Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerde yaptırıyorsun öğrenebilirmiyim,birde ücreti nedir,o merkezde gördüğün kız kaç seansta sonuç aldı biliyormusun
mezoslimde yaptırıyorum Adana'da bilinen bir yerdir 250tl seansı benim ozon saunada ve masajda tercih ettigim ve her hafta düzenli gördügüm biri oldugu için degişimleri fark edebiliyorum ilki fraksiyonel yapıldı ikincide de sadece yanaklar erbium alın burun yüzun diger kalan kısımları yine fraksiyonel han i yanaklar delik deşik diye daha derinden soyulsun diye ;ama tam bir felaket şiş berbat görünüyordu hemen sonuç hiçbir yöntemde yok ne yazık ki 2,senasın üzerişne prp yaptı iyileşme dewam ediyor çok sabır uzun zaman hani bu hale de bir günde gelinmedi ki 1günde düğzelsin ;ama çok çok iyi
canım ben dermorolleri sadece 1 seans yaptırdım, onun için iyidir yada kötüdür diyemem, 2.000 tl istedikleri için onu bırakıp lazere geçmiştim, ilk yaptırdığımda yüzüm saunada fazla kalmış gibi kıpkırmızı olmuştu
3 seans co2 fraksiyonel lazerden sonra şu anda çukurlarım yok oldu, cildimde hala leke şeklinde (doğru tarif mi bilmiyorum) küçük izler var ve cildim süper değil kesinlikle ama çukurlar yok
yani zamanla o leke gibi izlerde giderse bu iş faydalıdır, herkes yaptırsın demek istiyorum :)
canım ben dermorolleri sadece 1 seans yaptırdım, onun için iyidir yada kötüdür diyemem, 2.000 tl istedikleri için onu bırakıp lazere geçmiştim, ilk yaptırdığımda yüzüm saunada fazla kalmış gibi kıpkırmızı olmuştu
3 seans co2 fraksiyonel lazerden sonra şu anda çukurlarım yok oldu, cildimde hala leke şeklinde (doğru tarif mi bilmiyorum) küçük izler var ve cildim süper değil kesinlikle ama çukurlar yok
yani zamanla o leke gibi izlerde giderse bu iş faydalıdır, herkes yaptırsın demek istiyorum :)
chanel bana 2 . seansı 25 gün sonra yapalım dedi sence erkenmi sen 2.ci seansı kac günden sonra yaptırmıstın birde ilk seansta benim yüzüme 1 atıs yapıldı 2. kez üstünden gecmedi bugün 5 gün yüzümdeki kararma gecti kibi zımpara gibi görünüm ise az kaldı sürekli banyo yapıorum gecio ama gözeneklerimde bir değişme olmadı aynı yaa 2.ciye mecbur gitcem ama 3. yü yaptıramam daha çok zor çünkü
ilk 2,3 sayfayı okudum ama devamında sıkıldığı itiraf etmeliyim yaptıran arkadaşlar sivilce leke ve izlerim tamamen kayboldu diyebilirler mi