- 6 Mayıs 2008
- 2.455
- 45
chanel 3. seansa gitmem diorum cunku calısıyorum 2 seans için 5 gün izin alcam ilk seansu yaptırdığımdada izin almıstım bu gidişle izinm kalmıyacak birde cok acıyo felaket bişey ya ben mahvoldum ilk seansta sana ilk seansta tek atışmı yapmıslarda onu merak ettim doktor 4 seans dedi bu arada ama benim cildimde sadece gözenek problemi var cukurluk falan yok ilk seansın kabukları döküldü ama gözenekler duruyo bir farklılık hissetmedim ilk seanta sen farketmişmiydin acaba diorum tek atış yaparak yüzümü gecti üzerinden tekrar atmadı onlamı alakalı benim 5 gün ne karatı ne leke kaldı yüzümde yani lazerin lekesi diğer arkadaslarda bunları okursa az cok bilgileri olur
senin agrı eşigin çok düşük anlaşılan ben akşam yaptırıp sabah uçak seyahati yaptım il seansmda ikincideyse sabahına işe geldim yazık günah 5 beş izin mi kalır hava tahminlerini takip et arka arkaya kapalı bulutlu hava tahminlerinin yapılmdugu günleri tercih o sönük görüntü içinde ki rahatsız oluyorsan ben öyle gezmiştim ilk defasında çok ince bir kapatıcı yapabilirsin gerçekten dinlenmek,tatil yapmak,bir arkadaşının ya da yakınının özel günü vb gibi durumlarda bir lazer için izinleri bitirmişim dersin
ben çift atış hatta asıl sorunlu olan noktaları 3,atışı yaptırmıştım olmuşken tam olsun