Clife ballı macun

Bende kullanıyorum, aynı zamanda ovulasyon testi ile takip ediyorum. Ancak yumurtlama akıntısı geldiği zamanlarda yaptığım test negatif çıkıyor. Macunu o süreçte bırakmak gerekiyor. Ben test negatif olduğu için bırakmadım bir zararı olur mu

Merhaba ben de bu macundan aldım, yarın kullanmaya başlıyorum. Siz devam ediyor musunuz?
Merhaba o arkadas yazmisti (nolurgel) kistinin kuculdugunu soylemisti bende kullaniyodum o ara kullanirken ilk 3 ayda bi degisiklik olmadi kistimde ama sonra 4 aydan itibaren bi ayda 1 cm küçüldü kistim bu ay olculdu 2 ayri doktora gittim ikicide kuculmus dedi ilk zamanlar etki etmicek galiba diye umutsuzluga kapilmistim ama yinede kullanmaktan vazgecmedim bi umut dedm tam biraktigim ay kuculmeye basladi 3 4 ay kullanımdan sonra ara vermek lazimmis bi kac ay bende bu ay ara vermistim tam insallah sizede faydasi olur

Adet gününuz duzenliyse mesela 30 gunde 1 oluyorsanız 15 16 gun kullanip birakin. Duzensizse adetiniz o akintidan en fazla bikac gun sonra birakin bence. Daha once bende ovulasyon testi kullandim cok fazla koyulasmadi cogu ama yumurtlama zamanimmis yinede adet oldugumda anlamistim

Merhabalar ,
Bende hem macun hem Ovülasyon Testi aldım acaba ikisi bi arada negatif sonuç mu veriyor yanı macun Ovülasyon sonucunu kötü mü etkiliyor

Merhabalar ,
Bende hem macun hem Ovülasyon Testi aldım acaba ikisi bi arada negatif sonuç mu veriyor yanı macun Ovülasyon sonucunu kötü mü etkiliyor
Yok alakasi yoktur onunla kacinci gunde yaptiniz yapmaya devam edin hergu ayni saatte ve oglen 1 ve 4 arasi olursa daha iyi sonuc veriyormus

Yok alakasi yoktur onunla kacinci gunde yaptiniz yapmaya devam edin hergu ayni saatte ve oglen 1 ve 4 arasi olursa daha iyi sonuc veriyormus
Yukarıda bir arkadaş yazmış macunu yediğimde testi negatif çıkıyor diye de o yüzden merak ettim
Sonra macunun kullanım sekline baktım zaten sadece adet dönemlerinde tavsiye edilmiş

Ben de 1 kavonoz kullandım değişme olmadı daha bence yapıdan dolayı süreç değişiyor ve ya kullanımına göre çünkü içeriğinde ki bitkiler gayet yararlı...

Kizlar merhaba benim 4 gebelik kaybim var. Saracoglu tekrarlayan dusukler icin aslan pencesini oneriyor ve ben bu otu tadi cok aci oldugu icin icemedim. Bir pkolu arkadasim bu macunu kullanmak icin aldiginda hamile oldugunu ogrenmis o yuzden bana verdi kullanmam icin. Benim yumurtlama ya da adet sorunum yok. Yilbasindan sonra kullanmaya basliycam. Eylulde dış gebelik gecirdim ve sol tupumu kaybettim bu yuzden eskisi gibi yumurtlamam duzenli olmayabilir, her ay yumurtam olmayabilir. O yuzden buacunu kullanicam. 3 aylik korunma sureci yilbasinda dolacak. Allah isteyen herkese yavrusunun kokusunu almayi nasip etsin.

Bende iki kavonoz kullandım.. Yani 4 ay oluyor yarı yarıya kullandım.. Benim rahmim kalınlaşmıyordu kalınlaştığını gördük macun sayesinde ama hamile kalamadım.. Ama internetten iki arkadaş ekledim rastgele ikiside hamile kaldı.. Biri bebeğini kucağına aldı diğeri maalesef düşük yaptı.. Bebek konusunda Allahım emeklerimizi boşa çılarmasın..

Konuyu araştırırken gördüm ne durumdasiniz fayda ettim acaba bende sizinle aynı durumdayim

Ben kullandım ilk ayımda gebeyim Önce Allah sonra kısmet diyorum belki gerçekten etkisi olmusyır darısı sizlere

Adetlerim aşırı ağrılı geçiyor acaba alsam bir fayda görür muyum? Kullanan Arkadaşlar bilgi verebilir mi

Ben kullandım 3 kavanoz. Adetim 32 gün de bir oluyordu 28 güne düştü. Ancak çikolata kistimde etkisi olmadı.

Mrb ben cok düzenli olmamak kaydıyla hatta sadece sabahları yiyebildim su ve yürüyüşe özen gösteremedim diyebilirim 2 adet dönemi kullandım ilkinde adetim tam 28 günde oldu ki bu cookk nadir bişey bende. Kullanmaya baslamadan önceki dönemde kist varmış ilaçla adet olmuştum sonra 28 günde oldum işte bu adette tekrar yedim sabahları şimdi 30 gün oldu hala olmadım test de yapmadım çünkü benim amh düşük o yüzden umutlanmak da istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…