chanel 3. seansa gitmem diorum cunku calısıyorum 2 seans için 5 gün izin alcam ilk seansu yaptırdığımdada izin almıstım bu gidişle izinm kalmıyacak birde cok acıyo felaket bişey ya ben mahvoldum ilk seansta sana ilk seansta tek atışmı yapmıslarda onu merak ettim doktor 4 seans dedi bu arada ama benim cildimde sadece gözenek problemi var cukurluk falan yok ilk seansın kabukları döküldü ama gözenekler duruyo bir farklılık hissetmedim ilk seanta sen farketmişmiydin acaba diorum tek atış yaparak yüzümü gecti üzerinden tekrar atmadı onlamı alakalı benim 5 gün ne karatı ne leke kaldı yüzümde yani lazerin lekesi diğer arkadaslarda bunları okursa az cok bilgileri olur
zeytin renk farklılığının sebebi, bıyıklarına ağda yaptırdıktan sonra koruyucu güneş kremi sürmeden dışarı çıkarsan güneş lekesi oluşuyor, cildiyeye ilaç yazdırabilirsin, bir arkadaşım o şekilde tedavi olmuştu
arkadaşlar 2 seansıma gittim bu sefer acımadı emla krem sürdüler uyusturdu bekliyorum bakalım gözeneklerim ne olacak 3 seans olmayacak galiba nisandan sonra yapılmıyor galiba chanel bilgin varmı hangi aydan sonra yapılmıyor birde senin gözenekler ne durumda
offf offff.....
bütün yorumların hepsini okudum....
yüzde 50 iyleşmesi bile çok iyi benim için.
ben 25 yaşındayım.10 seneyi fazladır yüzümde sivilce çıkar.haladA ÇIKIYO.
yüzümde hem leke hemde bir sürü çukurcuklar var yanaklarımda.
bana derin bi işlem gerekiyo...ne yazık ki o kadar para veremem.
ama burdaki gelişmeleri merakla takip ediyorum.
lütfen yazmaya devam edin...
sonuçları çok merak ediyorum
kızlar bu gün itibariyle 3. seansımın üzerinden 15 gün geçti, yüzümde hala bronzluk var ama delikler baya baya iyileşti, sanırım eylülde 1 kez daha yapılacak ama ben çok memnunum:)
sadece yüzümde renk farklılıkları ve güneş lekeleri hiç geçmedi bunun için yaptıracak olanlar dikkate alsın, çünkü hiç iyileşme olmadı ama dediğim gibi delikler açısından çook memnunum:)):90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?