yuzümde leke yoktu . Gözeneklerim açık tı bugün 10 .günüm yüzümün şişi tamamen indi gözeneklerim duruyor şişler inince anlaşılıyor faydası oldu tabi ama 2-3 ay sonra kesin sonuç bence biraz bekle zaman geçsin bendeki değişikliklere göre karar verirsin sonuçta pahalı bir işlem. Kesin söyleyebileceğim gikince yanak altlarımda ince çizgiler oluşuyordu onlarda bayagı düzelme var . Zamanla netleşir . Benim yaptırdığım cihaz Mixto Sx Mikro Fraksiyonel Lazer internette araştır bu özellikle lekelere çok iyiymiş . Füsun TÖRE doktorun ismi interner sayfası var ordanda araştırabilirsin
ben 36 yaşındayım foto gönderemeyecem çünkü buraya nasıl yüklenir bilmiyorum ama seni gelişmelerden haberdar edicem
4-5 sene önce akne problemimden kurtulmama rağmen izler yüzümde kaldı.Ben de en etkili yöntem olarak gördüğüm bu işlemi yaptırmaya karar verdim.Yanak ve şakak bölgelerimdeki akne çukurlukları ve genişlemiş gözenekler için gidiyorum.3.seansımı 1 hafta sonra yaptıracağım.Daha işlem yapılmadan önceki konuşmalarımızda doktorum bana pürüzsüz bir cilt garantisi vermemişti zaten.Ben de çok büyük beklentilerle gitmemiştim.Aldığım sonuçtan memnunum.Gözle görülür bir değişim var evet,ama pürüzsüz bebek gibi bir cilt olmayacağının da bilincindeyim.Gerçekten çukurlukların dolduğunu hissediyorum.Bir diğer sorunum da cildimde akneden zarar görmüş yanak bölgesinin diğer yerlere oranla renginin farklı oluşuydu.Yavaş yavaş düzene giriyor.Ama benim cildim için alınacak en net sonuç 4.seansın üzerinden geçecek 6-8aylık bir süre sonrasında ortaya çıkacak.Panik yapmayın ve lütfen ümitsizliğe kapılmayın.
nannar sende mi farksiyonel co2 lazer mi yaptrdın yoksa başka lazer mı? nerde yaptırdın ? seansı ne kadar?
co2 fraksiyonel lazer yaptırmaktayım ben de.Ankara'da yaşıyorum.Ferruh Bingül'e yaptırdım.Biz anlaşmamızı kasım ayında yapmıştık,uygulamalara herhangi bir zam geldi mi açıkçası bilmiyorum.Normalde tüm yüz için 1000TL,fakat benim yanak ve şakaklar olduğundan ödediğim miktar 600TL.Eğer Ankaradaysan gidip görüşmeni tavsiye ederim.Ben doktorumdan da,uygulamadan da çok memnunum.Önemli olan sihirli değnek etkisi beklememek ve biraz sabırlı olmak.
malesef maraştayım zaten burada fraksiyonel lazer yapan yok fadyasını alsam sorun degil yer gider yaptırırm ama işte bilmıyorumm burda antepte yaptırmıstım ben doktora fraksiyonel dedım bana 5 dakıkalık bi lazer uyguladı cildimde ne iyi ne kötü hiç bi etki yok ben anlamadım bu kadın ne yaptı oraya 400 tl verdım boşuna gitti.ne yapcam bende bilmıyom açıkcası?
mrb nannar fraksiyonel lazer normal şatrlarda 3 kezden fazla yapılabiliyor mu bilmiyorum benim yaptırdığım doktor çok derin çukurları olanlara 3 seans demişti sizinki 5 olucakmış şaşırdım işlemden sonra yüzünüz yanmıyormu 2-3 gün sonra kahverengi kabuklar olmuyormu ?
yuzümde leke yoktu . Gözeneklerim açık tı bugün 10 .günüm yüzümün şişi tamamen indi gözeneklerim duruyor şişler inince anlaşılıyor faydası oldu tabi ama 2-3 ay sonra kesin sonuç bence biraz bekle zaman geçsin bendeki değişikliklere göre karar verirsin sonuçta pahalı bir işlem. Kesin söyleyebileceğim gikince yanak altlarımda ince çizgiler oluşuyordu onlarda bayagı düzelme var . Zamanla netleşir . Benim yaptırdığım cihaz Mixto Sx Mikro Fraksiyonel Lazer internette araştır bu özellikle lekelere çok iyiymiş . Füsun TÖRE doktorun ismi interner sayfası var ordanda araştırabilirsin
Sitede ve lazerler hakkında yazılan her yorumlara inanmamayı tercih ediyorum, reklam amaçlı yorum yapanlar veya yönlendirmek amacıyla yorumlar oluyor bence. en iyi lazer modeli co2 lazer deniyordu heryerde 2. seansı yaptırdığım günün ardından yakında 1 ay olacak yüzde 1 bile düzelme yok en iyi yerde yaptırdım, prestijli, ünlü bir hastanede yaşım genç, izlerim derin ve çok aşırı değil, sigara kullanmıyorum yani bu uygulamadan fayda görmek için ideal bir örneğim hiç düzelme olmadı ztn daha iyi alternatifleri olsa lazerlerin acıbadem şubelerine getirtilir mutlaka diye düşünüyorum. Birde 3. seansı yaptırıcam son olarak aslında yaptırmıcaktım bedava diye yaptırıcam. erbium lazer seansı için 500 lira veren arkadaş neden bu kadar çok ücret aldılar co2 lazer, erbiumdan gelişmiş bir lazer ama 3 seas ücreti 1.200 lira civarı 3. seans ücretsiz geldi yani 3 seans 1.200 lira civarı oluyor ama bazı arkla neden bu kadar fazla ücret almışlar yoksa size tüm yüze mi yaptılar benim artık umudum kalmadı ve iyi yorum yazanlarada pek inanasım gelmiyor bence herkes parasını çöpe atabileceği ve çektiği acının karşılığını alamayacağını düşünerek karar versin paranız çöpe gidebilir ve boşuna zahmete girmiş olabilirsiniz yani bende yüzde 5 bile düzelme olmadı şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?