slm cassa, 13 aralıkta yaptırmıştım 2 gün evden çıkamadım, çok kabuklandı, korkunç bir hale büründüm, 48 saat sonra yani 15' i akşamına kadar su sürmedim, sonra duş alınca kabuklar döküldü, eskisinden beter sivilce izli ve kızarmış bir cilt çıktı altından, lazer atışı yapılan her noktada izler vardı, ki bana önce hafif sonra güçlü atış yapıldı tüm yüzüme, ama dışarı çıkılmayacak gibi değildi, ben çıktım en azından :))
sonra günden güne o izler azaldı ve azalmaya devam ediyor, ama hala epey var tabi, kendi izlerim de duruyor bu arada, ama deniyor ki zaten 3 ay cilt kendini yenilermiş, göreceğiz bakalım, 2. seansım 15 ocakta, 3 seans olacak toplam işte, bakalım bende merakla bekliyorum ama bir yandan da kendimi hazırlıyorum tabi, şayet düzelmezse diye...
merhaba chanel.gecmis olsun ocelikle. bende acibademde yaptirmayi dusunuyorum.cok arastirdim orasi guwenilir geldi. senin yuzun ne durumda suan canim. lazerin kizarik izleri duruyormu hala. gectiyse nekadar sure kaldi yuzunde we makyajla kapanabilirmi o izler. dayanilmayacak gibi bi acimi islem sirasnda duydugun we sonrasindada ewe gidince dewam ettimi aci? benim cildimn cok ince derisi soyulmasi zarar werirmi bnuda bilmiyorum goruscem doktorla bakalim ne diyecek. lutfen bilgi wer chanel :))) we kabuklar nasil biseydi yara gibimi ? :))