Kesinlikle arkadaşta çok hoş yapmış yani emeğine saglik kendisi teknikleri daha iyi bilir benim net bilgim yokNe diyosun yaabayıldıııımmm sabır işi ya gerçekten de mesela kenarındaki çiçekli renkli desenler var ya onlar nası elle yapılıyor hayret verici
Heheheh sana laf atmış gibi oldum demi NiloyamAşkolsun Judy konuyu gördüm fikir olsun diye attım araba çizdirip attırma banabi çöp Ali çizerim görürsün
Gözümün önünde çizmese inanmamKesinlikle arkadaşta çok hoş yapmış yani emeğine saglik kendisi teknikleri daha iyi bilir benim net bilgim yok
Ben gördüm yapılır yahu öyle deme ne sergilere gittimGözümün önünde çizmese inanmam
Tabiki çok beğendim. Hepsi çok güzelBeğendin mi canımyaptık işte bişeyler. Uzun zamandır yapmıyorum ama paslanmışım. Bunların hepsi 5-6 sene önceki resimler
Profesyonel değiliz kuzum olduğu kadar. İçinden geliyorsa birşeyler çıkar..Yaa hepinizin çizdikleride mükemmel ellerinize saglık kızlaarçizime benimde ilgim yağlı boya özellikle ama aşırı amatörüm henüz
Ay sergiye gitmek istedim yaaa uzun zaman oldu gitmeyeliBen gördüm yapılır yahu öyle deme ne sergilere gittim
Coronadan herşey kaldı.Ay sergiye gitmek istedim yaaa uzun zaman oldu gitmeyeli
Sağolasın canım beğendiğine sevindimTabiki çok beğendim. Hepsi çok güzel
Hem ondan hem de bizim burda pek fazla sergi yapılmaz yaCoronadan herşey kaldı.
Türkiye'de çok var. Bizim burda koca spor salonu ne ararsan var sergileniyor ben hocalarla tanişigim gidiyorum konuşuyoruz çok yakından takip ediyorum aktif olmak istiyorum ama geçen seneden beri türlü seyelrle uğraşıp duruyorum 1 senede 3 hamilelik başlar ayrı biter ayrı. bide Corona patladı şimdi çok istiyorum ama maalesef.Hem ondan hem de bizim burda pek fazla sergi yapılmaz yabi kere malayziya sergisine gitmiştim açık havada deniz kənarında düzenlenmişti. Malayziyalılar hazırlamışlardı kendilerine has giysiler yemekler resimler falan. Şahaneydi. Adam mumu eritip kızgın mumla gözümüzün önünde resim yapmıştı. Şahaneydi. Zirvede bıraktım ondan sonra hiç öyle sergiye denk gelmedim
Evet bana aitBunları siz mi yaptınız?
24 ayar Altından evetYok yok o yapılan kağıtlar ya da boyası bile gümüşten altındantek yazı olan değil diğer renkli olanlar. İnce iş ama malzemesi ve tekniği ile süper oluyor.
Kağıtlarınıda biz yapıyoruz ham kağıdı alıp terbiye ediyoruz bazı teknik ve usullerleYok yok o yapılan kağıtlar ya da boyası bile gümüşten altındantek yazı olan değil diğer renkli olanlar. İnce iş ama malzemesi ve tekniği ile süper oluyor.
Hayır yanlış anlamadım yazılar bana ait orijinal yazılardırYok belki o da diğer arkadaş gibi çizdiklerimiz değil de çizdikleri anlamıştır ondan sordum
Yani elle yapılmış gibi değil de bilgisayar işi gibi duruyor
Evet biliyordum. Emeginize sağlık çok güzel.Kağıtlarınıda biz yapıyoruz ham kağıdı alıp terbiye ediyoruz bazı teknik ve usullerle ☺