- 16 Mayıs 2011
- 152
- 0
benim yüzümde akrif sivilce yok ama bazen çıkıyor. aktif sivilcesi olanlara yapılmıyormuş zaten. kılcal damar çatlamaları var. zaten bu lazer kılcal damar tadavisi için de kullanılıyormuş. çukur şeklinde sivilce izlerim var. bu izler için haliyle derin soyma yapılması gerekiyor bu da insanın canını acıtır. yüzüm de beyaz ve hassas nasıl kızaracağını tahmin ediyorum, ciğer gibi olacak. 2 aylık bi sıkıntıya katlanmak için hazırım ama bir de eskisinden kötü olursa, yüzümü sivilce basarsa, izlerde hiçbir düzelme olmazsa, o zaman kötü olur. sivilcenin kusmasını anlayamadım. etkilerinde gözeneklerin küçüleceği yazıyor. belki erbiumda öyledir. benim yaptıracağım co2. bi kere yaptırıp bi bakacağım. eğer istanbula gitme imkanın varsa, lazerde en etkili cihaz fraktel repair'miş. ama hastanede ve ameliyat odasında duruma göre lokal ya da genel anesteziyle yapılıyormuş. bir kerede sonuç veriyormuş ama bir hafta boyunca dr tarafından pansuman yapılıyormuş. biraz da maliyetli ama izlerden kurtulmaya değer. istanbulda olsaydım yaptırırdım. burada yok işte
benm sivilcelerim üstüne yaptı işte bide büyük 4 5 tane sivilce vardı onlar hep iz kaldı.valla bi sinir oluyorumki boğasım geliyo kadını.bide doktor olacak hangi gerizekalı onu doktor yaptıysa zaten bu ilaçla yüzüm geçmezse şikayet etcem orayı.sivilce kusmasıda sivilcelerin artması oluyo.istanbula gitme şansımda yok malesef.sen hangi şehirdesin nezaman yaptırmayı düşünüyosun eğer olumlu olursa sonuçları yaz mutlaka inş da olumlu sonuç alırsın