clexane kullanan arkadaşlar,lütfen acilllll..!!

canbebiş meraba dün doktor randevüm vardı Karnımdaki morlukları gösterdim Bebeğe ulaşıp ulaşamayacağını sordum Doktor bebeğe ulaşması imkansız arada bir karış mesafe var dedi Ben koldan ve baçakdan zaten vuramıyordum Karnından devam et dedi Yani karından vurulmanın hiç bir sakıncası yokmuş umarım kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz

merhaba canım.çok teşekkür ederim içimi rahatlattın.inşallah bebeklerimizi vakti zamanında sağsalim kucağımıza alırız.dim cim birde bişey daha sorsam sana sen de folbiol kullanıyo musun?

canım ben folbiol, corasprin gyno-traven , appikobal adında dört tane ilaç kullanıyorum Kansızlık ve b12 yetersizliğide vardı Kilomda aldı başını gidiyor Doktor rejim yap diyor ama rejim yapıncada b12 yetersizliği iyice yükseliyor

canım ben folbiol, corasprin gyno-traven , appikobal adında dört tane ilaç kullanıyorum Kansızlık ve b12 yetersizliğide vardı Kilomda aldı başını gidiyor Doktor rejim yap diyor ama rejim yapıncada b12 yetersizliği iyice yükseliyor

anladım canım ama bence kiloları sorun etme.bebeğine yarıyorsa sıkıntı yok bence.ben de 13 kilo almışım şimdiye kadar ama takmıyorum.bir de canım sen bu iğneyi doğumdan sonra da 40 gün kullanacak mısın?inş sorularla seni sıkmıyorumdur.hayırlısıyla sağ salim vakti zamanında alırız inş bebeklerimizi kucaklarımıza...

canım ben doğumdan sonra kullanıldığını bile bilmiyordum Doktorum hiç bir şey söylemedi Gelecek ay gidince soruyum Sayende bişi daha ögrenmiş oldum :)

slm arkadaşlar bende kan pıhtılaşmassından dolayı 2 kürtaj geçirdim ve şuan hamileyim ama daha çok yeni bugün 2.ci iğnemi olucam ama en az bacakmı kolmu göbekmi ağrıyor bilmiyorum ilkini kolumdan yaptım ve hem kolum ağırdı hemde beze oluştu bu normalmi ben nasıl alışıcam nolur yardım edin en az ağrıyan yer neresi bilgili bayanlar bu günleri atlatan bayanlar lütfen yardımmm:43::43::43:

geçmiş olsun arkadaşım bende ilk bebekte hep koldan ve bacaktan vurulmuştum Karın en rahat yer daha azda acıyor Kolda bendede beze yapmıştı Hatta bıraktıktan üç ay sonra normale dönmüştü kolum

karnımdan korkuyorum cesaret edemiyorum bide nereye vurulur nasıl vurulur onuda bilmiyorum ilaç çok yaktı ve bu beni mahvetti psikolojim alt üst oldu sonuçta eğer rabbim izin verirse 9 ay gerçi eğer faydası olacağını bilsem çekilen sıkıntılar bal gibi gelirde bilmiyorum bi garip haldeyim :17:

kızlar lütfenn morale çok ihtiyacım varr bilgilerinizi paylaşırsanız benimle sevinirim göbekten ne şil vuruyorsunuz ve iğneyi dikmi batırıyorsunuz :43:

bende igneden çok korkardım biri bana karnıma iğne vuracagımı söylese kafayı yemiş derdim Karın bölgesindeki yağlar çok işe yarıyor Yağlı bir bölge bul orayı tut ve vur çok basit ben vuruyorsam emin ol herkes vurur

içinizde bir can olduğunu ve onun beslenip büyümesinin yaşamasının size bağlı olduğunu düşürseniz inanın ne iğneler ne de acısı göze gözükmüyor, ilk 4 ay iğneleri eşim göbekten koldan ama çoğunluk göbekten yaptı sonra birkaç gün eşim yoktu ben yapmak zorunda kaldım ve sonra doğana kadar kendim yaptım, karındaki yağlar gerçekten bu konuda avantaj oluyor birazda deriyi tutarsanız daha ii olur yatay açıyla yaptınızmı tamam sonrasında biraz yanma oluyor ama 5 dakika sonra unutuyorsunuz acısını, bebişim 2 yaşında ve onun her gülüşü bana sarılışı beni öpmesi dünyalara değer :31:

bende kullanıyorum göbekte nerdeyse yer kalmadı. ama iğnenin bebeğe gelmesi endişenize gülümsedim. Karın 7 kat derler. sezeryanda bile zor açılıyo minicik iğne nasıl geçsin :) yağ tabakasında kalıyor ilaç zaten. Kasa gelse o acıya dayanacağınızı zannetmem. Koldan olan varsa bilir bu acıyı.

Dimim biz 14+3 olduk şükür ;)
pazartesi dikişleri kontrole gidecem
Sevgiler

saolun arkadaşlar ama gerçekten ben çok pipirikleştim bu konuda.. bugünde 2.ci iğnemi eşim diğer kolumdan yaptı işin ilginç yanı öncelikle ben o koluma buz kompleksi koydum 1 2 dakka kadar ve eşim iğneyi yaptı ne acı hissettim nede yanma..ama iğneyi yapmadan önce iğnenin kapağını açtığımda ucunda bir damla ilaç vardı eczacı arkadaşım iğnenin havasını alın öyle iğneyi batırın demişti ve ilk o yapmıştı bende havasını alim derken ilaç biraz dışarı fışkırdı kafama takılan ise acaba ilaç biraz dışarı fışkırdığı içinmi yakmadı yoksa buz kopleksi yaptığım içinmi şimdide bu korku sardı beni.. ben havayı alim derken ya ilacı hep eksiltirsem..zararı olurmu bana detaylı anlatırmısınız lütfen.. sıktıysam sizleri özür dilerim ama dediğim gibi çok tedirginim hata yapmak istemiyorum. şimdiden çok teşekkür ederim sizlere:26:..

selam kızlar bende şimdi 8+3 hamileyim
inşallah rabbim sonunuda getirir
bendede kan pııthlaşması var
günde 1 tane vuruluyorum
göbeğimden ama acayip morarıyo antalamam
aman bebeğim iyi olsunda hiç farketmez

Oncelikle gecmis olsun.. ben 30 haftalikken kan pitilasmasi oldugu anlasilmisti doguma kadar gunde 2 kez bacagima kendim yapiyordum.. ilk zorlaniyorsun sonra igneyi yapmaya alisiyorsun ama tabi morluklar baya bi moralini bozuyor insanin.. doktorum bu ignelerin dogumdan 48 saat once durdurulmasi gerektigini aksi taktirde yan etki olarak dogumda cok kanama olabilecegini soylemisti bu yuzden 2 gun evvelbiraktirdi 2 gunun sonunda suni sanciyla dogumumu baslatmisi..

simdi 20 haftalik gebeyim hafaya randevum var umarim yine olmak zorunda kalmam

ben 36. haftaya kadar göbeğimden vuruldum iğnemi.iğnenin bebeğe denk gelmesi için ucunun 15 cm olması gerekio.bundandişe etmeyin.şu anda 11 haftalık hamikeyim.ve yine göbekten vuruluyorum.vuracak yerim kalmadı bezeden.hatta bazen iğne yerlerimden kanlar süzülüo.ama ne bacak ne kol :18: ben ömrümde ööle acıyan yerimin oldugunu hatırlamıyorum:59:

hepinize geçmiş olsun arkadaşlar inşaallah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı rabbim nasip etsin. bu çektiğimiz sıkıntılar acılar vuslat anı geldiğinde bal şerbet kalır bizlere inşaallah..ve ben iğneleri hem kolumdan hemde göbeğimden denedim morarmalar benim için önemli değil elbet sonunda geçecek ama en büyük sıkıntım iğne çok yakıyor bu benim kafama çok takılıyor nasıl dayanıcam okadar zaman..ve lütfen rica ediyorum bana ayrıntılı anlatırsanız sevinirim iğnenin kapağını açtıktan sonra havasını alıyormusunuz yoksa kapağı açtıktan sonra direk uyguluyormusunuz.. 2 defa havasını alim derken ilaç fışkırdı dışarıya ve yakmadı bile tedirgin oldum.. faydası olmaz korkusu sardı lütfen bu iğneyi uzun zaman kullanan tecrübeli arkadaşlar ayrıntılı açıklarsanız çok memnun olurum.ben daha çokk yeniyim bugün 4.cü iğnemi vuruldum..:17:

Ben hem gebeyken hemde dogum sornasi kullanmam gerekiyordu bu igneleri ve doktor bana hastanede goserdigi gibi uyguladim acip direk uyguladim yani.. bir muddet sonrada yanmalara alismistim gerci..

Ben hem gebeyken hemde dogum sornasi kullanmam gerekiyordu bu igneleri ve doktor bana hastanede goserdigi gibi uyguladim acip direk uyguladim yani.. bir muddet sonrada yanmalara alismistim gerci..

arkadaşım eczacı arkadaş bana içindeki havayı almamı söylemişti gerçi bende şaşırdım zaten hazır iğneler hava alim derken ilaç fışkırıp gidiyor 2 gün güya hava almaya çalıştık ilaç dışarı fışkırdı ve hiç yakmadı beni ama bugün almadık havasını ve müthiş yaktı yani şimdi almıyayımmı havasını:69:

kimsecikler yokmu yaaa yardımlarınıza tecrübelerinize ihtiyacım var lütfennn hadiii :14:

İğnenin havasını almayı tecrübeli hemşire bile beceremiyor bazen. Clexane ve fraxprine gibi göbekten yapılan iğnelerin ucu milim olarak kısa olduğu için kontrol edemiyorsun ve ilacı kaybediyorsun doz bozuluyor yani . kalan ilaçta sana yetmez. At çöpe.

Havasını almana gerek yok. Hazır iğne bunlar. açtığında birkaç damla çıkabilir ucundan zaten fabrika dozu biraz fazla koyuyor kayıba karşı. Endişelenme.

Ama ampülü kırıp büyük iğneyle çekiyorsan büyük uç takılıyken havasını alıp sonra mikro iğneyi tak ucuna.

Nekadar yardımcı oldum bilemiyorum :9:

Back
X