Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değerli arkadaşlarım..bayadır girmiyodum forum..hiç de gelişme olmadığını gördüm sizlerde üzüldüm..benim 3 seanstan sonra moralim bozuldu ama şimdi eh düzelme var yok diyemem..çukurlar tamamen geçmedi ama yüzeyselleşti...keşke fotoğraf çekseymişim..atardım..ama gözenekler hala aynı...sivilce çukurluklarına etki gerçekten var...ama hepsinden önemlisi lifting etkisi kızlar..doktorum bana yüz 30 cm2 ise 27 ye düşer demişti..gerçekten yüzü dikleştiriyo....bu arada aldım elime derma rolerimi..emla ile kıpkırmızı oldu ve iyi geliyo..bedavaya lazer bence hepimiz derma rolerle devam edelim...içerden imedeen içiyorum destyek için...güzelleşiyorum bana inanın chanel sende ne de olsa içimizde en yenilikçi sensin dostum..hepinizi öpüyorum
canım bu alet faydalımı birde hangi marka alalım (derma roller) ne kadar süre denedin yada kac kez uyguladın bende iyi ise alacağım her seans lazere para vermektense
canım bu aletin faydasını gördün mü
bu arada bugün güneş resmen ve fiilen yüzünü gösterdi..atrık delici soyucu işlere veda zamanı geldi aslında..güneş koruyucularımızı ihmal etmeyelim...lekelerimiz de çıkarsa delik deşik ve gözenekli ciltlere hiç yakışmaz yani o bakımdan:)
dermaroller yapılamazmı acaba oda mı kız aylarında yapılıyor
bu arada kızlar 3 seansımıda yaptırdım ben bilginize sonucları yazacağım size
işlem 15-20 dakika sürüyor, bir sonraki seans 1 ay sonra yapılıyor, kabuklanma da 48 saat sonra banyo yaptığında dökülüyor, öyle günlerce eve kapanmak gerekmedi Allahtan
hanımlar dün ilk seans fraksiyonel co2 lazer seansımı yaptırdım, işlem sırasında epey canım yandı, sonrasında da buz torbalarıyla ancak kendime geldim, şu anda yüzüm berbat halde, kabuklandı, dışarı çıkamıyorum, bundan sonra ne olacak, kaç gün sürecek bu çile, bilgisi ve tecrübesi olan varsa benimle paylaşsın lütfen :)
merhaba kızlar...bayadır girmiyorum...kaç uçla yapıldığı ve atışı sorulmuş inanın bunları bilmiyorum hiçç..
ben acıbadem bağdatta yaptırdım.dediğim gibi çukurlar açısından baya memnunum 3. seansın sonu itibariyle ama lekelerimde azalma yok hem de hiç.
bu arada chanel özellikle sana sormak istiyyorum...lazerin geçtiği yerlerde kahverengi izler var 40 günün üstüne bu normal mi acaba ,sanırım kalıcı iz kaldı,yoksa bronzluk gibi bu kahve lekeler de 3 ayda falan mı geçecek bu lekelere çok canım sıkıldı açıkçası((
bu arada elif çakır bence bu aylarda kesinlikle yaptırma kışın dahi güneşten koruması çok zorken bu havada ya yüzün güneşte yanarsa bence bu konuyu doktorunla konuşmalısın...ben en son nisan başında yaptırdım ve 4. seansı eylülden önce yapamayacağını söyledi doktorum...aman dikkatt et..
meraba sitede yeniyim ilk sizi gördüm konuyla ilgili. perşembe günü bende yaptıracağım acıbadem hastanesinde fakat neyle karşılaşacağımı bilmiyorum beni aydınlatırsan cok sevinirim.
olabilir ama mesela 3. seansımda çok güçlü tek atış yapıldı, 5-10 dk.' da bitti işlem ama resmen yüzüm harita gibi olmuştu, atış yapılan yerlerin koyuluğu 3 hafta sürdü, hala dikkatli bakınca belli oluyor
yani doktorun onu cilt tipine ve durumuna göre ayarlıyordur, ben hiç birşeye müdahele etmedim, prof. yaptı bana, zaten soğuk bir kadındı, öyle bi talebim olamazdı yani, şunu yapın bunu yapmayın diye ama senin doktorla aran iyiyse sorularını sor, hatta bize de yaz...
melda bende cuma günü yüptırdım canım fraksiyonel co2 lazer bugü yüzüm çok daha iyi 5.günümdeyim ben ankarada yaptırdım tam yüz seansı 1000tl sen kaça nerde yaptırdın acaba. sağ yanağımdaki çukurlar baya bir kayboldu derim hafif hafif soyuluyor çok az belirtileri kaldı sen yüzünün temizliğini ne ile yapıyorsun ve ne kremler kullanıyorsun hangi aralıklarla. ben sabah uyanınca yüzümü yıkıyorum daha sonra nemlendirici krem ve arkasındanda bhapenten sürüyorum akşam 6 da ve gece yatarkende aynı uygulamaları yapıyorum buradan birbirimizi haberdar edip bilgilendirelim çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin sanada