• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coca Cola 2.5 lt kapak altı şifreye ihtiyacım var

Bu benim görüşüm bu tarz şeyler görmek bu bölüm için doğru gelmiyor bana açıkçası, keşke kurtarabilsek hayat, o ayrımın farkındayım
Valla canim herkes istediği konuyu açmakta özgür. Kurallara uyuyorsa sıkıntı değil. Hem yukarılarda birinin kocasını bebek yapmaya ikna edenler var biride sevgilisi fenomenmis dert yanıyor size gore bunlar da dert değil ama okuyoruz muhabbet oluyor egleniyoruz

O

O zaman bu konuyu bdv ye açma, normalde böyle kırıcı değilimdir ama şu an bu yaptığınız o kadar saçma geldiki, anlatamam size... Laptop dediğin nedir , tutki alamadın, para verip alamaz mısın ? Birşekilde alınır .. Ama bak sağlık alnımıyor, para verip içindeki korkuları, endişeleri atamyıyorsun... Burada birşey paylaşırken biraz daha düşünceli olur bu kadar saçma sapan şeyler için meşgul etmeyin bence...
Burası 112 değil ki meşgul edilemeyecek olsun. Bu da bayanın derdi. Lap top için söyledikleriniz de ayrıca garip.

Valla canim herkes istediği konuyu açmakta özgür. Kurallara uyuyorsa sıkıntı değil. Hem yukarılarda birinin kocasını bebek yapmaya ikna edenler var biride sevgilisi fenomenmis dert yanıyor size gore bunlar da dert değil ama okuyoruz muhabbet oluyor egleniyoruz
Bebek konusunda birşey diyemem, o sevgili olayına ise hiç girmedim okudum şimdi, saçmalığın önde gideni, fakat bilmiyorum, haklısınız belki, özür dilerim hatta, ama dedim ya iyi değilim ben bugün sinir olarak, ilk mesajda da öyle bir yere girmem lazım koka kola şifresi diye okuyunca dellendim, farkındasınızdır sizde çünkü burayı trolleyen çok insan var

Bebek konusunda birşey diyemem, o sevgili olayına ise hiç girmedim okudum şimdi, saçmalığın önde gideni, fakat bilmiyorum, haklısınız belki, özür dilerim hatta, ama dedim ya iyi değilim ben bugün sinir olarak, ilk mesajda da öyle bir yere girmem lazım koka kola şifresi diye okuyunca dellendim, farkındasınızdır sizde çünkü burayı trolleyen çok insan var
Anladim cnm gerçekten iyi degilsin çünkü normal bi konu tepkin Goze batti haliyle.

Sıkma canını ya sıkıntın her neyse Rabbim en kisa surede feraha çıkarsın insAllah:KK19:

Valla millet ne dertler için konu açıyor bu da bi dert sayılır
Dert olmasaydı böyle bi konu acmazdı
Keşke şu anda kola olsaydı yollardim şifreyi ne olacak hic mi hayrimiz olmasın
Tekrar aynı şeyleri yazmak ,stemiyorum, bir iki mesaj öncesi bir cevap yazdım zayten, benim hatam olup çok çıkışmış olabilirim, fakat bazı söylediklerimde de haklıyım ama

kazandinmi leptopu :)
olsa bende veriridim valla
dert derddir :)

MYCZT8XU
"Haydi Kolkola Takımına Destek Olmaya" serisinden bir şifre.Şimdi açtım baktım=)
Allah razi olsun cok teşekkur ediyorum yeni gordum. Ilk yorumlari okuyunca moralim bozuldu çiktim 10 dakika kala neyse bakalim bi dedim sizin gibi anlayişli insanlarda varmiş. Işime yaradı teşekkurler

Back