bazen buradaki bazi insanlar icin aynen söyle dusunuyorum...

7/24 kadinlar kulubune girip bdv topiginde, yavru ceylana her an atlamak icin zaman kollayan aslan gibi tetikte bekleyip "yeni konular açilsada hemen konuya atlayip biraz saldirsak ve SAÇMALASAK " diye pusuda bekliyorlarmış gibi geliyor...

Herkesin sorunu farkli kimisininki gercekten büyük bir sorun iken kimisinin ki gayet basit olabilir ama sonucta ikiside bir dert ve ikiside bir sorun....

Ayrim yapamiyorsunuz cok zaman...

olsa ben de yazardım ama tellerim var içmiyorum asitli şeyler.
bari uygulamanın adını yazsaydın. valla merak ettim

Olayi anlatsam pek anlamazsiniz bir program var . Sana gorev veriyor mesela 500 mt. Ilerideki markette 3 nolu kasiyerin adi nedir ? Tabi bunlar anlaşmali kendi aralarinda program gps ile takip ediyor gidip gitmedigini buna benzer gorevler var ve puan veriyor benim 1950 puanim olmuş 2000 puana son model laptop veriyor. Kapak gorevi 50 puan süre bugun 23.00 sonmus haberim yoktu bu yuzden istiyorum. Size saçma gelebilir saygi duyuyorum
Bana da versene programin adını bende senden destek alırım :)

Artık yeni laptopundan yazarsın programın adını :D

Vurun vurun bir daha vurun kadına, cık cık bdv gün yüzü görmeyen lanetli köşe aman canım böyle de dert mi olur tüüü :D
Bir de bu dert değil mi bence gayet dert. Uğraşmış ve sonuna gelmiş mal da canın yongası der canım anam :D
Şaka bir yana laptopu kazandınız galiba hadi hayırlı uğurlu olsun, program da ben ve birçok arkadaşımız için merak konusu
Şimdi ayyyyyyyh başım ağrıyor yeeeeah diye konu açıyorum bdv ye, hepinizi bekliyorum hanımlar :)

Vurun vurun bir daha vurun kadına, cık cık bdv gün yüzü görmeyen lanetli köşe aman canım böyle de dert mi olur tüüü :KK70:
Bir de bu dert değil mi bence gayet dert. Uğraşmış ve sonuna gelmiş mal da canın yongası der canım anam :KK70:
Şaka bir yana laptopu kazandınız galiba hadi hayırlı uğurlu olsun, program da ben ve birçok arkadaşımız için merak konusu
Şimdi ayyyyyyyh başım ağrıyor yeeeeah diye konu açıyorum bdv ye, hepinizi bekliyorum hanımlar :)
Bende evde sabun bitmiş yazıcam :D

Sorunlar ağlamaklı olmayabilir ama dertler ağlamaklı, bir derdim var diyoruz sonuçta !

Bu nasıl üslup yahu otopark haraçcısı gibi. Parayla mı konu açmak? Burda saç rengi için konu açanda var eşim osuruyor diye konu açanda var. Ne bu tepki Allah aşkına. Bdv'de bir satır boşuna yer kaplamış altı üstü. Böyle insanların gerçek hayattaki öfkesini çok merak ediyorum.

Hayır kadın aciiil, öldüm yandım diye de konu açmamış üstelik
Ne istediğini gayet açık yazmış
Mesela diyorum, girmeseniz başlığa,, iki laf sokayım rahatlayayım amacı gütmeseniz

Olayi anlatsam pek anlamazsiniz bir program var . Sana gorev veriyor mesela 500 mt. Ilerideki markette 3 nolu kasiyerin adi nedir ? Tabi bunlar anlaşmali kendi aralarinda program gps ile takip ediyor gidip gitmedigini buna benzer gorevler var ve puan veriyor benim 1950 puanim olmuş 2000 puana son model laptop veriyor. Kapak gorevi 50 puan süre bugun 23.00 sonmus haberim yoktu bu yuzden istiyorum. Size saçma gelebilir saygi duyuyorum
Iki dakka marjete gidip neden almadin cola

Back