yıldız sen yaptıralı kaç gün oldu bn bu linkte en basından beri yaptıranların yorumlarını okudum hemen sonuc veren bir tedavi değilmiş 3 ay bekleyipte sonuc görnler var. bide sen nerde yaptırıyorsun kaç seans yaptıracaksınBenimkinde mi gariplik var bırak sokağa çıkmayı acaba 9 günlük tatilde biter mi diye kaygiliyim ; ( birde bepanthen bir katman oluşturdu su ile de çıkmıyor ne yapsam gitmiyor :)
yıldız sen yaptıralı kaç gün oldu bn bu linkte en basından beri yaptıranların yorumlarını okudum hemen sonuc veren bir tedavi değilmiş 3 ay bekleyipte sonuc görnler var. bide sen nerde yaptırıyorsun kaç seans yaptıracaksın
Fraksiyonel sen nasılsın. Seninkisi hafif yapıldı galiba, doktora gore banada ilk seansta hafif yapilacakti sonra sonra arttiracakti, 6.seansta kafami toptan yakacakti galiba :) kabuklar maske gibi soyulacagina dair belirti de yok. InsaAllah izler gitmistir bari ona sevineyim.[/Q
bnde az kaldı yaptırmama korkuyorum acıkcası bana doktorum 3 seans demişti ama bn 2 seans yaptıracam izlerimin gececeğini düşünüyorum acıkcası sizlerin yorumlarınızı bekliyorum ne yaptınızı bu sürecte.
Fidann benim cildimde kızıarıklı falan yok sadece yüzümü yıkayınca oluşu sonra geçiyo ama leke oluştu biraz onun içinde expigment kullanıyorum şimdilik bakalım ne olcak. Peki doktorun ne diyo kızarıkların için?
Bilmiyorum benimkisi hafifimiydi ağırmıydı derecesi. Ben 5 gün sona dışarı çıktım sonucu sevdim 24 yaşındayım çok az kırışıklığım vardı 17 yaşıma geri döndüm. Izler azaldı ama yok olmadı. Şöyle söyleyeyim fondotensiz aynaya bakmazdım şimdi dışarı çıkabilirim. Hatta 2 gündür gezmelerden eve girmiyorum :) 3. Ay içinde cilt kendini yenileyecekmiş. 8. Günüm iyikide yaptırmıştım diyebiliyorum. Buradakiler yüzünden az kalsın vazgeçiyordum. Yıllarımı boşuna geçirmişim şekeli lekeli.
Nihayet kabuklarım döküldü aşırı yanıyor yanaklarım. Hiç güneş yagi kullanmadim sadece bepontholun el ve yüz için olan kremini bol bol surdum. hep karanlıkta durmaya çalıştım. Yarın aile hekimimden 5 günlük rapor alacagim. Ise gitmek için erken olduğunu düşünüyorum. Gelelim sonuca :) şaşırtıcı fakat çok mutluyum sivilce izlerimin hiçbirini goremiyorum inşallah geçici değildir.:) psikojik olarak çok çok zor geçen 8 gün oldu. Allah a şükürler olsun güzel bir yöntemmis fakat siz siz olun psikolojiniz zayifsa sakin yanasmayin bu tedaviye. Buyuk bir sabriniz bile olsa ilk seansta hafifin hafifini yaptirin.6 seans gerekli demişti doktor fakat 1 tane bana yetti. Bir daha da asla bu delilige girmem hayatta bir kere yeterli. Selam ve sevgilerimle. .
canım ben de sivilce çukurları için yaptırmayı düşünüyoum... Doktorum tavsiye etti acaba yaptırsam mı bir de üniversite öğrencisiyim yani kaç gün içinde insan içine çıkılacak duruma gelirime fazla devamsızlık hakkım yok... sonuçlar nasıl artık kurtulmak istiyorum bu izlerden beni bilgilendirebilir misin
ben lazer yaptıralı 3 gün oldu. yüzüm ilk gün baya şişti suan normal yüzüm soyulmaya basladı. burdaki yorumları okuyup bnde yaptırmaktan vazgecmiştim ama şimdi iikide yaptırmısım diyorum
benm ilk 2 gün yüzüm şiş ve mora yakın bi renkti cok berbattı bide bnm yüzüm cok kanadı ama sadece 2 gün sürdü 3.gün yüzüm soyulmaya basladı bugun 6. günümdeyim yüzüm gayet normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?