- 22 Ağustos 2015
- 29.561
- 86.109
Yan yana cizicem durHaticem balbazarı da bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yan yana cizicem durHaticem balbazarı da bekliyoruz
Tezhib sanatı incecik kedi kılı fırçalarıyla titiz bir şekilde yapılıyor hat sanatıda çok incelik ve sabır isteyen 2 muhteşem sanattır çok çok severek yapıyorum huzurun zirvesine çıkarıyor insanıNe diyosun yaa bayıldıııımmm sabır işi ya gerçekten de mesela kenarındaki çiçekli renkli desenler var ya onlar nası elle yapılıyor hayret verici
Yok canım alınmadım bendeki yetenek bu sizle paylaşmak istedim yeteneğinizin farkına varın diye kardeşim siz gibi çiziyor ben de onun çizdiğini atayım fikir olsun dedim ben teknik ressamım alaaakası yok yetenekle tamamen teknik kardeşlerimden bulaşmamış banaHeheheh sana laf atmış gibi oldum demi Niloyam ya napiim şaşkınım o resimlerden sonra kendime gelemedim
Teknik de önemli. Bizim modelistliktede teknik çizim cok. Ama el cizimideYok canım alınmadım bendeki yetenek bu sizle paylaşmak istedim yeteneğinizin farkına varın diye ❤kardeşim siz gibi çiziyor ben de onun çizdiğini atayım fikir olsun dedim ❤ben teknik ressamım alaaakası yok yetenekle tamamen teknik kardeşlerimden bulaşmamış bana
Yok gerçekten ben de yapanları biliyorum ciddi yetenek tezhip hat sanatı o da bence Allah vergisiGözümün önünde çizmese inanmam
Ama modelistlikte de sen tasarlıyorsundur bizdeki otomotiv makina sanayi elde de çizim oluyor da geneli bilgisayarda çizim programlarındaTeknik de önemli. Bizim modelistliktede teknik çizim cok. Ama el cizimide
Yok çok yazicaktim yok yazdı klavye..Ama modelistlikte de sen tasarlıyorsundur bizdeki otomotiv makina sanayi elde de çizim oluyor da geneli bilgisayarda çizim programlarında
Ben kadar amatör olamazsın görüyorsun halimi kursa gidicektim kursun sayfasını gösterdim kardeşime abla sen bunları yapana kadar ohooo dediiYaa hepinizin çizdikleride mükemmel ellerinize saglık kızlaar çizime benimde ilgim yağlı boya özellikle ama aşırı amatörüm henüz
Tamam tescillendin bence çöp adam çizenler el kaldirsinBen kadar amatör olamazsın görüyorsun halimi kursa gidicektim kursun sayfasını gösterdim kardeşime abla sen bunları yapana kadar ohooo dedii
Bekleriz canim aralarda kaldı cizilenler var sayfalarda.. ben karaladikca koyuyorum maksat terapiÇok güzel bi topik olmuş, herkesin emeğine sağlıkk
Ben de takipteyim, belki burdan esinlenerek bir iki karalarım çok güzel olmasa da :)
YaaArkadaşlar nazara çok inanırım maşallah demeyi unutmayın lütfen.
Eki Görüntüle 2693121
Ama neden resmime gülüyon N'apabilirim elimden gelen buysa.
Kesinlikle süper terapii :) baktım hepsine mükemmelBekleriz canim aralarda kaldı cizilenler var sayfalarda.. ben karaladikca koyuyorum maksat terapi
Merve geldin mi ban bitti mi maşallah diyorum o zaman boncuğu da koydumArkadaşlar nazara çok inanırım maşallah demeyi unutmayın lütfen.
Eki Görüntüle 2693121
Sağdaki şeyi koyun sandım ağaçmış meğersemArkadaşlar nazara çok inanırım maşallah demeyi unutmayın lütfen.
Eki Görüntüle 2693121