- 1 Şubat 2012
- 54
- 3
arkadaslarrr ne oluyr yardım edın cook mutsuzummm ben 24 kasım 2011 de (forumu takıp edenler bılırler) gayet guzel sayılabaılcek cıldıme frakstyonel co2 yaptrdım bıraz sıvılce ızı vardı ama cok bellı degıl zaten ıkı ay boyunca resmen kızamık gıbı nokta nokta gezdım lazer ats yapılan yerle o derece kırmızı ve lekelydı su anda yuzuumde hala ton farklılıkları var yıkayınca cok soguk yada sıcakta hemen kızaryor onu gectım daha once yuzumde olmadıgına emın oldugum 1 cmden bıraz fazla bır tırnak ızı var sol alt yanagımda bu nasıl olur arkadaslarrr ben ne kabuk bagladım ne soyuldum ne de yara olustu yuzumde bu sankı yıllanmıs bır tırnak ızı gıbı doktorum kesınlıkle mumkun degıl dyor ama bu lazer yuzunden scarlardan kurtulayım derken yenı bı scar la karsı karsya gelmek moralımı tamamen cokerttııı arkadaslar forumlarda conractubex ın ıyı geldıgını duydum sıvıoce ızı dahıl her turlu ıze suryum uc gundur oaraya ama coook mutsuzummm eskı cıldımı ozledımmm:(( ((
O izin sebebi uygulama hatası olabilir.İşlemi uygulattığın yeri ve doktoru araştırdın mı?CO2 Fraksiyonel Lazer uygulama yetkisi ve bilgisi var mı?Bunlara bakmak lazım.Sağlık Bakanlığı çok katı uygulamalara sahip gibi görünse de allem edip kallem edip işinin ehli olmayan insanlar da bu uygulamayı yapabiliyor.