clexane kullanan arkadaşlar,lütfen acilllll..!!

kimsecikler yokmu kızlarr !!!!!!!!!!!!!!! $VkiBp2.webp

Canım ben yaklaşık 4.5 aydır kullanyorum ve sürekli göbekten oluyorum böyle durumlar olabiliyor ama zamanla geçer sıkıntı etme yalnız;beze olan ve morarma olan yere iyişinceye kadar tekrar vurma, iyileşince tekrar devam edeblirsin..

sağol cnm ..geçene kadar o kısımlara iğne yapmayız artık...morarmalar olmasa süper olacak da!
arkadaşımda vuruluyor, inan iğne yeri bile görünmüyor.Benim göbek rengarenk:)Onun iğnesi fraxheparin 02 gibi bişi... iğneden mi yoksa etim mi havalı..!
zaten bacağımı bir yere çarpayım hemen morarıverir.dolayısıyla göbeğin morarmasına çok şaşmamak lazım..

slm kızlar bacaktan deniyeniniz varmı ?????????Eki Görüntüle 216865

göbeğimde morarmalar fazlalaştı yer değişmek istiyorum ama cesaret edemiyorum...Eki Görüntüle 216866

Canım dr sormuştum göbekten devam et bi sıkıntı olmaz dedi bende göbekten rahatım..Bi ara koldan denedim ama çok daha fazla acıttı ve morarma oldu.Bakalım şimdilik göbekten devam ediyorum,bacaktanda hiç denemedim..

Kızlar morarma, iğne bazen kılcal damara denk geliyormuş ve derialtı kanama oluyormuş. Korkacak bişi yok yani :6:

benim genelde kılcala denk geliyor galiba, göbeğim rengarenk..göbeğimi 9 ay boyunca rengarenk görmeye alışmalıyım demek ki:1:

aynen bende morartıyorum yaparken ama karnım büyüdükçe nereden yapacağımı şimdiden kestiremiyorum bakalım hayırlısı:17:

aynen bende morartıyorum yaparken ama karnım büyüdükçe nereden yapacağımı şimdiden kestiremiyorum bakalım hayırlısı:17:

cmt dr uma sordum, göbek deliğinden 4 parmak öteye yap dedi.morarma olmasa sorun değil.. morluk ve kırmızılık olan yerlere de vuramıyoruz tabi...

kızlar bu iğneyi doktorunuz ne için verdi.banada verdi ama hiçbir test yapmadı sadece tedbir olsun diye verdi daha once 3 düşüğüm olduğu içinz.size hiçbir test yapıldımı yardım lütfen

kızlar bu iğneyi doktorunuz ne için verdi.banada verdi ama hiçbir test yapmadı sadece tedbir olsun diye verdi daha once 3 düşüğüm olduğu içinz.size hiçbir test yapıldımı yardım lütfen

selam,
dr um benden 6 ay önce gen mutasyon testleri istemişti bende yaptırdım.tahlillerim 20 günde sonuçlandı ve MTHFR 1298c heterozigot olduğumu öğrendim.dr um da gebe kalmam durumunda 9 ay boyunca bu iğneyi kullanmamı önerdi.ve malesef kullanıyorum.

benden 1,5 ay önce hamile kalan arkadaşımda 2 düşük yaptı ve onun dr u da bu testleri istedi.testleri temiz çıkmasına rağmen, 2 düşük yaptığı için onada 0,2mg heparin verdi.ve bu iğnenin bebek için çok faydalı olduğunu söylemiş.

kullanmakta fayda var diye düşünüyorum:34:

merhaba,
bana da aynen sana olduğu gibi tedbir amaçlı 2 düşükten sonraki 3.gebeliğimin 8.haftasında verildi.
halen kullanıyorum.
175. iğnemi bugün oldum.
bebeğim de ben de gayet iyiyiz.
endişelenmeyin.
yalnız, bu iğne kemik erimesi yapabiliyormuş, süt yoğurt yemeye ağırlık verin.
bir de göbekten sadece 3-4 kez vurabildim ben, çok acıyordu dayanamıyordum.
bacaktan en dayanılası oluyor kanaatindeyim.
hepimizin bebeklerini sağlıkla kucaklamamız dileklerimle...
hoşçakalın.

merhabalar. 8 haftalık hamileyim, kanama yaşadığım ve daha önce düşük hikayem olduğu için genetik tarama yapıldı ve bugün sonucun pozitif olduğunu öğrendim. doktorum sabah ve akşam 1er tane olmak üzere o.4 mg clexane verdi. ilk iğneyi hemşire yaptı bana nereye yapılacağını da gösterdi. en önemli olan şey bebeğimin sağlığı tabi inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelir bebeğim. bu arada ben deli gibi korkuyorum nasıl batırıcam iğneyi göbeğime diye. normalde kan aldırırken filan bakamam, acısı değil hani o sahneyi görmek beni zorlayan. sağlık ocağına yaptırabilirim belki bi süre ama kaçış yok eninde sonunda kendim yapmayı öğrenmek zorundayım, ne kadar erken öğrensem o kadar iyi. bu başlık açılalı uzun zaman olmuş ve pek çoğunuz için artık çok rahat bir durumdur eminim diş fırçalamak gibi. yeni başlayan birine tavsiyeniz var mı?

bu akşam ilk iğnemi kendim yaptım darısı yarın sabaha.. umarım yine bu kadar rahat olur ve bebeğim sağlıkla doğar vakti geldiğinde.

merhabalar. 8 haftalık hamileyim, kanama yaşadığım ve daha önce düşük hikayem olduğu için genetik tarama yapıldı ve bugün sonucun pozitif olduğunu öğrendim. Doktorum sabah ve akşam 1er tane olmak üzere o.4 mg clexane verdi. Ilk iğneyi hemşire yaptı bana nereye yapılacağını da gösterdi. En önemli olan şey bebeğimin sağlığı tabi inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelir bebeğim. Bu arada ben deli gibi korkuyorum nasıl batırıcam iğneyi göbeğime diye. Normalde kan aldırırken filan bakamam, acısı değil hani o sahneyi görmek beni zorlayan. Sağlık ocağına yaptırabilirim belki bi süre ama kaçış yok eninde sonunda kendim yapmayı öğrenmek zorundayım, ne kadar erken öğrensem o kadar iyi. Bu başlık açılalı uzun zaman olmuş ve pek çoğunuz için artık çok rahat bir durumdur eminim diş fırçalamak gibi. Yeni başlayan birine tavsiyeniz var mı?

canım bu sıkıntı ben ve benim gibi bir çok arkadaşda var. Ben de halen günde 1 defa kullanıyorum. Kan pıhtılaşmasıyla ilgili bir topic var bizim gibi tüm arkadaşlar oradan bilgi alış verişi yapıyor sende oraya takıl istersen..geçmiş olsun..

selamlar 3 aylık hamileyim clexane 0,4 kullanıyorum
daha önceki hamileliğimde de kullandım ama hiç iğne yerlerinde morarmave abartılacak ağrılar yaşamamıştım
ama bu defa innaılmaz derecede bakınca korkulacak kadar morarmalar oluyor yaa off
daha 3.aydayız doğuam kadar nasıl sabredeceğim bilemiyorum
daha öncede kullandım tecrübeliyim ama genede sevemedim bu iğneleri dayanamıyorum bazen resmen ağlıyorum

morarma ve bezeler için acaba bir yağ ile masaj felanmı yapsam
benimle aynı durumda olanlar varmı

Ben hep kolumdan yaptırdım, hemşire eşime öğretti ama o yapmak istemediği için her gün hastaneye gidip yaptırıyordum. Kollarım morarınca, bacaktan yaptırabilir miyim diye sormuştum doktoruma birkaç gün aspirin kullan sonra yine koldan devam edersin demişti nedense bacaktan kabul etmedi.

Ben hep kolumdan yaptırdım, hemşire eşime öğretti ama o yapmak istemediği için her gün hastaneye gidip yaptırıyordum. Kollarım morarınca, bacaktan yaptırabilir miyim diye sormuştum doktoruma birkaç gün aspirin kullan sonra yine koldan devam edersin demişti nedense bacaktan kabul etmedi.

ilk gebeliğimde doktorum kol bacak ve göbek demişti bu üç yerden yapabilirsin demişti
hatta bunların şematik gösterimli bir broürünü vermişti bana
sonuçta 9 ya kullanıcaz bu iğneleri
sadece kol nereye kadar dayanabilirki
ben ilk öncelerde hep kolumdan yaptırıyordum ama sonra bacaktan yaptırınca daha da rahat etmiştim
off yaa neresi olursa olsun sonuçta bu iğneler can sıkıcı bir durum

bende 35 haftalık hamileyim bende 2 düşükten sonra yapılan tahlillerin sonucuna göre hergün 1 clexsane 04 kullanıyorum benimde eşim yapıyor önceleri göbeğimden yapıyordu sonra doktorum kolumdan yapmamızı söyledi az kaldı bizim koldan bitiricez galiba

bende de kan pıhtılaşması problemi var ve cleaxene 04 kullanıyorum.Şu an 30+5 hft lık hamileyim.İlk başlarda göbeğim rengarenkti.Hala göbekten devam ediyorum.Ama şimdi göbek büyüyüp gerildiği için çok az yeşil renk olabiliyor ama çabuk geçiyor.Bazen hala beze olabiliyor.Azıcık kanama her gece olmaya başladı, oraya bir parça kağıt pecete koyuyorum ki çamaşırlarım batmasın diye..Özellikle bezenin üzerine yapmamak gerekiyor;))
İğnelere bir süre sonra alışıyor insan..Bebeğimi düşündükçe buna değer diyorum:34:

Back
X