Merhaba o arkadas yazmisti (nolurgel) kistinin kuculdugunu soylemisti bende kullaniyodum o ara kullanirken ilk 3 ayda bi degisiklik olmadi kistimde ama sonra 4 aydan itibaren bi ayda 1 cm küçüldü kistim bu ay olculdu 2 ayri doktora gittim ikicide kuculmus dedi ilk zamanlar etki etmicek galiba diye umutsuzluga kapilmistim ama yinede kullanmaktan vazgecmedim bi umut dedm tam biraktigim ay kuculmeye basladi 3 4 ay kullanımdan sonra ara vermek lazimmis bi kac ay bende bu ay ara vermistim tam insallah sizede faydasi olurMerhaba ben de bu macundan aldım, yarın kullanmaya başlıyorum. Siz devam ediyor musunuz?
Adet gününuz duzenliyse mesela 30 gunde 1 oluyorsanız 15 16 gun kullanip birakin. Duzensizse adetiniz o akintidan en fazla bikac gun sonra birakin bence. Daha once bende ovulasyon testi kullandim cok fazla koyulasmadi cogu ama yumurtlama zamanimmis yinede adet oldugumda anlamistimBende kullanıyorum, aynı zamanda ovulasyon testi ile takip ediyorum. Ancak yumurtlama akıntısı geldiği zamanlarda yaptığım test negatif çıkıyor. Macunu o süreçte bırakmak gerekiyor. Ben test negatif olduğu için bırakmadım bir zararı olur mu
Adet gününuz duzenliyse mesela 30 gunde 1 oluyorsanız 15 16 gun kullanip birakin. Duzensizse adetiniz o akintidan en fazla bikac gun sonra birakin bence. Daha once bende ovulasyon testi kullandim cok fazla koyulasmadi cogu ama yumurtlama zamanimmis yinede adet oldugumda anlamistim
Yok alakasi yoktur onunla kacinci gunde yaptiniz yapmaya devam edin hergu ayni saatte ve oglen 1 ve 4 arasi olursa daha iyi sonuc veriyormusMerhabalar ,
Bende hem macun hem Ovülasyon Testi aldım acaba ikisi bi arada negatif sonuç mu veriyor yanı macun Ovülasyon sonucunu kötü mü etkiliyor
Yukarıda bir arkadaş yazmış macunu yediğimde testi negatif çıkıyor diye de o yüzden merak ettimYok alakasi yoktur onunla kacinci gunde yaptiniz yapmaya devam edin hergu ayni saatte ve oglen 1 ve 4 arasi olursa daha iyi sonuc veriyormus
Bu adet dönemine yetiştiremedim bidaha ki aya deneyeceğim umarım o zamana kadar hamile kalırımBen de 1 kavonoz kullandım değişme olmadı daha bence yapıdan dolayı süreç değişiyor ve ya kullanımına göre çünkü içeriğinde ki bitkiler gayet yararlı...
Allah isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin inşallah.Bu adet dönemine yetiştiremedim bidaha ki aya deneyeceğim umarım o zamana kadar hamile kalırım
Bir faydasini gördünüz muMerhaba ben de bu macundan aldım, yarın kullanmaya başlıyorum. Siz devam ediyor musunuz?
Maalesef bende daha ilk günden kasık ağrısı yaptı, devam edemedim.Bir faydasini gördünüz mu
Konuyu araştırırken gördüm ne durumdasiniz fayda ettim acaba bende sizinle aynı durumdayimMerhabalar clife ballı macun kullanan arkadaşlar varmı aranızda. Ben bu stede duydum bu macunu ve araçtırdım kendi hesaplarında çok olumlu yorumlar var ve umutlandım. Bende çikolata kisti var yunurta rezervi düşük fsh yüksek felan filan tüp bebek denedik sadece 1 tane yumurta oldu ve o da döllenmedi.şimdi bu macunu kullanmaya başladım işe yarar mı. Kullananlar yorum yapbilirmi lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?