- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
kahverengilik 2 haftada geçiyo ama hafif pembelik kalıyo o yaklaşık bi ay sürüyo yani uygulamadan 1 ay sonra eski rengine dönüyo...uygulama sonrası 1 yıl güneş koruyucu kullanmadan çıkma güneşe diyolar ama ben şuan kullanmıyorum zaten akne izlerim aynısı gidi duruyo battı balık yan gider hesabı güneş koruyucuyu bıraktım benim msn adresim gozde-gundogdu@hotmail.com kafasında soru olan ekleyebilir ben özelden msj atamıyorum
o kadar kararsız kaldım ki arkadaşımbir taraftan korumak için elimden geleni yaparım diyorum bir taraftan da acabalarım var ama bir yaza daha bu sıkıntılı ciltle girmek istemiyorum, ne olabilir en fazla? lekelenmeler mi olur?
Anlamıyorum bu nasıl bi risk !
Karşındaki insan aciz,birşeylerden bıkmış ve sana gelmiş.Ve bu onun yüzüne yaptığın bi uygulama.Düşüncesiz doktorlardan gına geldi.Denek gibi kullanıyolar insanı.
Ben hepinize bol şans diliyorum ! Ama bu tarz işlere kalkışmayın gözünüzü seveyim.Bunlarla yaşamayı öğrenin.Hergün aynada orasını burasını incelerken iyice moralimi bozmaya başladım.Gidin serum merum alın.Yediklerinize dikkat edin.Güneş kremi kullanın ve olanla idare edin.Risk almayın kendinize.Ha ailem bişey yok yüzünde daha iyi görünüyor diyo ama hergün dikkatli bakan benim.bilmiyorum belki farketmediklerimi yüzeye çıkardığı için böyle hissediyorum.belki bir aya toparlar ama inanın yıpranıyosunuz.
Kızlar bu lazerin ortalama seansı istanbul için ne kadar acaba ?
biraz önce görmemiştim cvbı, teşekkür ederim fikirlerin içinpeki memnun olma olasılığı nedir, ya daha iyi olursa, cidden birkaç gündür rüyalarıma girer oldu yüzüm yara bere içindeyken terli terli uyanıyorum, ya da hep leke kalmış olarak görüyorum kendimi
off ne zor bir kararmış ((
bu co2 lazer yapılınca akşam bepanten kullanmak için yüzün yıkanması gerekiyor mu? yoksa bir gün boyunca yüz yıkanmamalı mı? lütfen yaptıranlar cevaplasın.
doktor bi gün sonra banyo yapabilirsin dedi ama yapmadım. sadece yüzümü yıkadım. su zarar vermiyormuş. sadece kuruluğu arttırıyormuş. çünkü, cilde su vurunca ciltteki kremler gidio. böylece cilt kuruomuş gibi gelio.burda bir arkadaş sabah yıkadığını hafif hafif sonra nemlendiricisini sürdüğünü yazmıştı amma doktorunu ara sor bence.ben bikaç gün yıkamamıştım.yıkamayınca da kremler birikiyor saçma sapan durumlar vs.
ben çok etki görmedim.biraz abartıyor da olabilirim dediğim gibi.sanki olmayan izler olmuş gibi geldi ama öyle olmayadabilir.ki zaten bana derin çalışmadı ve tek seans yaptırdım belki birkaç seans ve daha derin çalışılsa izler kaybolabilir ama prp diye bir işlem var sanırım daha az zahmetli ve daha mantıklı.eğer ki çok fazla sorununuz yoksa hani cilt toparlansın,canlansın diyorsanız iyi bi yönteme benziyor.bi araştırın derim.fiyatlar daha pahalı yalnız ve çok iyi bir doktora yaptırmak gerekiyor.
Ben şuan bioderm matricium serumu kullanıyorum.bilmem ne derece işe yarar ama bu serum da zaten cillte var olanlardan elde ediliyormuş.takviye edildiğinde de hiçbirşey anlamıyorsunuz.ciltle uyumu çok güzel.
ben de prp yi düşünmeye başladım aslında ama lazerden sonra kendime söz verdim bidaha bu tarz şeylerle uğraşmayıp olduğum gibi mutlu olacağıma.cesursanız ve her sonuca katlanırım diyosanız deneyin.mesela geçen akşam bende rüyamda yüzümün kabuklandığını ve elimle soyduğumu gördüm.nasıl korktuğumu ben bilirim.psikolojim felaaket
Canım ben yaptıralı 12 gün oldu bu kızarıklık ne Zaman gidecek biliyo musun ;((
doktor bi gün sonra banyo yapabilirsin dedi ama yapmadım. sadece yüzümü yıkadım. su zarar vermiyormuş. sadece kuruluğu arttırıyormuş. çünkü, cilde su vurunca ciltteki kremler gidio. böylece cilt kuruomuş gibi gelio.
sahun yaklaşık 3 hafta oldu ve ben işe giderken sadece güneş koruyucu sürüyorum.Bugün iş arkadaşım yüzüne ne oldu yandın mı sen dedi.İyice sinirlerim bozuldu. ''SesimiDuyun'' benimde burnumum yanında tırnak izi olduğunu bugün farkettim galiba uyurken yaptım.Şuan yüzüme bakıyorumda böyle olucağını bilseydim yaptırmazdım.Doktorum öncesi ve sonrası fotoğraflarımı çekiyor.Düzelme olduğunu görüyorum ama bu kedi tırmalamış gibi olan kırmızı ya da açık kahve lekeler geçmezse diye çok pişman oluyorum...
geçmiş olsun öncelikle. aynı gemideyiz.
ben pek düzelemedim tam tersi yeni sivilcelerim oluştu (tam bir ay oldu yaptıralı) ve cildimin kırmızılığı aktif. yüzüme bakınca bende daha kötü olduğumu hissediyorum. o gün o doktora gittim diye kendime demediğim kalmıyor.
Allah yardımcımız olsun ve iyileşelim inşallah. ben sivilcesiz bi hayat istiyorum
sahun yaklaşık 3 hafta oldu ve ben işe giderken sadece güneş koruyucu sürüyorum.Bugün iş arkadaşım yüzüne ne oldu yandın mı sen dedi.İyice sinirlerim bozuldu. ''SesimiDuyun'' benimde burnumum yanında tırnak izi olduğunu bugün farkettim galiba uyurken yaptım.Şuan yüzüme bakıyorumda böyle olucağını bilseydim yaptırmazdım.Doktorum öncesi ve sonrası fotoğraflarımı çekiyor.Düzelme olduğunu görüyorum ama bu kedi tırmalamış gibi olan kırmızı ya da açık kahve lekeler geçmezse diye çok pişman oluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?