• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coca Cola 2.5 lt kapak altı şifreye ihtiyacım var

Nivelo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
14
17
3
34
Acilen biryere girmek gerekiyor. Ama evde kola içen yok haliyle kolada yok . Yakindaki marketlerde kapalı bu saatte evinde olan varsa şifreyi atarsa çok sevinirim

Hay allah aceleden buraya acmişim kusura bakmayin ama buda dert sayilir.

Olayi anlatsam pek anlamazsiniz bir program var . Sana gorev veriyor mesela 500 mt. Ilerideki markette 3 nolu kasiyerin adi nedir ? Tabi bunlar anlaşmali kendi aralarinda program gps ile takip ediyor gidip gitmedigini buna benzer gorevler var ve puan veriyor benim 1950 puanim olmuş 2000 puana son model laptop veriyor. Kapak gorevi 50 puan süre bugun 23.00 sonmus haberim yoktu bu yuzden istiyorum. Size saçma gelebilir saygi duyuyorum

Olayi anlatsam pek anlamazsiniz bir program var . Sana gorev veriyor mesela 500 mt. Ilerideki markette 3 nolu kasiyerin adi nedir ? Tabi bunlar anlaşmali kendi aralarinda program gps ile takip ediyor gidip gitmedigini buna benzer gorevler var ve puan veriyor benim 1950 puanim olmuş 2000 puana son model laptop veriyor. Kapak gorevi 50 puan süre bugun 23.00 sonmus haberim yoktu bu yuzden istiyorum. Size saçma gelebilir saygi duyuyorum

Oo iyiymiş nedir adı uygulamanın ?

Arkadaşlar bu kadar sert olmaniza gerek yok gordugunuz uzere acemiyim ve dogru yere acmamis olabilecegimi belirttim. Kimse zorla bisey istemiyor ki verirseniz sevinirim

O
O zaman bu konuyu bdv ye açma, normalde böyle kırıcı değilimdir ama şu an bu yaptığınız o kadar saçma geldiki, anlatamam size... Laptop dediğin nedir , tutki alamadın, para verip alamaz mısın ? Birşekilde alınır .. Ama bak sağlık alnımıyor, para verip içindeki korkuları, endişeleri atamyıyorsun... Burada birşey paylaşırken biraz daha düşünceli olur bu kadar saçma sapan şeyler için meşgul etmeyin bence...

anladık ama :KK14::KK14:

Arkadaşlar bu kadar sert olmaniza gerek yok gordugunuz uzere acemiyim ve dogru yere acmamis olabilecegimi belirttim. Kimse zorla bisey istemiyor ki verirseniz sevinirim
Bunu da anlamıyorum foruma girip o kadar konu arasından bir derdim varı buluyorsunuz ve acemiyim, bu da moda oldu heralde..

Konuyu açacağim yeri belirtirseniz oraya açabilirim cok kısım var kusura bakmayin

Back