co2 fraksiyonel lazer seansı yaptırdım...2 kez...seansı 1.000 liradan...suadiye'de bağdat caddesinde ki klinikte..fraksiyonel lazer çeşitleri arasında en güçlüsüymüş..sanırım bu merkez dışında bu işlemi yapan 2 yer daha var türkiyede...bu kliniğin öncesi ve sonrası resimlerinden çok etkilendim..o derin kırışıkları,çukurları geçirip cildi porselen yaptığına göre benim yüzeysel sivilce izlerimde,gözeneklerimde mucizeler yaratırdı..
Merhaba ben 35 imden sonra yanağımda oluşan 2 büyük leke için 4 seans fraksel lazer yaptırmıştım. hiç bir değişiklik olmadı. şu an burnumda ve alnım da öbek öbek çıkmaya başladılar. toplam 1600 tl vermiştim. Sonra orası acıbadem e satıldı. Yarın onep e gideceğim. siz nerde yaptırdınız?
ben artteam klinik'te karbondioksit fraksiyonel lazer yaptırmıştım..doktor arif eroğlu uygulamayı yaptı...1 seans ta feneryolu' da olgu lazer'e yaptırdım...sonuç:hüsran....
üstelik benim cildim öyle çok sorunlu,derin izli veya gözenekli değildi...sadece daha canlı bir cilt istemiştim...o kadarını bile yapamayan bir işlem,derin izlerde,çukurlarda ya da lekelerde işe yarasın,imkansız bu...para tuzağı hepsi...