Canım ben co2 yaptırmadım(Allah'tan yaptırmamışım) erbium yaptırdım ama yüzüm şuan harita gibi. kabuklanma oldu; kimi yerler kırmızı, kimi yerler kahverengi. ben sizin yaşadıklarınızı bildiğim için sorun yapmıyorum ama görenler şok oluyor tabi. bir de dışarı çıkıyorum-aslında çıkmamam gerekiyor; çok çirkin bir görüntü, sanki kezzap dökülmüş gibi filan ama evde her iş bana bakıyor- ucube görmüş gibi bakıyor insanlar. inşallah şu kabuklar tez zamanda dökülür de normale dönerim. aslında komple yüzümü yaptırmasam iyi olurmuştu. sadece lekelerin olduğu yerlere yaptırılmalı bence. bir daha yaptırırsam öyle yaptırırım artık. gerçi en çok sorun yaptığım izin üzeri kalktı, bütün ihtişamıyla ben burdayım diyor:) sadece oraya yönelik bi yöntem bulsam iyi olacak. Sonuç olarak şunu diyebilirim: 2 hafta eve kapanmayı göze alamayacak kimseler kesinlikle yaptırmamalı!
merhaba arkadaslar resıgned,dılber,kutup yıldızı ve fraksyonel co2 yaptran dıgerleri, benım ıkı ay olmasına ragmen yuzumdekı ton farklılıkları hala bellı oluyor evet gecmek uzere ama hala ten rengım kendıne gelemedı lekeler hala az da olsa mevcut sız de nasıl cıldınzıde olumlu olumsuz gelısmelerı yazarsanız sevınrım
hanımlar bugün 2. seansın üzerinden 2 hafta geçti,
sanki biraz fayda etti gibi, lazer izleri duruyor ama kendi izlerimde hafifleme var sanki, daha tam belli değil ama bu arada internetteki başka bir forumda sivilce izlerine asıl fayda eden lazer cihazının farklı olduğunu, henüz Türkiye' ye gelmediğini seansının 1000-3000 USD arası olduğunu ve tek seansda % 98 iyileşme garantisi verdiğini okudum
yaptırmayı düşünen arkadaşlara beklemelerini tavsiye ediyorum, en azından mayısa kadar bekleyin, biliyorum biran önce denemek istiyorsunuz ama paranızı çöpe atmanızı istemem
Ben hic bulasma derim sevgili turkuaz
ama benım cildimin canlanmasını istiyorumm cok soluk duruyoo.bu arada sen nerde yaptırmıştın il olarak nerdesin?
ama benım cildimin canlanmasını istiyorumm cok soluk duruyoo.bu arada sen nerde yaptırmıştın il olarak nerdesin?
herkese merhaba uzun zamandır formu takip ediyorum geçen hafta Kocaelinde Dermatoloğ Füsun TÖRE nin kliniğinde yüzüme mikro fraksiyonel co2 lazer yaptırdım. Cihaz Türkiyede tekmiş Fraksiyonel lazerin değişik modelleri var mikro modeli en son modeliymiş 2 yıldır düşünüyordum iyiki şimdi yaptırdım son teknoloji ile uygulama esnasında canım yandı ama dayanılmayacak kadar değil sonra doktor evde kullanmak için kolejen artırıcı ampül ile hyorülonik asit içeren krem verdi onları kullanıyorum 2 gün yüzüm yanmadan dolayı kahverengi oldu çok korktum böyle kalıcak diye 48 saat yüzümü yıkamamam söylendiği için yıkamadım 3 gün sonra banyoda kahverengi lekeler kendiliğinden soyuldu. Yüzümde hafif pembelik var 8 gün oldu gözeneklerim ve hafif ince çizgiler vardı yanaklarımda gilince oluşan ince çizgilerin şimdiden azaldığını görüyorum tam sonuç üç ay sonra görülüyormuş,
ben 1 200 yaptırdım şuan yüzde 50 kesin sonuç 3 ay sonra ki buna inanıyorum dermaroler tecrübemden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?