25 günlük yaziyor sitesinde
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Clife ballı macun
- Konu Sahibi Nolurgel
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bitkisel kür çikolata kisti macun pco
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Kullanıyorum ama bir türlü düzenli kullanım olamadı bende nedensekonuyu hortlatalım kullanan varmı
- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Kullanıyorum ama bir türlü düzenli kullanım olamadı bende nedense
o zmn etkisiini göstermedi
Etkisi derken benim amh düşük belki bitkisel bişeyler faydası olur diye kullanmak istiyorum siz bebek için mi kullanıyorsununuzo zmn etkisiini göstermedi
- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Etkisi derken benim amh düşük belki bitkisel bişeyler faydası olur diye kullanmak istiyorum siz bebek için mi kullanıyorsununuz
ben daha kullanmadım ama bebek için düşündüm işte
- 11 Mayıs 2010
- 4.849
- 5.290
- 358
ben emin olamadım bitkisel olduğundan. öyle bile olsa bir gün kullandım o nasıl bir kasık ağrısıydı.Bende kullandım pkoluyum adet göremiyodum 3ay kullandım 2ay adet gördüm bu ay geçikti bakalım faydasını gören çok var kullanmanızı tavsiye ederim bitkisel sonuçta bişey kaybetmezsiniz instagramdan sayfasını takip edin geri dönüşleri paylaşıyolar ord
- 8 Mayıs 2018
- 294
- 502
- 53
- 12 Temmuz 2016
- 13
- 12
- 38
- 36
Merhaba gecmis olsun ne durumdasiniz acaba decam ediyormusunuz kullanmaya bi farklilik varmindr a gittiniz mi cikolata kistiniz boyutu nedir bende de var cikolata kisti kullansammi karar veremiyorumBende macunu kullanıyorum kızlar 7. Günüm şimdilik faydası olup olmadğını bilmiyorum bi süre daha kullanıp doktora gideceğim
Çikolata kistim var artı bebek istiyorum inşallah faydasını görürüz rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun hayırlısı ile
- 8 Mayıs 2018
- 294
- 502
- 53
Merhaba sağolun sizede geçmiş olsun evet devam ediyorum yumurtlama gününe kadar devam ve yumurtlama günüm tam arefe gününe denk geliyor doktora ne zaman giderim bilmiyorum benim çikolata kistimin boyutu en son gittiğimde 3 cm demişti doktor ama bu macunu kullandıktan sonra kistin ağrısı azaldı bazen hiç ağrımadığı günlerde oluyor öncesinde sürekli hergün ağrırdı inşallah faydası olmuşturMerhaba gecmis olsun ne durumdasiniz acaba decam ediyormusunuz kullanmaya bi farklilik varmindr a gittiniz mi cikolata kistiniz boyutu nedir bende de var cikolata kisti kullansammi karar veremiyorum
- 12 Temmuz 2016
- 13
- 12
- 38
- 36
Anladim doktora gittiginizde de sonucu paylasirsaniz cok sevinirim ben kullanmakta tereddut ediyorum cunku bu cikolata kistine osterojen zararli ve macunun icindeki bitkiler osterojen iceriyor o yuzden daha kotu olmasindan korkuyorumMerhaba sağolun sizede geçmiş olsun evet devam ediyorum yumurtlama gününe kadar devam ve yumurtlama günüm tam arefe gününe denk geliyor doktora ne zaman giderim bilmiyorum benim çikolata kistimin boyutu en son gittiğimde 3 cm demişti doktor ama bu macunu kullandıktan sonra kistin ağrısı azaldı bazen hiç ağrımadığı günlerde oluyor öncesinde sürekli hergün ağrırdı inşallah faydası olmuştur
- 8 Mayıs 2018
- 294
- 502
- 53
Selam kızlar kusura bakmayın bilgi vermek için biraz geç kaldım bugün adetimin birinci günü ve doktora gittim çikolata kistimin küçüldüğünü öğrendim baya bi küçüklük doktor aynen şöyle dedi çok çok küçük bi kist gözüküyor ve ben bunu kayda bile geçmeyeceğim çünkü önemsenmeyecek kadar küçük dedi ve benim çikolata kisti olan tarafımda sol tarafta yumurta rezervim azdı doktorlar ameliyat sebebi ve çikolata kisti sebebi ile sol tarafımdan en fazla 3 veya 5 yumurta toplayabileceklerini söylediler ve bugün saydık sol tarafta tam 14 yumurta var ben tüp bebek yaptırırken bile bu kadar yumurta görmedim bide sağ taraf hariç şuan aşırı mutluyum şükürler olsun herşeyi denediğim halde hiç bir şekilde geçmeyen sadece 1 veya 2 cm küçülen kistim yok denecek küçülmüş clife teşekkürler sayenizde hem kistim küçülmüş hem yumurtam çoğalmış bi deneyin derim kızlar zarar görmezsiniz
Amh yükselmez ama nasıl o kadar yükseliyor kiMerhaba canım benimde amh 0,76 çıkmıştı clıfe kullandım ve 1,80 çıktı şimdi klomen başlıcam kesinlikle tavsiye ederim. Benim kuzenim hamile kalma olasılığı yoktu ve şuan 1 yaşında bebişi var
- 15 Mayıs 2017
- 188
- 73
- 98
- 34
Yumurtlamanızı takip ettiniz miBende kullandım pkoluyum adet göremiyodum 3ay kullandım 2ay adet gördüm bu ay geçikti bakalım faydasını gören çok var kullanmanızı tavsiye ederim bitkisel sonuçta bişey kaybetmezsiniz instagramdan sayfasını takip edin geri dönüşleri paylaşıyolar ord
- 15 Mayıs 2017
- 188
- 73
- 98
- 34
Ben kullanıyorum faydasını gördüm yumurtlama takibide yapıyorum tavuk gibi birden fazla pik oldu ve ilaçsız regl oldum ve eskisi gibi ağrım olmadı hiç ve sivilce sorunu da yaşamadımkızlar kullanmaya devam eden varmı faydasını gördünüzmü. bende almak istiyorum.
Ben kullandım yumurtalarım daha önce büyümüyordu anca iğnelerle ama bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım doktorum dahi şaşırdı. Tabi bu sürede kilo da verdim onun da etkisi olduğunu düşünüyorum kendi adıma. Ben de bir arkadaşım vasıtasıyla aldım kendisi kullanıp hamile kaldı .Merhabalar clife ballı macun kullanan arkadaşlar varmı aranızda. Ben bu stede duydum bu macunu ve araçtırdım kendi hesaplarında çok olumlu yorumlar var ve umutlandım. Bende çikolata kisti var yunurta rezervi düşük fsh yüksek felan filan tüp bebek denedik sadece 1 tane yumurta oldu ve o da döllenmedi.şimdi bu macunu kullanmaya başladım işe yarar mı. Kullananlar yorum yapbilirmi lütfen.
- 5 Şubat 2014
- 229
- 820
- 103
Cevap için Teşekkürler canım. bende Haziranda aldım ama sadece o ay kullandım.faydası olmasına sevindim tekrar başlayayım o zaman. sen ne kadar süre kullandın.Ben kullanıyorum faydasını gördüm yumurtlama takibide yapıyorum tavuk gibi birden fazla pik oldu ve ilaçsız regl oldum ve eskisi gibi ağrım olmadı hiç ve sivilce sorunu da yaşamadım