Ben gözaltı morluğu hakkında araştırma yaparken co2 fraksiyonel lazer ile iyi sonuçlar alındığını okudum birçok sitede dermatologlar bile yapıyormuş ama yaptıran kimseye ulaşamadım malesef bir örneğini görsek daha iyi cesaret edebilir insan... sonuçta bu işlem cildi canlandıran izleri bile geçiren bir yöntemse gözaltına da uygulanabilir diye düşünüyorum:44: peki siz yüzünüz için yaptırdığınızda memnun kaldınız mı ne gibi değişikler oldu?
Arkadaşlar dün itibariyle istanbul Çengelköyde yanaklarımdaki sivilce çukurluklarini yok etmek amacıyla Radyofrekansli co2 Lazer yaptırmaya başladım.6 seans dedi doktor. 3 haftada bir gidecegim. Makine smartxide dot/rf. Ilk izlenimlerimi paylaşayim. Kocaeli den istanbul a sırf bunun için gidiyorum. Işlem yapılırken çok acı çektim çok kolay zannediyordum fakat bildiğin deriyi yakıyordu. Birde dönüşte insanların yüzüme tuhaf tuhaf bakmaları beni biraz etkiledi. Ailem de sağolsun üzülmekten el Birliği ile beni de olumsuz bir ruh haline sokmaya çalışıyor. Sadece bepantol kullanıyorum. Bana bu konuda tecrübeli yardımcı olacak bir arkadaş arıyorum. Selam ve sevgilerimle.
Fraksiyonel
Benimle aynı anda yaptırmış olman çok iyi oldu sürekli haberleselim.
Canım ben pişman oldum. Bir daha asla yaptırmayı düşünmuyorum.6 seans için 2000 tl peşin verdim. Inşallah paramin bir kısmını kurtarabilirim.seans başına yaklaşık 350 tl ye denk geliyordu. Benimde yüzüm şişti. Aileme ben sürekli moral verme modundayim.ilk defa banyo yaptım bugün. Gece yatarken bir kabuk elime yapısti. Ben sadece bepantane kullaniyorum ilk günden itibaren yikadim. Doktor sorun olmaz dedi.sendeki ne durumda haber et sık sık görüşürüz canım
Fraksiyonel
Senin neyin vardı canım sivilce izlrin mi. Kaç seans Dedi doktor. Facebook ismini yaz seni eklim
Alıntı ile cevaplanin hemen yanındaki mesaj düzenleme panelinden duzenleme yapıp ismini silebilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?