Cizdiklerimiz

Çizip kestim aynen🤗 sağol canım herkes yapar 😜
Yok yok ben yapamam beceriksizin tekiyim :KK70: bugün çizdiğim ortada siz değerli arkadaşlarımdan özür diliyorum :KK70: kızım istedi kıramadım çizdim

Eklentiler

• IMG_20200919_012730.jpg
    IMG_20200919_012730.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 57
Hanımlar elleriniz dert görmesin.
Vallahi bakınca ruhum dinleniyor malesef yeteneğim yok ama takipteyim:nazar::KK68:

Yok belki o da diğer arkadaş gibi çizdiklerimiz değil de çizdikleri anlamıştır ondan sordum 😂
Yani elle yapılmış gibi değil de bilgisayar işi gibi duruyor 😳
Yok yok o yapılan kağıtlar ya da boyası bile gümüşten altından :KK70: tek yazı olan değil diğer renkli olanlar. İnce iş ama malzemesi ve tekniği ile süper oluyor.

Yok yok o yapılan kağıtlar ya da boyası bile gümüşten altından :KK70: tek yazı olan değil diğer renkli olanlar. İnce iş ama malzemesi ve tekniği ile süper oluyor.
Ne diyosun yaa 😳 bayıldıııımmm 😍😍😍 sabır işi ya gerçekten de 🤗 mesela kenarındaki çiçekli renkli desenler var ya onlar nası elle yapılıyor hayret verici😳

Yok belki o da diğer arkadaş gibi çizdiklerimiz değil de çizdikleri anlamıştır ondan sordum 😂
Yani elle yapılmış gibi değil de bilgisayar işi gibi duruyor 😳
Aşkolsun Judy konuyu gördüm fikir olsun diye attım araba çizdirip attırma bana :KK70: bi çöp Ali çizerim görürsün :KK70:

• Komik
Reactions: H M
X