saol canm inş geçer zamanla
evt erbiumda fraksiyonel lazer.yapan kişide uzman doktordu.bilmiyorumki niye böle olduysa ilk senasta 2haftada geçti hemen hafif bi kzıarıklık kalmıştı.ama 2haftadan sonra yüzümde yağlar oluşmaya başladı(komedon adı) neyse dedim 2.ciyi yaptırıyım belki geçer.yaptırmaz olaydım o yağların uçları delik delik oldular hep gözenek açılmış gibi duruyolar ve daha çok fazlalaştı.artı bide siviceler çıktı.lazerden sonra sivilceler kusabilrmiş netteki bilgilerdede yazıyo ama bana en başında hiç böle bişe demediler.çok fazla acımaz kızarıklık 1haftadan geçer dediler hep yalan ya.felaket canın yanıyo.ve 2 3 gün ağrısını çekiyosun.koyduğum buz bile hemen ısınıyodu aşırı sıcaklık oluşuyo yüzünde.cildinin renk tonuda değişiyo.3ay geçmesine rağmen benm cildim hala kendi rengine gelemedi.
kesin kararlıysan yaptırmaya bunlara hazırlıklı ol derim.ama herkesin cilt tipine göre değişir.sende böle bişe hiç olmayadabilir.ama kızarıklık kesinlikle olacak.co2 fraksiyonel lazermi yaptıracaksın.ilk seans yaptır baktın kötü oldu 2.ciyi asla yaptırma.izler için demi yaptırcaksın sivilcelerin varsa hala yine yaptırma onlar geçince yaptır.çünkü benm sivilcelerin üstüne bile yaptı onlar iz kaldı yeni izler oluştu bende
dene bi canm umarım sende işe yarar canm bide yaptırdığın makina kaliteli olması gerekir.makinenin ismni falan sor internnetten araştır.benmki kalitesiz bi makineydi heralde ondanda kötü olmuş olabilir