Clife ballı macun

Benim de kutunun yarısi duruyor pik gununde biraktim 17 gun kullanmis oldum toplamda hayirlisi Allahtan adetime 1 hafta ♥♥niyeyse icimde bir umut varr hayrolsunn
Bende o kadar kullandım 3 aşağı beş yukarı İnşalllahhhh yeni seneye 1 kişi fazla girersiniz ailecek

Merhaba canım bende de cikolatq kisti var macunu siparis verdim nasil kullanicam ac karnınına mi

Merhaba canım bende de cikolatq kisti var macunu siparis verdim nasil kullanicam ac karnınına mi
Merhaba canım sabah ve akşam yemeklerden 10 dakika önce aç karnına bi kaşık yiyorsun şifa olsun inşallah faydasını görürsün

Evet canım bana faydası olmuştu kistim yok denecek kadar küçülmüştü ama doktorun yanlış tedavisi sayesinde kistim tekrarladı malesef doktorumu degistirdim şimdi de bir ay önce ameliyat oldum kist alınmadı içi boşaltılıp lazerle yakıldı şimdi tedaviye kaldığım yerden devam inşallah bu sefer olur

kızlar benim tüp tedavimde 6 7 yumurta görünürdü. 1 aylık süreçte clife kullandım. bu ay 10 göründü. detaylıda bakmadı dr . bu macundan mıdır sizce

kızlar benim tüp tedavimde 6 7 yumurta görünürdü. 1 aylık süreçte clife kullandım. bu ay 10 göründü. detaylıda bakmadı dr . bu macundan mıdır sizce
Bence macundandin macunu tedaviden onceki ay mi kullanmıştınız. Ben de bu ay kullandim adetimin gelmesini bekliyorum .adet olunca tedaviye basliycaz .

Bende bu ay kullandım benim yumurtlamamı geciktirdi normalde şaşmazdı pek 14-15. Gün olurdu bu defa 19.gün oldu yumurtlamam böyle bişey yaşayan var mı

Çok zaman geçmiş son durumunuz nedir acaba.insallah doğum bile yapmışsınızdır. Ben de bugün amh sonucumu aldım cok moralim bozuk 0.06 çıktı sanırım hiç çocuk sahibi olamıcam.birde clife aldım bugün. Siz clife ile amh değerinizin yükseldiğini yazmışsınız. Gerçekten ise yarıyor mu.yumurta sayınızı ve kalitesini arttirdimi. Ben iki defa dogal hamile kaldim ama kalbi durdugu icin kurtaj oldum.en son 2019 da çift yumurta ikizlerine hamile kalmıştım.anlamiyorum amh bu kadar düşükken nasıl hamile kaldım o zaman diyorum bazen. Cevabınız benim için çok değerli ve umut verici olacak. Umarım mesajimi görür ve geri dönersiniz

Merhaba sizin son durumunuz nedir acaba. Ben de sizinle aynı durumdayım. Fsh yüksek amh 0.06clife aldım bende. Siz bir faydasını gördünüzmu acaba.umarim hamile kalıp dogurmussundur canim

Benim de kutunun yarısi duruyor pik gununde biraktim 17 gun kullanmis oldum toplamda hayirlisi Allahtan adetime 1 hafta ♥♥niyeyse icimde bir umut varr hayrolsunn
Merhaba canim.son durumun ne clife ise yaradı mı.benim moralim çok bozuk.amh 0.06 çıktı

evet bende kullandım hatta bu siteyede yazmıştım ama benim adetimi 3 ay düzene soktu hamile kalmadım ama faydası gördüm yumurtlama kiti kullanmıştım yumurtlamada oldu polikistlik over sendoromu vr fakat 3 ay sonra eski haline döndü adetim bence bir kaç ay kullanmak lazım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…