- 7 Ağustos 2010
- 204
- 26
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben yaklaşık 4.5 aydır kullanyorum ve sürekli göbekten oluyorum böyle durumlar olabiliyor ama zamanla geçer sıkıntı etme yalnız;beze olan ve morarma olan yere iyişinceye kadar tekrar vurma, iyileşince tekrar devam edeblirsin..
slm kızlar bacaktan deniyeniniz varmı ?????????Eki Görüntüle 216865
göbeğimde morarmalar fazlalaştı yer değişmek istiyorum ama cesaret edemiyorum...Eki Görüntüle 216866
Kızlar morarma, iğne bazen kılcal damara denk geliyormuş ve derialtı kanama oluyormuş. Korkacak bişi yok yani![]()
benim genelde kılcala denk geliyor galiba, göbeğim rengarenk..göbeğimi 9 ay boyunca rengarenk görmeye alışmalıyım demek ki![]()
aynen bende morartıyorum yaparken ama karnım büyüdükçe nereden yapacağımı şimdiden kestiremiyorum bakalım hayırlısı![]()
kızlar bu iğneyi doktorunuz ne için verdi.banada verdi ama hiçbir test yapmadı sadece tedbir olsun diye verdi daha once 3 düşüğüm olduğu içinz.size hiçbir test yapıldımı yardım lütfen
kızlar bu iğneyi doktorunuz ne için verdi.banada verdi ama hiçbir test yapmadı sadece tedbir olsun diye verdi daha once 3 düşüğüm olduğu içinz.size hiçbir test yapıldımı yardım lütfen
merhabalar. 8 haftalık hamileyim, kanama yaşadığım ve daha önce düşük hikayem olduğu için genetik tarama yapıldı ve bugün sonucun pozitif olduğunu öğrendim. Doktorum sabah ve akşam 1er tane olmak üzere o.4 mg clexane verdi. Ilk iğneyi hemşire yaptı bana nereye yapılacağını da gösterdi. En önemli olan şey bebeğimin sağlığı tabi inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelir bebeğim. Bu arada ben deli gibi korkuyorum nasıl batırıcam iğneyi göbeğime diye. Normalde kan aldırırken filan bakamam, acısı değil hani o sahneyi görmek beni zorlayan. Sağlık ocağına yaptırabilirim belki bi süre ama kaçış yok eninde sonunda kendim yapmayı öğrenmek zorundayım, ne kadar erken öğrensem o kadar iyi. Bu başlık açılalı uzun zaman olmuş ve pek çoğunuz için artık çok rahat bir durumdur eminim diş fırçalamak gibi. Yeni başlayan birine tavsiyeniz var mı?
Ben hep kolumdan yaptırdım, hemşire eşime öğretti ama o yapmak istemediği için her gün hastaneye gidip yaptırıyordum. Kollarım morarınca, bacaktan yaptırabilir miyim diye sormuştum doktoruma birkaç gün aspirin kullan sonra yine koldan devam edersin demişti nedense bacaktan kabul etmedi.