benim yüzümde akrif sivilce yok ama bazen çıkıyor. aktif sivilcesi olanlara yapılmıyormuş zaten. kılcal damar çatlamaları var. zaten bu lazer kılcal damar tadavisi için de kullanılıyormuş. çukur şeklinde sivilce izlerim var. bu izler için haliyle derin soyma yapılması gerekiyor bu da insanın canını acıtır. yüzüm de beyaz ve hassas nasıl kızaracağını tahmin ediyorum, ciğer gibi olacak. 2 aylık bi sıkıntıya katlanmak için hazırım ama bir de eskisinden kötü olursa, yüzümü sivilce basarsa, izlerde hiçbir düzelme olmazsa, o zaman kötü olur. sivilcenin kusmasını anlayamadım. etkilerinde gözeneklerin küçüleceği yazıyor. belki erbiumda öyledir. benim yaptıracağım co2. bi kere yaptırıp bi bakacağım. eğer istanbula gitme imkanın varsa, lazerde en etkili cihaz fraktel repair'miş. ama hastanede ve ameliyat odasında duruma göre lokal ya da genel anesteziyle yapılıyormuş. bir kerede sonuç veriyormuş ama bir hafta boyunca dr tarafından pansuman yapılıyormuş. biraz da maliyetli ama izlerden kurtulmaya değer. istanbulda olsaydım yaptırırdım. burada yok işte
benm sivilcelerim üstüne yaptı işte bide büyük 4 5 tane sivilce vardı onlar hep iz kaldı.valla bi sinir oluyorumki boğasım geliyo kadını.bide doktor olacak hangi gerizekalı onu doktor yaptıysa zaten bu ilaçla yüzüm geçmezse şikayet etcem orayı.sivilce kusmasıda sivilcelerin artması oluyo.istanbula gitme şansımda yok malesef.sen hangi şehirdesin nezaman yaptırmayı düşünüyosun eğer olumlu olursa sonuçları yaz mutlaka inş da olumlu sonuç alırsın
ben ankaradayım haftaya perşembe günü dr'la randevum var gidip görüşeceğim. bi kaç yerle görüştüm en iyisi bu co2'ymiş. hatta erbium olan bi yerle görüştüm onlar eylülden önce yapamayız, güneşten çok iyi korumanız gerekir bunu da yapamazsınız dediler. bakalım bu dr ne diyecek. senin de internetin varmış, keşke araştırsaydın. ben sürekli araştırıyorum. aktif sivilcesi olanlara lazer yapılmıyor, fraksiyonel lazerle ilgili tanıtım yapan sitelede bu şekilde bilgi veriyorlar. uygulama yapan doktorların bunu kesinlikle bilmesi gerekiyor. satanın bu konuda bilgilendirmesi gerekiyor, alan dr'un kullanacağı cihazın özelliklerini bilmesi gerekiyor ama işte tek amaç para kazanma olunca, ne satanın ne de alanın aklına başka bi şey gelmiyor. olan da bize oluyor. olumlu sonuç alırsam bilgilendiririm.
yaptırmaya başlamadan önce internetim yoktu canm oyüzden hiç bi bilgim yoktu.co2iymiş erbiummuş falan hiç bilmiyodum doktorda sölemedi hangi lazer oldunu.yaptırdıktan sonra öğrenip sorduğumda anladım erbium oldunu ve sadece doktorun dedikleriyle başlamıştım.bana dedikleri çok fazla bi acı olmaz kızarıklık bi hafta 10günden geçer izlerde yüzde 50 70 azalır ama hep yalan çıktı.evt güneşten çok iyi korun hatta internetin başında bile durma iyileşene kadar ekrandan uv ışınları geliyoya o bile zararlıymış cilde.evin içindeyekende güneş kremi sür.inş sonucun güzel olur şimdiden geçmiş olsun
doktor adı verebiliyormuyuz Dr Gramlich hagenmuhle
CO2+Recell tedavisini bilen yok mu?
Fraksiyonel co2 lazer uygulamısı sonrası bir süre ciltte kızarıklık gibi yan etkiler oluşuyor mu acaba? birde co2 lazer uygulaması sonrası forumda yazılanlardan anladığım kadarıylar %50 düzelme oluyormuş bu durum en az 2.500 tl para verip de elde edilen bir ilerleme için iç açıcı veya tatmin edici bir sonuç gibi gelmedi de yani en az %75 ilerleme olsa bari ciltteki leke ve izlerin 4'te 3'ü yok olsa ama sanırım daha iyi bir alternatif yok şimdilik akne lekeleri ve izler için bu şekilde yaşamak ve aynada kendimi bu yüzle görmek çok az insanın anlayacağı birşey bu bir kabusu yaşamak olmalı yıllardır ve de ömür boyu belirgin akne izleri ve lekeleriyle yaşamak durumda kalmaksa bir insanın başına gelebilecek en büyük sorunlardan olabilir ve 23 yaşında olmama rağmen daha da bazen sivilce çıkıyor yani ergenlik biteli yıllar oldu... eylül ayında kadıköy acıbademe gitcez ailemle uygulama süresince kalıp geleceğiz. Co2 lazer için acıbadem hasteneleri önerilen yerler arasındaymış. Fraksiyonel co2 lazer yaptırıpta memnun kalmayan, tatmin etmeyen sonuç veya uygulama sonrası daha da kötüleşme yaşayanlar var mı kızlar???
lapassione senin bahsettiğin Fraksiyonel Lazer mi? Co2 lazer değil galiba seans fiyatı en az 700 tl falan mış Co2 lazerin.
herkese merhaba.. benim de akne izlerimle ilgili büyük şikayetim var, denemedigim yol kalmadı ama geçiremedim dönem dönem azalıyor bazen de çok belirgin oluyor temmuz basında tatile gittik biraz bronzlaştıgım için su aralar izlerim çok dikkat çekmiyor ama beyazlaştıgım zaman kırmızı kırmızı acayip izler var.. Ben artık ugrasmaktan bıktım ve arastırmadıgım konu da kalmadı en son CO2 fraksiyonel lazere karar verdim, istanbulda ögrenciyim suan memleketteyim ve eylül sonunda gidecegim, gider gitmez de Abdi İpekçi caddesinde gayet ünlü bir doktora gidip bu lazeri yaptıracagım.. Doktor adını sanırım veremiyorum ama doktordan mail yoluyla aldıgım bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum, dalında iyi bir doktor oldugunu duydum ve uzman biri imiş umarım herkes için bir fikir olur.. Lazer sonunda da deneyimlerimi paylaşacagım tek endişem tedavi sonunda kırmızılık olması idi ama mailde de okuyacaksınız ki çok kısa sürüyormuş bu süreç.. İşte doktorun dedikleri:
Akne, sivilce sonrası meydana gelen izleri dermabrazyon ameliyatı ile düzeltebileceğimiz gibi, ameliyatsız olarak Fraksiyonel lazer ile de tedavi edebiliriz. Yüzde var olan özellikle sivilce izleri, su çiçeği izleri, lekeler lazer işlemi ile düzeltilebilmektedir.
Bu işlem sırasında herhangi bir anestezi kullanmaya gerek olmadan, ağrı hissetmeden uygulama yapılabilmektedir. Sonrasında bir gün kızarıklık olur, birkaç gün hafif şişlik olacaktır. Akne izleri bir ay aralıkla en azından 3 seans yapmamız gerekecektir. Etkilerini ilk seansdan itibaren göreceksiniz. Dolayısıyla bazı hastalar bir iki seansı yeterli görürken daha da iyi olması için tedavi uzatılabiliyor. Bu sırada cildiniz daha canlı, parlak, genç ve bakımlı gözükecektir. Seans aralalıkları 3 – 4 haftadır. Lazer sayesinde günlük ve sosyal yaşamdan uzak kalmamış olacaksınız.
Akne izlerine yönelik fraksiyonel lazer uygulaması seans ücreti 500 TL, 3 seans paket olarak alırsanız nakit 1100 TL, kredi kartı tek çekim 1200 TL dir.
Herkese saglıklı günler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?