- 16 Mayıs 2011
- 152
- 0
Geçmiş olsun glamorus gerçekten çok zor bir durum belirgin izlerle lekelerle yaşamak umarım düzelir cnm, bende en az 4 yıldır falan belirgin izler var ama her bölgede değil cildimde hala sivilce çıkıyor bazen, 2 ay önce yanağımın üstünde büyük bir sivilce çıktı oynamadım şimdi geçti ama kırmız leke kaldı mesela, depresyona giriyorum bazen aynada kendime bakıyorum ve ağlıyorum yani sivileceler ve izleri gibi bir sorunla, görünen kusurlarımla uğraşmak yerine keşke içimde organlarımda falan hastalık olsaydı da tipimde belirgin kusurlarım olmsaydı diye düşünüyorum bazen. 13-14 yaş önceside cildim harikaydı ve çok beğenirdim... Fraksiyonel co2 lazer yeni bir uygulama sanırım 2009 veya 2010'da falan türkiyeye gelmiş dış ülkelerde daha önceden de vardı e belki birde fraksiyonel lazer ile fraksiyonel co2 lazer arasında çok fark varmış yan etki ve fayda açısından o yüzden co2 lazer yaptrısın yaptıracaklar bence ama tabi pek bilmiyorum sadece internetten bir çok siteden okduklarım, izlediğim youtube videolarından anladım fraksiyonel lazer uygulama sonrası günlük hayata çıkamayacak kadar bir süreliğine korkunç çirkin bir yüz yapıyormuş mesela kızarıklarla dolu falan. Forumda hiç co2 lazer yaptıranlar detaylı ve kesin düşüncelerini yazmamış pişman mı, memnun mu, çukurlar ne kadar kaldı falan bir de bir yerde okudum co2 lazer düzelmesi sonrasında yıllar sonra cilt tekrar eski haline dönüyor mu? istanbula gidicez eylülde ama hayal kırıklığı yaratacak şeyler okudum mesela birisi; şarkıcı izel 2008 yılında daha farklı bir uygulama yaptrımış adını bilmiyorum çok pahalı o zaman ki röportajında netten okudum % 100 düzelme sağlandı falan diye memnun olduğunu anlatmış ama 2011 beyaz show videosuna baktım youtube'dan cildi çok çirkin, izlerle dolu, belirgin, aşırı izler var %100 düzelme böyle mi oluyor acaba? %5 bile fark yok yoksa cildi sonradan tekrar mı eski haline geldi? bu bana tuhaf geldi... Skar çok yaygın değil ama derin bazı yerlerde bu şekilde mutlu yaşayamam acaba co2 lazer yaptıranlar varsa detaylı bilgi verebilirler mi?
saol canm evt aynen okadar zorki bende aynaya bakıp çok çok ağlarım çok üzülüyorum.genelde gündüzleri hiç dışarı çıkamam bu yüzden güneşte aydınlıkta daha çok belli oluyolar.yıllardır fondotenler kapatıcılar kullanmak zorunda kalmam üstüne bide pudra sürmem sadece allık sürüp çıkan arkadaşlarıma okadar çok özeniyorumki.bide kimsenin o fondotenli yanağından öpmesini istememen çok zor bunlar ama bizim yerimizde olmayanlar anlamıyo işte.benmde liseye geçmeden önce bebek gibi cildim vardı kendimi çok güzel bulurdum ama liseye geçince resmen çıban gibi büyük büyük sivilceler çıktı vede sırtımdada çıktılar okula bile gitmek istemezdim.okadar çirkin olmuştumki....sırf bu yüzden 3tane üniverste bıraktım çünkü yurtta ve öğrenci evinde kaldığım zamanlarda o fondotenli yüzümü yıkayıp herkesin öle görmesi çok üzüyodu beni.hiçbi erkek arkadaşım beni makyajsız görmemiştir 25 yaşındayım ve nsl evlenceğim diye düşünüyorum.büyük konuşmak istemiyorum ama geçmezse evlenmem bile.ne güzel umutlarla gidip yaptırdığım lazerden böle bi sonuç oluşması o eski fondotenli halimi çok özledim çünkü artık fondoten bile kapatmıyo.bende defalarca demişimdir keşke başka bi derdim olsaydıda cildim pürüzsüz olsaydı diye.ama isyana giriyo bunlar hep allah affetsin... inş olumlu sonuç alırsın bende şu sivilce ilacını bırakıyım 6ayda beklemem gerekiyo lazer için ondan sonra yaptırıp kurtulurum inş şu izlerden allahın izniyle