• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clife ballı macun

Benimde amh 0.50 idi igne ve ilaclara ragmen yumurtamın hic gelismedigi oldu tedavimin yarıda kesildiği oldu yumurta gelişmediği için... doktorlar normal yolla yuzde 1 den daha az şansımın olduğunu söyledi dönor yumurtaya yönlendirenler oldu, Rabbim ol dedikten sonra oluyor hamile kaldığım ay bol bol incirde yedim ben canım incirde tüketebilirsin 🥰 inşallah herşey güzel olacak seninde güzel haberlerini okuyacağız burdan🤗
Ne güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim güzel dileklerin için de. Inşallah bu yolda emek veren herkes hayırlısı ile kavuşsun evladına 🙏sevgiler..
Bebeğinle Allah'a emanet olun 🤗

Arkadaşlar moralinizi kesinlikle bozmayın bende çok zor süreçlerden geçtim 1 aşılama 7 tüp bebek ve hepsi negatif kimyasal gebeliğe bile razıydım artık... tedavi süreçlerinde de kullandım bu macundan ama düzenli kullanamadım bir dünya ilaç ve iğne kullanıyordum çünkü en son negatifi 7. Tüp bebek sunucumuzda aldık şubat ayında ve artık tedaviyle çocuk sayfasını tamamen kapatmaya karar verdik çünkü maddi olarakta çok yüklü meblalardı, haziran ve temmuz aylarında yine macundan kullandım bilmiyorum belki denk geldi belki vesile oldu ama Rabbim şükürler olsun mucizemi bana verdi🧿, umudunuzu kaybetmeyin hergün dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin diye, inşallah hepinizin müjdeli haberlerinizi alırız🥰
çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. yaşınızı merak ettim ileri yaştada etkili oluyormudur acaba.

Ben de dün başmadım macuna. Bugün dr ye gittim kistin son boyunu ölçtürdüm şuan 10.5 mm bakalım macunu kullandıkça küçülecekmi .bir dahaki ay yine ölçtürücem yani her ay ölçtürücem.benimki çok büyük. Aslında benim ki 4.5 5 mm di tüp bebek tedavisinde 10.5 oldu.
Merhaba kuculdumu kistler

ben idrar yolu enfeksiyonu ve mantar tedavisi için kullanmak istiyorum fakat korkularım da yok değil. bunlar için kullanan oldu mu acaba?

Back