Cizdiklerimiz

Yaa hepinizin çizdikleride mükemmel ellerinize saglık kızlaar çizime benimde ilgim yağlı boya özellikle ama aşırı amatörüm henüz

Yaa hepinizin çizdikleride mükemmel ellerinize saglık kızlaar çizime benimde ilgim yağlı boya özellikle ama aşırı amatörüm henüz
Profesyonel değiliz kuzum olduğu kadar. İçinden geliyorsa birşeyler çıkar..

Ben gördüm yapılır yahu öyle deme ne sergilere gittim
Ay sergiye gitmek istedim yaaa uzun zaman oldu gitmeyeli
Bu arada şaka tabi canım olabilir elle yapılır da çok güzel ama yaaa ben de istedim

Coronadan herşey kaldı.
Hem ondan hem de bizim burda pek fazla sergi yapılmaz ya bi kere malayziya sergisine gitmiştim açık havada deniz kənarında düzenlenmişti. Malayziyalılar hazırlamışlardı kendilerine has giysiler yemekler resimler falan. Şahaneydi. Adam mumu eritip kızgın mumla gözümüzün önünde resim yapmıştı. Şahaneydi. Zirvede bıraktım ondan sonra hiç öyle sergiye denk gelmedim

Reactions: H M
Türkiye'de çok var. Bizim burda koca spor salonu ne ararsan var sergileniyor ben hocalarla tanişigim gidiyorum konuşuyoruz çok yakından takip ediyorum aktif olmak istiyorum ama geçen seneden beri türlü seyelrle uğraşıp duruyorum 1 senede 3 hamilelik başlar ayrı biter ayrı. bide Corona patladı şimdi çok istiyorum ama maalesef.

Yok yok o yapılan kağıtlar ya da boyası bile gümüşten altından tek yazı olan değil diğer renkli olanlar. İnce iş ama malzemesi ve tekniği ile süper oluyor.
24 ayar Altından evet tezhib sanatıdır bu ince işçilik tezhib Arapçada altın demek altınlamak demektir

Yok yok o yapılan kağıtlar ya da boyası bile gümüşten altından tek yazı olan değil diğer renkli olanlar. İnce iş ama malzemesi ve tekniği ile süper oluyor.
Kağıtlarınıda biz yapıyoruz ham kağıdı alıp terbiye ediyoruz bazı teknik ve usullerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…