kızlar yüzümde şakakta yırtık var sedef rengi almış....vücut çatlakları olur ya öyle...co2 lazer fayda eder mi.... önerir misininizz?? ne yapıcam bilemiyorummmmmm
dernier merhaba,
3. seansımın üzerinden 3 ay geçti, şu anda yüzümde çokda bir düzelme yok, çukurlarım yüzeyselleşti okey ama hala yerleri belli, 3. seanstan sonra yoğun atış yapılan kısımdaki renk farklılıkları hala farkediliyor, senin izlerin gibi benimde yüzümde bölgesel renk farklılığı var, çukur izlerim de duruyor, şu anda trentin diye bir krem sürüyorum ama pekde ümidim yok açıkcası, hem eylülde gel devam edeceğiz seanslara demeleriyle zaten ümidimi yitirdim, çünkü ilk görüşmede 3 seans yetecek demişlerdi
merabalar:
lazerin lekelere etkisi..tecrübeyle sabit..doğum lekesini hemen geçirmiyor..sanırım daha fazla seans gerekiyo...zaten en kuvvettli leke doğum lekesi...onun dışında benim bıyık bölgemde tca kimyasal peelingten sonra baya bi koyuluk vardı..aynada baya bi pala bıyık gibi gözüküyodu..annemede aynısı olmuştu...lazerden sonra ne mi oldu: bıyık bölgesi koyulaşması sıfır...bu sorunu olanlar bilirler..çok kötü gözüküyor...internetten bi bakın bıyık koyulaşması diye.gerçi ben lazeri sivilce çukurları için yaptırmıştım ama bu sorun da aradan çıkmış oldu...
chaneeell tretin kullandığına çok sevindim çünkü bu soruyu ancak sana sorabilirdim. biliyorsun ki tretin yaklaşık 3-4 gün düzenli olarak kullanmanın sonrasında yüzünü soymaya başlıyor, bu soyulmalar senin yaptırdığın lazerdeki gibi mi? ya da yaptırdığın lazerdeki soyulmalar sence tretinin soyulmalarının yaklaşık kaç katıydı?
Bir de bu tretini doktoruna sordun mu? benim doktorum sürekli kullan, geceleri sür dedi. ama ben soyulmalar başladığı zaman kreme ara veriyorum.
yorumlarını bekliyorum canım :)
resigned özel mesaj yazamıyorum, umarım burayı okursun, resmini gönderdiğin cihaz evet benim yaptırdığıma benziyor, co2 fraksiyonel lazer cihazı, fakat daha önce yazmıştım çok çeşitleri varmış ve diğer bir forumdan öğrendiğime göre sivilce izlerinde en etkili olan henüz Türkiye' ye gelmemiş, beklemeni tavsiye ederim, sonuçta pahalı bir tedavi neden % 40-50 ile yetinesin
yok canım ben artık % 100 sonuç alacağımı bilsemde yaptırmam, hem % 50 düzeldi cildim, artık öyle göze batan bir bozukluk yok yani, izler küçüldü ve yüzeyselleşti ama ilkkez yaptıracak, yolun başında olanlar için lumenis encore total fx adlı cihazı tavsiye ediyorlar seansı 1.000 usd imiş
ve resimler,
http://www.southcoastmedspa.com/laser_skin_resurfacing_gallery.phpxx
inşallah düzelir canım, hem o kadar acı çek, ümit et hemde cildin daha beter olsun, yaptırdığın yere gidip gösterseydin belki bir çare bulurlar, yaptırılan yer çok önemli demekki
gittim gösterdim canm kadını boğasım geldi dediki ben sizinle devam etmek istemiyorum ilişiğinizi kesin diye bende şikayet etcem dedim yumuşadı sonra ilaç tedavisine başladım başka yöntem yok gibi malesef:((
evt bencede yerde doktorda çok önemli okadar canm yandı yaptırırken sonuç sıfır.bari esikisinden kötü olamasa ona bile razıydım.izlerim bile arttı
senin kızarıklığın falan geçtimi benm yaptıralı 3ay oldu hala kızarık
umarım düzelir canm düzelmezse zaten şikayet etcem o yeri
glamorus sen nerede yaptırdın? çok korktum şimdi. co2'nin 3 çeşidi varmış. benim yaptıracağım yerde karbondioksit lazer yapılıyor. erbium yapılan bir yer var, şu an kampanyalı yapıyorlarmış, fiyat da uygundu; ancak eylülden önce önermiyoruz, 2 ay çok iyi korunacaksınız yoksa çok kötü olur cildiniz dediler. acaba sen iyi koruyamadın mı? ben haftaya yaptıracağım aslında hemen yaptırmak istiyorum ama dr müsait değil. yaptırdıktan sonra 2 ay mümkün mertebe dışarı çıkmamaya çalışacağım. gerçi evin bütün işleri de benim üzerimde ama akşamları çıkarım artık.
benm yaptırdığım co2 lazer deildi.erbium olan benmki. co2 nin iyileşme süresi erbiuma göre daha uzun ama daha çok etkili ilk seansta bile yarı yarıya geçebiliyomuş izler ve gençleştiriyoda cildi.erbium kesinlikle ilzeri geçirmiyo.çünkü erbiumun 6seansı bir seans co2ye denk geliyomuş.
hiç evden çıkmadımki asla güneşte kalmadım.ve yüzümdeki renk değişkliği hala geçmedi nerdeyse 3ay olacak.kayseride güzellik merkezinde yaptırdım co2yaptıracaksan kesinlike hastanede ve doktorun yapması gerekir.iyice araştır.ben co2yi acıbadem hastanesine sordum seansı 900 dedi.dahada ucuz olmaz ucuz olanlar co2deildir erbiumda seans 200 liraya yaptrdım.hem param boşuna gitti hemde canm yandığıyla kaldım
Canım çok geçmiş olsun. o kadar etkili değilmiş ve iyileşme süresi de kısaymış niye peki cildin normale dönmedi? yapan kişi estetisyen miydi, yanlış bi şey mi yapmış? erbium da fraksiyonel lazermiş bildiğim kadarıyla. konu sahibi arkadaş da benim yaptıracağım lazerden yaptırmış. kafam o kadar karışık ki... yaptırıp bi deneyeceğim ama olumsuz yazıları okuyunca da ya eskisinden kötü olursa diye korkuyorum. o kadar para ver hiçbi faydasını göremediğin gibi bir de cildin daha kötü olsun. ama bende böyle bi şey olursa, verdiğim paranın on katını alırım. yok öyle dava
saol canm inş geçer zamanlaevt erbiumda fraksiyonel lazer.yapan kişide uzman doktordu.bilmiyorumki niye böle olduysa ilk senasta 2haftada geçti hemen hafif bi kzıarıklık kalmıştı.ama 2haftadan sonra yüzümde yağlar oluşmaya başladı(komedon adı) neyse dedim 2.ciyi yaptırıyım belki geçer.yaptırmaz olaydım o yağların uçları delik delik oldular hep gözenek açılmış gibi duruyolar ve daha çok fazlalaştı.artı bide siviceler çıktı.lazerden sonra sivilceler kusabilrmiş netteki bilgilerdede yazıyo ama bana en başında hiç böle bişe demediler.çok fazla acımaz kızarıklık 1haftadan geçer dediler hep yalan ya.felaket canın yanıyo.ve 2 3 gün ağrısını çekiyosun.koyduğum buz bile hemen ısınıyodu aşırı sıcaklık oluşuyo yüzünde.cildinin renk tonuda değişiyo.3ay geçmesine rağmen benm cildim hala kendi rengine gelemedi.
kesin kararlıysan yaptırmaya bunlara hazırlıklı ol derim.ama herkesin cilt tipine göre değişir.sende böle bişe hiç olmayadabilir.ama kızarıklık kesinlikle olacak.co2 fraksiyonel lazermi yaptıracaksın.ilk seans yaptır baktın kötü oldu 2.ciyi asla yaptırma.izler için demi yaptırcaksın sivilcelerin varsa hala yine yaptırma onlar geçince yaptır.çünkü benm sivilcelerin üstüne bile yaptı onlar iz kaldı yeni izler oluştu bende
dene bi canm umarım sende işe yarar canm bide yaptırdığın makina kaliteli olması gerekir.makinenin ismni falan sor internnetten araştır.benmki kalitesiz bi makineydi heralde ondanda kötü olmuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?