Clife ballı macun

Ben bebek için kullandım şimdi adetimi bekliyorum durum nedir bilmiyorum ama bu kullandığım süre içinde 2.5 cm kistimi yok etti yüksek olan FSH değerimi de düşürdü çok şükür bebek yoksa bile biseylere iyi geldiği kesin

Bende 2 ay kullandım hamilelik gerçekleşmedi bi faydasını da görmedim zararını da

Merhaba .son durumunuz nedir acaba.insallah hamile kalmışsınızdır.benimde ikinci kullanisim.gecen ay kullandım sadece bir yumurta oldu.bu ayda başladım tekrar.benim amh de düşük 0.06 bir de benim adetim çok azaldı acaba macundanmi oldu sizin böyle birşey oldumu.yoksa menapoza mi giriyorum çok korkuyorum yaşım 41 oldu

Sizde kasık altısı yapmadı mı? Ben başladım kaşık ağrısından duramadım, ikinci gün bırakmak zorunda kaldım. Rahim filmi çekildikten sonraki ay hamile kaldım.

Merhaba benm arkadasm da polikstkover vardı 2 senedr cocugu olmuyordu dr a gidip hicbir tedavı olmadı 3 adet dönemi clife macun kullandı 3. Ay hamile oldugunu öğrendk Bende bu ay basladım hayrlısı herseyın

Merhaba benm arkadasm da polikstkover vardı 2 senedr cocugu olmuyordu dr a gidip hicbir tedavı olmadı 3 adet dönemi clife macun kullandı 3. Ay hamile oldugunu öğrendk Bende bu ay basladım hayrlısı herseyın❤
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin

Bende bu macunu kullanıyorum fakat gebelik için değil çok ağrılı oluyordu benim adetlerim, düzensiz kullandım açıkçası ve adet ağrıma gerçekten güzel etki etti, bu ay sabahları zencefil limon bal karıştırıp yedim hep zayıflamak için sanırım zencefilden dolayı bu ay biraz daha fazla ağrım ve kanamam oldu. Allah nasip etsin sağlıklı sıhhatli bebek isteyen tüm ailelere

Benim kuzenim var canim şuan 6 aylık çok tatlı bi kızı var clife sayesinde 2. Ayda hamile kaldı
Tüpleri kapalıydı açıldı öyle mi. Dikkate alıp cvp verdiğiniz için çok tşk ederim allah gönlünüze göre versin Rahim filmi çektirdim iki tüpümde kapalı çıktı ve çikolata kistim var

Çikolata kistinede iyi geliyor diye biliyorum canım ama çok aşırı tıkalı değildi tüpü yumurtalığa yakın bi yerdeydi uç bölgede doktor açamam alalım tüpü demişti

Yani bende merak edip siteye yazdım bunu yolladılar aşılama yaptırdım eğer tutmazsa bunu deniycem bende ne kaybederim ki sonuçda bitkisel bişey sitesini araştır instagramdan herkez geri bildirim yapıyor paylaşımlara yorumlara bak hatta yorum yapanlarla birebir msjlaşıp sorabilirsin

Son düzenleme:
Bende bu ay kullanıyorum kızlar yumurtlamama az kaldı bakalım işe yarayacak mı çok umutluyum bu ay nedense o güzel yorumları görünce clife sayfasında inşallah hepimize nasip eder rabbim

Bn kullndım bu ay 11. Gunde yumurtam 22 cm olmus xok hızlı buyudu hemde 2 yumurtam daha var çatlama iğnesi oldum bakalaım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…