• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clife ballı macun

Cevap için Teşekkürler canım. bende Haziranda aldım ama sadece o ay kullandım.faydası olmasına sevindim tekrar başlayayım o zaman. sen ne kadar süre kullandın.
Ben şu an 3.kutudayım ama bıraktım kullanmayı yumurtlama olduğu için ama spor yapmaya başlayınca etki etti bende mutlaka sporda yap kullanırken yumurtlama olunca 2 gün daha kullanıp bırakıyorsun macunu

Eklentiler

• A252C499-3C48-44A8-A853-46557CB55499.jpeg
    A252C499-3C48-44A8-A853-46557CB55499.jpeg
    83,3 KB · Görüntüleme: 185
Merhaba peki fsh yüksekliği de varmıydı bende fsh yüksek ve amh değerim 0.28 gibi baya düşük benimde cumartesi geldi macunum bakalım önümüzdeki ay inşaALLAH kullanacağım adet döneminde nasip hayırlısı ile ve sağlıkla inşaALLAH olur benimde herkesin. Siz ne kadar süre kullandınız amh değeriniz yükseldi. Bu arada MaşaALLAH sizin adınıza çok çok sevindim 🤗

Merhaba canım benimde amh 0,76 çıkmıştı clıfe kullandım ve 1,80 çıktı şimdi klomen başlıcam kesinlikle tavsiye ederim. Benim kuzenim hamile kalma olasılığı yoktu ve şuan 1 yaşında bebişi var 🥰
Merhaba peki fsh yüksekliği de varmıydı bende fsh yüksek ve amh değerim 0.28 gibi baya düşük benimde cumartesi geldi macunum bakalım önümüzdeki ay inşaALLAH kullanacağım adet döneminde nasip hayırlısı ile ve sağlıkla inşaALLAH olur benimde herkesin. Siz ne kadar süre kullandınız amh değeriniz yükseldi. Bu arada MaşaALLAH sizin adınıza çok çok sevindim 🤗

merhabalar herkese oncelikle. uzun zaman olmus bu siteye bakmayali. eski actigim konulara binbakayim dedim de. eski anilarim canlandi birden. zor gunlerdi. allah kimin derdi varsa dermaninida. erein ins. ben bu konuyu actigim donemlerde her turlu kotu hissediyordum kendimi. herseyi deniyordum ne duyuyorsam. bi care olarak ordan oraya hani bi seyler olsun diye. o zamnlar cikilta kistim oldugu icin bebek sahibi olmakta zorlanacagimi felan soylemisti bazi dr ler. amh dusuktu kist yunurtaliktaydi cunku yunurta oluşmasına yer birakmiyirdu. fsh yuksekti felan gilan bir suru sey dr kontrolu testler insan kafayi yiyor. internetten arastirmaktan. 1. tup bebek yaptirdigimizda yumurta felan hic bulamamisti dr 1 tane topladim dedi yalan dogru emin delilim oda olmadi zaten dollenmedi bile. o merkezden hic memnun kalmamistim zaten her asamasindan neyse. tedaviye baslamadan once kistim. 4.5 felandi. tedavi sonrasi ignelele birlikte 10.5 olmustu. sonra tup bebekte basarisiz sonuclaninca oylece biraktim merkezi tedaviyi felan. sonra bu macunu duydum kullandim iste ilk ay kullanimda kist olcumu felan yaptim kuculmustu kist. baska merkezde yumurta sayim fazla cikmisti falan. bu macunu 3 yada 4 kutu kullandim. sonra biraktim. aradan baya zamn gecti belki belki 1 yil felandir kullanmadim gidip kist takibi yapmadim saldim yani. sonra tup bebek tedavisine yine basldim. ve cok sukur yunurtam cikti tedaviyi yapan dr kist bana sorun deil deil dedi kist olcumunu bana soylemedi bile. tehlikeye sokacak kadar. uyuk deildi artik demek bende sormadim. sorgulamadim. ne biliyosa onu yapsin diye. ama yumurta sayim artmisti artik ilk tedavime gore. macunun rolu vardir illaki diyoruz esimle. aradan zamn gecsede bazi seylere etki etmis olabilir. neyse cok uzatmayim. cok kotu gunler gecirdim psikolojik olarak hep olumsuz dusundum olmaz etmez diye. suan 8 aylik oglumun gelmesini bekliyoruz. bu yazilari yazarkende oda icerden kipir kipir donuyor cok sukur. yani kimse umudunu kaybetmesin. ben zayif psikolojide biriyim hemen olumsuzlukta tamam hersey bitti duzelmez moduna giriyordum. ama cok sukur hersey yoluna girdi. allahin izni ile. sizlerede allah nasip etsin insallah.

Merhaba o arkadas yazmisti (nolurgel) kistinin kuculdugunu soylemisti bende kullaniyodum o ara kullanirken ilk 3 ayda bi degisiklik olmadi kistimde ama sonra 4 aydan itibaren bi ayda 1 cm küçüldü kistim bu ay olculdu 2 ayri doktora gittim ikicide kuculmus dedi ilk zamanlar etki etmicek galiba diye umutsuzluga kapilmistim ama yinede kullanmaktan vazgecmedim bi umut dedm tam biraktigim ay kuculmeye basladi 3 4 ay kullanımdan sonra ara vermek lazimmis bi kac ay bende bu ay ara vermistim tam insallah sizede faydasi olur
Ben kullanamadım yumurtalık ağrısı yaptı bende. Kasım ayında rahim filmi çektirdim, Ocak'ta hamile kaldım, bebeğim 3 aylık şimdi, Allah isteyen herkese nasip etsin.

Ben de işe yaramadı 2 defa kullandım 2 sinde de kist oluştu bıraktım femara kullanıyorum yarın çatlatma iğnesini vuracak doktorum faydasını gören var ama ben fayda göremedim

Ben de işe yaramadı 2 defa kullandım 2 sinde de kist oluştu bıraktım femara kullanıyorum yarın çatlatma iğnesini vuracak doktorum faydasını gören var ama ben fayda göremedim
Merhaba bende 4 gun olar bu macuna başladım şuan sol yumurtalıgımda ara ara sancılar oluyo.acaba bende kist oluştumu?çok tedirginim

Merhaba bende 4 gun olar bu macuna başladım şuan sol yumurtalıgımda ara ara sancılar oluyo.acaba bende kist oluştumu?çok tedirginim
Kist oluştu diyemem doktorunun muayene etmesi lazım ama kist olduysa da bırakırsın kullanmayı kist de adet ile atılır dert etme inşallah sana faydası olur

Kızlar macunu 9 gündür kullanıyorum yarın yumurtlama günüm tahmini hafif pembe leke geliyor acaba sizde de böyle bir durum olmuş muydu

Back