clexane kullanan arkadaşlar,lütfen acilllll..!!

arkadaşım eczacı arkadaş bana içindeki havayı almamı söylemişti gerçi bende şaşırdım zaten hazır iğneler hava alim derken ilaç fışkırıp gidiyor 2 gün güya hava almaya çalıştık ilaç dışarı fışkırdı ve hiç yakmadı beni ama bugün almadık havasını ve müthiş yaktı yani şimdi almıyayımmı havasını:69:

bence alma havasını çünkü havasını alıken ilaç miktarında azalma olabilir bana öyle söylemişti doktorum insan o acıyı yaşamaktansa buna katlanıyor. sayılı gün misali

merhabalar. 8 haftalık hamileyim, kanama yaşadığım ve daha önce düşük hikayem olduğu için genetik tarama yapıldı ve bugün sonucun pozitif olduğunu öğrendim. doktorum sabah ve akşam 1er tane olmak üzere o.4 mg clexane verdi. ilk iğneyi hemşire yaptı bana nereye yapılacağını da gösterdi. en önemli olan şey bebeğimin sağlığı tabi inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelir bebeğim. bu arada ben deli gibi korkuyorum nasıl batırıcam iğneyi göbeğime diye. normalde kan aldırırken filan bakamam, acısı değil hani o sahneyi görmek beni zorlayan. sağlık ocağına yaptırabilirim belki bi süre ama kaçış yok eninde sonunda kendim yapmayı öğrenmek zorundayım, ne kadar erken öğrensem o kadar iyi. bu başlık açılalı uzun zaman olmuş ve pek çoğunuz için artık çok rahat bir durumdur eminim diş fırçalamak gibi. yeni başlayan birine tavsiyeniz var mı?

ben de bes bucuk haftalık hamileyim 2 gündür hibor igne kullanıyorum herhangi bir morarma olmadı simdiye kadar acaba sonra mı moraracakk tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum ayrıca hibor mu clexan mı az morartıyor sizce bu arada ben kolumdan ya da bacagımdan vurmayı düsünüyorum göbek daha cok morarıyor bence ve yanlış bir yere gelir de bebege zarar verir diye korkuyorum ben ce en rahat bacak kızlar bacagın etlli yerine vurun.

Bende de 2 düşükten sonra kan pıhtılasması olduğu ortaya cıktı 0.6 lık kullanıyorum bende cnm sımdı koluma vuruyorum bacaktan cesaret edemedım onceden cok morarma oldu ama sımdı alıstım acımıyor bıle ınsllh sagsalım kucağına almaya nasıp eder allahım ... Benımde 23 haftalık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaa kimse açıklayıcı biçimde anlatmıyo bu iğneyi nasıl yapıcaz diye, her gün aynı saatte yap dedi bana hemşire, sizler dikkat ediyormusunuz saatine ?

Mrhb .. Evet ben genellıkle hep aynı saatlerde yapıyorum sabah 10 veya 11 aradı yapıyorum cunku bu ıgne 24 saatlık ıcındır cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende 5 gündür igneye basladim ilk bebegimin kalbi durduğu icin bu hamileligi öğrendiğim an doktordan mutasyon testi istedim ilk basta gerek yok il bebekte olabilir dese de benim ısrarım sonucu testi yaptırdı ve kan pıhtılaşması oldugu cikti.:( Clexane a basladik bana damara denk gelirse morarir acir dedi bende dün sanki elimle koymus gibi damara denk getirmeyi başardm suan mosmor göbeğimm:( ama bebegime kavusmak var isin ucunda bir sekilde dayanicam...allah yardimcimiz olsunn

Yaa kimse açıklayıcı biçimde anlatmıyo bu iğneyi nasıl yapıcaz diye, her gün aynı saatte yap dedi bana hemşire, sizler dikkat ediyormusunuz saatine ?
Cnmm evet ayni saatte yapmak cok önemli çünkü ikac 24 saat etkili bununla birlikte doktorum bana kesinlikle yürüyüş yapip kan dolasimi hızlandırm gerektigini söyledi. Simdi evdeki kosu bandinda hergun 30 dk yürüyorum. Tavsiyem hareketli olmandan yana. Allah hayirlisiyla saglikla Bebegimize kavusmayi nasip etsin.

Arkadaşlar bende c677t homozigot var.benim gibi olup da clexane 0.4 iğne kullananlar günde kaç doz kullaniyorsunuz acaba? Bazıları 2 doz bazıları 1 doz igne oluyor.bu durum neye göre belirleniyor.lutfen yardımcı olun :(

Merhaba arkadaşlar bnde 8haftalik hamileyim.dun doktora gittik.kesemiz biraz bozukdu.ama düzelmeye başlamış.doktor dun durumu iyi dedi.kalp atışını dinledik.eve geldik aksam biraz kanamam oldu.doktor clexane kullananlarda bböle olabiliyor dedi.pruluton iğne oldm hemen.acaba sizdede boyle kanama olduğu bazen

Merhaba arkadaşlar bnde 8haftalik hamileyim.dun doktora gittik.kesemiz biraz bozukdu.ama düzelmeye başlamış.doktor dun durumu iyi dedi.kalp atışını dinledik.eve geldik aksam biraz kanamam oldu.doktor clexane kullananlarda bböle olabiliyor dedi.pruluton iğne oldm hemen.acaba sizdede boyle kanama olduğu bazen
Canım bende hamileliğim boyunca kullandın cleaxane benimde 8 9 haftalıkken kanamam olmuştu progesteron kullandım inş bişey olna stres yapma yeter sen

habaşından bet: 41228854 .!.:
Canım bende hamileliğim boyunca kullandın cleaxane benimde 8 9 haftalıkken kanamam olmuştu progesteron kullandım inş bişey olna stres yapma yeter sen
Progestani basindan beri kullanıyorum ama iğneyi yptığım her gün arkasından kanamam oluyor.kesede bozuk olunca korkuyoruz artik.inş kesemiz düzelir :( bebek büyüdükçe duzelenler varmış ama iinşbizimde ole olur

bende ilk zamanlar koldan yaptırdım ama sonra göbekten devam ettim, 2 kere falan bacaktan denedim ama çok acıdı bidaha yapamadım, doğuma kadar göbekten devam ettim bebeğe zararı olacağını düşünmüyorum yatay açıyla yapılırsa sorun olmuyordu, oturup yapıyordum ben iğneyi ,elimle tutup deriyi öyle yapıyordum ah ne günlerdi yaaa çok şükür bir kızım var 2 yaşına geldi,
yalnız bu iğneleri kullananlar kalsiyum desteğine dikkat etsin
Kalsiyum desteği ne icin

Back
X