- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
- 48
İlk kutunun yarısı canımİlk kullanımda mı kaldınız
Benim de kutunun yarısi duruyor pik gununde biraktim 17 gun kullanmis oldum toplamda hayirlisi Allahtan adetime 1 haftaİlk kutunun yarısı canım
Bende o kadar kullandım 3 aşağı beş yukarı İnşalllahhhh yeni seneye 1 kişi fazla girersiniz ailecekBenim de kutunun yarısi duruyor pik gununde biraktim 17 gun kullanmis oldum toplamda hayirlisi Allahtan adetime 1 hafta♥♥niyeyse icimde bir umut varr hayrolsunn
Ayy insallah kiizzz vallaha ne iyi dedin oyleBende o kadar kullandım 3 aşağı beş yukarı İnşalllahhhh yeni seneye 1 kişi fazla girersiniz ailecek
Ne güzel sizin adınıza sevindim ben 3 kutu bitirdim bir iki ay adetlerimi düzenledi sonraki aylar yine şaştı bu ayda sonduİlk kutunun yarısı canım
Kuzum veren Allah bakma sen Allah verecek olduktan sonra su içsem yine olur macun bahanesiNe güzel sizin adınıza sevindim ben 3 kutu bitirdim bir iki ay adetlerimi düzenledi sonraki aylar yine şaştı bu ayda sondu
Merhaba canım bende de cikolatq kisti var macunu siparis verdim nasil kullanicam ac karnınına miSelam kızlar kusura bakmayın bilgi vermek için biraz geç kaldım bugün adetimin birinci günü ve doktora gittim çikolata kistimin küçüldüğünü öğrendim baya bi küçüklük doktor aynen şöyle dedi çok çok küçük bi kist gözüküyor ve ben bunu kayda bile geçmeyeceğim çünkü önemsenmeyecek kadar küçük dedi ve benim çikolata kisti olan tarafımda sol tarafta yumurta rezervim azdı doktorlar ameliyat sebebi ve çikolata kisti sebebi ile sol tarafımdan en fazla 3 veya 5 yumurta toplayabileceklerini söylediler ve bugün saydık sol tarafta tam 14 yumurta var ben tüp bebek yaptırırken bile bu kadar yumurta görmedim bide sağ taraf hariç şuan aşırı mutluyum şükürler olsun herşeyi denediğim halde hiç bir şekilde geçmeyen sadece 1 veya 2 cm küçülen kistim yok denecek küçülmüş clife teşekkürler sayenizde hem kistim küçülmüş hem yumurtam çoğalmış bi deneyin derim kızlar zarar görmezsiniz
Merhaba canım sabah ve akşam yemeklerden 10 dakika önce aç karnına bi kaşık yiyorsun şifa olsun inşallah faydasını görürsünMerhaba canım bende de cikolatq kisti var macunu siparis verdim nasil kullanicam ac karnınına mi
Insalalh canım size faydası oldu muMerhaba canım sabah ve akşam yemeklerden 10 dakika önce aç karnına bi kaşık yiyorsun şifa olsun inşallah faydasını görürsün
Bence macundandin macunu tedaviden onceki ay mi kullanmıştınız. Ben de bu ay kullandim adetimin gelmesini bekliyorum .adet olunca tedaviye basliycaz .kızlar benim tüp tedavimde 6 7 yumurta görünürdü. 1 aylık süreçte clife kullandım. bu ay 10 göründü. detaylıda bakmadı dr . bu macundan mıdır sizce
tedavim bitti negatif oldu . bende clife a başladım. bugün başka bir dr a muayeneye gitti orda gördü 10 taneyiBence macundandin macunu tedaviden onceki ay mi kullanmıştınız. Ben de bu ay kullandim adetimin gelmesini bekliyorum .adet olunca tedaviye basliycaz .
Anladim insallah iyi sonuclanir bu sefer hepimizintedavim bitti negatif oldu . bende clife a başladım. bugün başka bir dr a muayeneye gitti orda gördü 10 taneyi
Çok zaman geçmiş son durumunuz nedir acaba.insallah doğum bile yapmışsınızdır. Ben de bugün amh sonucumu aldım cok moralim bozuk 0.06 çıktı sanırım hiç çocuk sahibi olamıcam.birde clife aldım bugün. Siz clife ile amh değerinizin yükseldiğini yazmışsınız. Gerçekten ise yarıyor mu.yumurta sayınızı ve kalitesini arttirdimi. Ben iki defa dogal hamile kaldim ama kalbi durdugu icin kurtaj oldum.en son 2019 da çift yumurta ikizlerine hamile kalmıştım.anlamiyorum amh bu kadar düşükken nasıl hamile kaldım o zaman diyorum bazen. Cevabınız benim için çok değerli ve umut verici olacak. Umarım mesajimi görür ve geri dönersinizMerhaba canım benimde amh 0,76 çıkmıştı clıfe kullandım ve 1,80 çıktı şimdi klomen başlıcam kesinlikle tavsiye ederim. Benim kuzenim hamile kalma olasılığı yoktu ve şuan 1 yaşında bebişi var
Merhaba sizin son durumunuz nedir acaba. Ben de sizinle aynı durumdayım. Fsh yüksek amh 0.06Merhaba peki fsh yüksekliği de varmıydı bende fsh yüksek ve amh değerim 0.28 gibi baya düşük benimde cumartesi geldi macunum bakalım önümüzdeki ay inşaALLAH kullanacağım adet döneminde nasip hayırlısı ile ve sağlıkla inşaALLAH olur benimde herkesin. Siz ne kadar süre kullandınız amh değeriniz yükseldi. Bu arada MaşaALLAH sizin adınıza çok çok sevindim
Merhaba canim.son durumun ne clife ise yaradı mı.benim moralim çok bozuk.amh 0.06 çıktıBenim de kutunun yarısi duruyor pik gununde biraktim 17 gun kullanmis oldum toplamda hayirlisi Allahtan adetime 1 hafta♥♥niyeyse icimde bir umut varr hayrolsunn
evet bende kullandım hatta bu siteyede yazmıştım ama benim adetimi 3 ay düzene soktu hamile kalmadım ama faydası gördüm yumurtlama kiti kullanmıştım yumurtlamada oldu polikistlik over sendoromu vr fakat 3 ay sonra eski haline döndü adetim bence bir kaç ay kullanmak lazım diye düşünüyorumMerhabalar clife ballı macun kullanan arkadaşlar varmı aranızda. Ben bu stede duydum bu macunu ve araçtırdım kendi hesaplarında çok olumlu yorumlar var ve umutlandım. Bende çikolata kisti var yunurta rezervi düşük fsh yüksek felan filan tüp bebek denedik sadece 1 tane yumurta oldu ve o da döllenmedi.şimdi bu macunu kullanmaya başladım işe yarar mı. Kullananlar yorum yapbilirmi lütfen.
Kullandim canim ise yaramadi ben deMerhaba canim.son durumun ne clife ise yaradı mı.benim moralim çok bozuk.amh 0.06 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?