- 2 Ağustos 2019
- 562
- 673
Kursuna gittim tam malzemeleri alicaktik iptal oldu.. sonra coronadan kaldı. Çok sevdiğim birşey tehzib vs elinize sağlık.Bendende biraz hat ve tezhib sanatı olsun mu şuracıkta
Karalamak güzelRuhum dinlendi kızlar ❤
Çizdiklerimiz başlığına ben 'çizdikleri' diye attım kız kardeşim güzel sanatlar okuyor ben de o yetenek nerdeKaralamak güzel ❤
O farklı bir kategoriye giriyor sanırım tatlım.Ben kumaşa çizip işliyorum yine de olur mu?
Ya ruh haline iyi geliyor soluk renklerde sen geziniyorsun sanki.. kayboluyordu bı yerlerde.. ben karakalem yaparken öyle hissediyorumRuhu dinlendiriyor dimi insan bu çalışmalara bakınca siz çiziyorsunuz üstelik üretiyorsunuz ne kadar güzeldir kimbilir
Geçen böyle bir kurs araştırdım gidicektim ama sıfır yetenek kardeşime gidecek olduğum yerin çalışmalarını gösterdim abla sen bunları yapana kadar ohooo dedi yetenek bu kesinlikle sırf aktivite olsun diye gidecektim kaldıYa ruh haline iyi geliyor soluk renklerde sen geziniyorsun sanki.. kayboluyordu bı yerlerde.. ben karakalem yaparken öyle hissediyorum
Aynen çok teknik şeyler var okadar cokki.Geçen böyle bir kurs araştırdım gidicektim ama sıfır yetenek kardeşime gidecek olduğum yerin çalışmalarını gösterdim abla sen bunları yapana kadar ohooo dedi yetenek bu kesinlikle sırf aktivite olsun diye gidecektim kaldı
Evet işin alt yapısı var kardeşim anlattı anladım zaten ben makina çizimi tamamen teknik ama böyle yeteneğim olsun isterdim erkek kardeşimde de var böyle yetenek ben yoksun kalmışımAynen çok teknik şeyler var okadar cokki.
Bende genişletmek istiyorum başka şeyler girdi araya kaldı.
Ben modelistlik okudum aslındaEvet işin alt yapısı var kardeşim anlattı anladım zaten ben makina çizimi tamamen teknik ama böyle yeteneğim olsun isterdim erkek kardeşimde de var böyle yetenek ben yoksun kalmışım
İşte o çöp çizemeyen de bir ben bugün kızım polis çiz anne dedi bildiğin cin ali çizdimBen modelistlik okudum aslında
Ama cızim alanım genişmis megersem.gelistirmek lazım seninde alanın farklıymış.
Benim annemde babamda güzel resim çizer.
Babam el sanatlarına çok yatkındır. Oymacılık vb bı suru şey.digerleri çöp çizemez.(kardeşlerim)
Canın sağolsun tatlım.Hayırlı olsun canım topiğin çok güzel çizimler bakarken içim açıldı .Bende atmak isterdim ama hiç yeteneğim yok maalesef
İşte o çöp çizemeyen de bir ben bugün kızım polis çiz anne dedi bildiğin cin ali çizdimaraba çiz dedi çizdiğim arabayı görsen katılırsın gülmekten kardeşim görmesin zaten oklavayla girişir bana bu ne diye bir de kursa gitmek istiyorsun der
Ayy çok beğendim sen mi yaptın ne kadar gerçeğiyle aynı olmuş yetenek işte