Ben şu an 3.kutudayım ama bıraktım kullanmayı yumurtlama olduğu için ama spor yapmaya başlayınca etki etti bende mutlaka sporda yap kullanırken yumurtlama olunca 2 gün daha kullanıp bırakıyorsun macunuCevap için Teşekkürler canım. bende Haziranda aldım ama sadece o ay kullandım.faydası olmasına sevindim tekrar başlayayım o zaman. sen ne kadar süre kullandın.
sağol canım.Ben şu an 3.kutudayım ama bıraktım kullanmayı yumurtlama olduğu için ama spor yapmaya başlayınca etki etti bende mutlaka sporda yap kullanırken yumurtlama olunca 2 gün daha kullanıp bırakıyorsun macunu
Merhaba canım benimde amh 0,76 çıkmıştı clıfe kullandım ve 1,80 çıktı şimdi klomen başlıcam kesinlikle tavsiye ederim. Benim kuzenim hamile kalma olasılığı yoktu ve şuan 1 yaşında bebişi var
Merhaba peki fsh yüksekliği de varmıydı bende fsh yüksek ve amh değerim 0.28 gibi baya düşük benimde cumartesi geldi macunum bakalım önümüzdeki ay inşaALLAH kullanacağım adet döneminde nasip hayırlısı ile ve sağlıkla inşaALLAH olur benimde herkesin. Siz ne kadar süre kullandınız amh değeriniz yükseldi. Bu arada MaşaALLAH sizin adınıza çok çok sevindimMerhaba canım benimde amh 0,76 çıkmıştı clıfe kullandım ve 1,80 çıktı şimdi klomen başlıcam kesinlikle tavsiye ederim. Benim kuzenim hamile kalma olasılığı yoktu ve şuan 1 yaşında bebişi var
Ben kullanamadım yumurtalık ağrısı yaptı bende. Kasım ayında rahim filmi çektirdim, Ocak'ta hamile kaldım, bebeğim 3 aylık şimdi, Allah isteyen herkese nasip etsin.Merhaba o arkadas yazmisti (nolurgel) kistinin kuculdugunu soylemisti bende kullaniyodum o ara kullanirken ilk 3 ayda bi degisiklik olmadi kistimde ama sonra 4 aydan itibaren bi ayda 1 cm küçüldü kistim bu ay olculdu 2 ayri doktora gittim ikicide kuculmus dedi ilk zamanlar etki etmicek galiba diye umutsuzluga kapilmistim ama yinede kullanmaktan vazgecmedim bi umut dedm tam biraktigim ay kuculmeye basladi 3 4 ay kullanımdan sonra ara vermek lazimmis bi kac ay bende bu ay ara vermistim tam insallah sizede faydasi olur
Merhaba bende 4 gun olar bu macuna başladım şuan sol yumurtalıgımda ara ara sancılar oluyo.acaba bende kist oluştumu?çok tedirginimBen de işe yaramadı 2 defa kullandım 2 sinde de kist oluştu bıraktım femara kullanıyorum yarın çatlatma iğnesini vuracak doktorum faydasını gören var ama ben fayda göremedim
Kist oluştu diyemem doktorunun muayene etmesi lazım ama kist olduysa da bırakırsın kullanmayı kist de adet ile atılır dert etme inşallah sana faydası olurMerhaba bende 4 gun olar bu macuna başladım şuan sol yumurtalıgımda ara ara sancılar oluyo.acaba bende kist oluştumu?çok tedirginim
Tşk ederimm inşallah kist oluşmamışdırKist oluştu diyemem doktorunun muayene etmesi lazım ama kist olduysa da bırakırsın kullanmayı kist de adet ile atılır dert etme inşallah sana faydası olur
Ben de olmadi 17 gun kullandim cunku adettimin 17. Gununde pik gördüm ovu de ondan sonrasi biraktim .Kızlar macunu 9 gündür kullanıyorum yarın yumurtlama günüm tahmini hafif pembe leke geliyor acaba sizde de böyle bir durum olmuş muydu
Hmm anladım canım sağol dün biraz kanama da oldu sonra geçti anlamadım gitti ilk defa başıma geliyor birliktelik den sonra oldu bu durumBen de olmadi 17 gun kullandim cunku adettimin 17. Gununde pik gördüm ovu de ondan sonrasi biraktim .
Hayirlarq vesile olsun insallahHmm anladım canım sağol dün biraz kanama da oldu sonra geçti anlamadım gitti ilk defa başıma geliyor birliktelik den sonra oldu bu durum
Amin canım İnşallah cümletenHayirlarq vesile olsun insallah
İlk kullanımda mı kaldınızBen macunun yarısında gebe kaldım canım bu ay. Doktor pko teşhisi koydu bir de mantar enfeksiyonu vardı.
Benimde kistleri yok etti ama gebelik oluşmadıBen de işe yaramadı 2 defa kullandım 2 sinde de kist oluştu bıraktım femara kullanıyorum yarın çatlatma iğnesini vuracak doktorum faydasını gören var ama ben fayda göremedim
Valla işe yaramadı diye üzüldüm yoksa kutu kutu alırdımBenimde kistleri yok etti ama gebelik oluşmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?