- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
canm bende lazer yaptırdım ama izlerde hiç düzelme olmadı aksine berbat oldu cildim hertarafı yağ doldu.şimdi roaccutane başladım bu yüzden.yaptırmadan önceki halini arar oldum ah ah keşke hiç yaptırmasaymışım kızarıklığım bile geçmedi kaç ay halada kızarık . ama ben seansı 200 liraydı kötü bi makinemi oldundan cildim böle oldu. okadar pişmanımki( iyice araştırmadan kimse yaptırmasın cilt bu sonuçta. dışarı bile çıkamaz oldum. yıllardır sivilce iz falan sorunları yaşarım ama cildm ilk defa bukadar kötü oldu. benmki heralde erbium yag fraksiyonel lazerdi co2 deil yani ondanmı böle olduki bilsem böle olacanı hayatta yaptırmazdım umarım roaccutane la düzelir biraz:85::85::85::85::85:
bende co2 lazer yaptırtım 1 seans ve 25 günde anca soyuldu kabuklar ve 5 günde pembe gıbıydı soyulduktan sonra.... normal bır sürec. yanı doktorların dedşiş gşbş 4-5 günde gecmıyor ...
tedavı sonrası 1-2 ay sabun -temızleyıcı - kese falan yapmayın cılt ınce ve hassas...bool bol nemlendırın ... ıste o nemlendırı
- bepanthen plus 1 tüp
-bepanthen krem 1 tüp karığtırı ve cılde bol bol sürün ...
temızlemek ıcın gülsuyu kullanın
lazer sonrası cılde coook guzel bakmak gerekıyor......
mezoslimde yaptırıyorum Adana'da bilinen bir yerdir 250tl seansı benim ozon saunada ve masajda tercih ettigim ve her hafta düzenli gördügüm biri oldugu için degişimleri fark edebiliyorum ilki fraksiyonel yapıldı ikincide de sadece yanaklar erbium alın burun yüzun diger kalan kısımları yine fraksiyonel han i yanaklar delik deşik diye daha derinden soyulsun diye ;ama tam bir felaket şiş berbat görünüyordu hemen sonuç hiçbir yöntemde yok ne yazık ki 2,senasın üzerişne prp yaptı iyileşme dewam ediyor çok sabır uzun zaman hani bu hale de bir günde gelinmedi ki 1günde düğzelsin ;ama çok çok iyi
geçen yıl bende aynı yerde yüzüme ve saçıma prp uygulaması yaptırdım üçer seans fakat hiç bir değişiklik olmadı. Yani ne leke ne kırışıklık nede diğer sorunlarıma hiçbir faydası olmadı. Saçımda da bir fark görmedim açıkçası. Çalıştığım için fraksiyonel lazeride tercih edemiyorum. Evden çıkmama gibi bir imkanım yok. Doğrusu kırışıklık ve diğer sorunlarım için nasıl bir çozüm bulacağımı bilmiyorum. Yıllık izinimde direkt gidip göz çevresi estetiğimi yaptırsam acaba göz çevremdeki kaz ayaklarından kurtulmak istıyorum.Lütfen bana önerilerde bulunun çok ihtiyacım var
arkadaslar ....benım sorunum akne cukurlukları ve akne lekelerı...1 seans lazer yaptırdım ve coook az bır gelısme gordum...
arkadasın bırı prp ve 4 seans lazer yaptırdıgını ve cukurluklarının yuzde 90 gectıgını soyledı ... 2500 tl ye mal olmus tedavı .....mersınde yaptırmıs...... makınenın adıda lutrosonıc mıs .....
bende prp ve 4 seans lazer yaptırıcam kısın tabı nasıp olursa .....
prpnin fraksiyonelden farkı nedir? birde fraksiyonel lazer yaptırdıgınızda tüylerinizdede yanma oldumu?ben şimdiye kadar fraksiyonel yaptıp çukurlarından kurtulana şahit olmadım prp yi araştırayım madem
Arkadaşlar co2 lazerin gözaltı morluklarına iyi geldiğini duydum yaptıran var mı??
Göz altına yapmıyorlar ki iyi gelsin. Ben 2 yıl önce yaptırdım. Yaptırmadan önce doktor, göz kapaklarımda dikiş izi vardı, onları gidereceğini ben sormadan kendisi söyledi. Uygulama günü göz kenarına yaklaşamam diye diretti.
Nasıl yani siz gözaltına mı yoksa tüm yüzünüze mi fraksiyonel lazer yaptırdınız anlayamadım :44: