Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sıkılan okumaz beğenmeyen de oğluna almaz..burda herkes emek harcayıp deneyimlerini paylaşıyor..ben fazla vakti olmayan biri olarak örneğin chanel, daylight jayjay gibiisimlerin olmak üzere bi çok kişinin mesajlarını defalarca okudum..acaba nasıl oldu diye de yeni mesajlar bekliyorum..artı izlerden tamamen kurtulamayacağımızı herkes biliyor amaç birazda olsa düzelme sağlamak..gerçekçi olalım ünlüler o kadar servet içinde yine de cilt problemi yaşıyolar..yeni şeyler deneye deneye değil burdan tecrübe edinenlerin görüşlerinde yararlanarak ilerleme katetmeye çalışıyoruz.ben şahsım adına burda deneyimlerini saklamayıp paylaşan dostlara tek tek teşekkür ediyorum hepiniz haklarınızı helal ediniz kızlar
walla ben bugün 2.seansı yaptırmamaya karar aldım kızlar yaz geliyor havalar ısınacak cildi korumak problem olacak doktor 4 seans demişti ama bana yeter diyorum gözeneklerim baya kapandı kırmızı izlerim var onlarda o kadar net değil 10. 11. ayda tekrar başlarım duruma göre chanell sen kaç seans yaptırdın ve ne haldesin acaba ne kadar süre oldu ilk seansdan bu yana
chanel 3. seansa gitmem diorum cunku calısıyorum 2 seans için 5 gün izin alcam ilk seansu yaptırdığımdada izin almıstım bu gidişle izinm kalmıyacak birde cok acıyo felaket bişey ya ben mahvoldum ilk seansta sana ilk seansta tek atışmı yapmıslarda onu merak ettim doktor 4 seans dedi bu arada ama benim cildimde sadece gözenek problemi var cukurluk falan yok ilk seansın kabukları döküldü ama gözenekler duruyo bir farklılık hissetmedim ilk seanta sen farketmişmiydin acaba diorum tek atış yaparak yüzümü gecti üzerinden tekrar atmadı onlamı alakalı benim 5 gün ne karatı ne leke kaldı yüzümde yani lazerin lekesi diğer arkadaslarda bunları okursa az cok bilgileri olur
sıkılan okumaz beğenmeyen de oğluna almaz..burda herkes emek harcayıp deneyimlerini paylaşıyor..ben fazla vakti olmayan biri olarak örneğin chanel, daylight jayjay gibiisimlerin olmak üzere bi çok kişinin mesajlarını defalarca okudum..acaba nasıl oldu diye de yeni mesajlar bekliyorum..artı izlerden tamamen kurtulamayacağımızı herkes biliyor amaç birazda olsa düzelme sağlamak..gerçekçi olalım ünlüler o kadar servet içinde yine de cilt problemi yaşıyolar..yeni şeyler deneye deneye değil burdan tecrübe edinenlerin görüşlerinde yararlanarak ilerleme katetmeye çalışıyoruz.ben şahsım adına burda deneyimlerini saklamayıp paylaşan dostlara tek tek teşekkür ediyorum hepiniz haklarınızı helal ediniz kızlar