• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clife ballı macun

Ben bebek için kullandım şimdi adetimi bekliyorum durum nedir bilmiyorum ama bu kullandığım süre içinde 2.5 cm kistimi yok etti yüksek olan FSH değerimi de düşürdü çok şükür bebek yoksa bile biseylere iyi geldiği kesin

Bende 2 ay kullandım hamilelik gerçekleşmedi bi faydasını da görmedim zararını da

Ben bebek için kullandım şimdi adetimi bekliyorum durum nedir bilmiyorum ama bu kullandığım süre içinde 2.5 cm kistimi yok etti yüksek olan FSH değerimi de düşürdü çok şükür bebek yoksa bile biseylere iyi geldiği kesin
Merhaba .son durumunuz nedir acaba.insallah hamile kalmışsınızdır.benimde ikinci kullanisim.gecen ay kullandım sadece bir yumurta oldu.bu ayda başladım tekrar.benim amh de düşük 0.06😔 bir de benim adetim çok azaldı acaba macundanmi oldu sizin böyle birşey oldumu.yoksa menapoza mi giriyorum çok korkuyorum yaşım 41 oldu

Merhaba .son durumunuz nedir acaba.insallah hamile kalmışsınızdır.benimde ikinci kullanisim.gecen ay kullandım sadece bir yumurta oldu.bu ayda başladım tekrar.benim amh de düşük 0.06😔 bir de benim adetim çok azaldı acaba macundanmi oldu sizin böyle birşey oldumu.yoksa menapoza mi giriyorum çok korkuyorum yaşım 41 oldu
Sizde kasık altısı yapmadı mı? Ben başladım kaşık ağrısından duramadım, ikinci gün bırakmak zorunda kaldım. Rahim filmi çekildikten sonraki ay hamile kaldım.

Merhaba benm arkadasm da polikstkover vardı 2 senedr cocugu olmuyordu dr a gidip hicbir tedavı olmadı 3 adet dönemi clife macun kullandı 3. Ay hamile oldugunu öğrendk 🤲🏻 Bende bu ay basladım hayrlısı herseyın❤️

Merhaba benm arkadasm da polikstkover vardı 2 senedr cocugu olmuyordu dr a gidip hicbir tedavı olmadı 3 adet dönemi clife macun kullandı 3. Ay hamile oldugunu öğrendk 🤲🏻 Bende bu ay basladım hayrlısı herseyın❤
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin

Bende bu macunu kullanıyorum fakat gebelik için değil çok ağrılı oluyordu benim adetlerim, düzensiz kullandım açıkçası ve adet ağrıma gerçekten güzel etki etti, bu ay sabahları zencefil limon bal karıştırıp yedim hep zayıflamak için sanırım zencefilden dolayı bu ay biraz daha fazla ağrım ve kanamam oldu. Allah nasip etsin sağlıklı sıhhatli bebek isteyen tüm ailelere

Benim kuzenim var canim şuan 6 aylık çok tatlı bi kızı var clife sayesinde 2. Ayda hamile kaldı
Tüpleri kapalıydı açıldı öyle mi. Dikkate alıp cvp verdiğiniz için çok tşk ederim allah gönlünüze göre versin 🤲🏻 Rahim filmi çektirdim iki tüpümde kapalı çıktı ve çikolata kistim var 😢

Tüpleri kapalıydı açıldı öyle mi. Dikkate alıp cvp verdiğiniz için çok tşk ederim allah gönlünüze göre versin 🤲🏻 Rahim filmi çektirdim iki tüpümde kapalı çıktı ve çikolata kistim var 😢
Çikolata kistinede iyi geliyor diye biliyorum canım ama çok aşırı tıkalı değildi tüpü yumurtalığa yakın bi yerdeydi uç bölgede doktor açamam alalım tüpü demişti

Ürünümüz %100 Doğaldır.
✔Kavanozda ve Kaşıkta olmak üzere iki ayrı formatta kullanıma sunulmuştur.
✔ İkisinin de içeriği aynıdır. İkisi de net 250 gr.'dır.
✔ Takviye Edici Gıda Özel Onay Kodu: 004984-23.11.2018
✔İçeriğinde bulunan;
🌱Çam Balı
🌱 Hayıt
🌱Aslan Pençesi
🌱Civan Perçemi
🌱 Çörekotu
🌱 Adaçayı
Kadınlara Özel Bitkilerdir.
Bu Bitkilerin Kadınlarda;
🌱 Hormon Dengeleyici(Amh, Lh, Fsh, TSH, Prolaktin vb.)
🌱 Polikistikover ve Etkilerini Giderici
🌱Adet Düzenleyici
🌱Adet Sancısı Giderici
🌱 Çikolata Kisti Giderici
🌱Kist Giderici
🌱 Enfeksiyon Giderici
🌱Polip , Miyom Giderici
🌱 Kist ve Enfeksiyondan Kaynaklı Tüp Tıkanıklığı Giderici
🌱 Rahîm Duvarı Dengeleyici
🌱Erken Menopoz Giderici
🌱 Tüylenme , Yağlanma , Sivilcelenme Giderici etkisi olduğu bilimsel makalelerde kanıtlanmıştır.
Ek olarak , Doktor , Gıda Mühendisleri ve Kimya Mühendisleri gözetiminde Çam Balı içerisinde özel yöntemlerle harmanlanıp , dinlendirilerek hazırlanmaktadır. Bu vesileyle maksimum fayda sağlayacak şekilde sizlere ulaştırılmaktadır
🌱 Ürünlerimizin İçeriği ve Ambalajları Sertifikalıdır.
🌱 Ürünlerimiz Faturalıdır.
🌱 Kapıda Ödeme Bedeli Yoktur
🌱 Kargo ÜCRETSİZDİR.
Karışımımız bayanlara özeldir ve tek çeşittir. Rahim dengesizlikleri ve enfeksiyon kist kaynaklı tüp tıkanıklığı üzerinde etkilidir. 3 ay düzenli kullanim öneriyoruz bol su ve yürüyüş ile birlikte etkisini artıracaktır👍 dileriz size de şifa olur🌷
ÖNEMLİ BİLGİ NOTU
•Kalp Hastalarına
•Tansiyon Hastalarına
•Şeker Hastalarına,
•Kanser Tedavisi Görmüş Kişilere, •Emziren Annelere,
•Ciddi Rahatsızlığı Olanlara,
•Karaciğer Hastalarına
•Sürekli İlaç Kullanması Gerekenlere,
•Doğum Kontrol Hapı Kullananlara,
•İshal Olmaması Gereken Bağırsak Hastalığı Olanlara
•Antidepresan İlaç Kullananlara TEDBİREN
ÖNERMİYORUZ.

Yani bende merak edip siteye yazdım bunu yolladılar aşılama yaptırdım eğer tutmazsa bunu deniycem bende ne kaybederim ki sonuçda bitkisel bişey sitesini araştır instagramdan herkez geri bildirim yapıyor paylaşımlara yorumlara bak hatta yorum yapanlarla birebir msjlaşıp sorabilirsin

Son düzenleme:
Bende bu ay kullanıyorum kızlar yumurtlamama az kaldı bakalım işe yarayacak mı çok umutluyum bu ay nedense o güzel yorumları görünce clife sayfasında inşallah hepimize nasip eder rabbim 🤲

Merhabalar clife ballı macun kullanan arkadaşlar varmı aranızda. Ben bu stede duydum bu macunu ve araçtırdım kendi hesaplarında çok olumlu yorumlar var ve umutlandım. Bende çikolata kisti var yunurta rezervi düşük fsh yüksek felan filan tüp bebek denedik sadece 1 tane yumurta oldu ve o da döllenmedi.şimdi bu macunu kullanmaya başladım işe yarar mı. Kullananlar yorum yapbilirmi lütfen.
Bn kullndım bu ay 11. Gunde yumurtam 22 cm olmus xok hızlı buyudu hemde 2 yumurtam daha var çatlama iğnesi oldum bakalaım

Back