- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.781
Ayy adımla da özdeşleşti
Çizip kestim aynenAyy çok beğendim sen mi yaptın ne kadar gerçeğiyle aynı olmuş yetenek işte
Yok yok ben yapamam beceriksizin tekiyimÇizip kestim aynensağol canım herkes yapar
Yok yok ben yapamam beceriksizin tekiyimbugün çizdiğim ortada siz değerli arkadaşlarımdan özür diliyorum kızım istedi kıramadım çizdim
İdareten oldu ama kolay çizimleri onu teşvik amaçlı öğrenicem videolardanolsun annesi sen cizmissin ya onun için çok kıymetlidir iki cizikte olsa
Hanımlar elleriniz dert görmesin.
Vallahi bakınca ruhum dinleniyor malesef yeteneğim yok ama takipteyim
Beğendin mi canım
Bunları siz mi yaptınız?Bendende biraz hat ve tezhib sanatı olsun mu şuracıkta
Hat sanatının malzemeleri çizimi çok detaylı ve ince iş hakkaten orijinal oluyor bitinceBunları siz mi yaptınız?
Yok belki o da diğer arkadaş gibi çizdiklerimiz değil de çizdikleri anlamıştır ondan sordumHat sanatının malzemeleri çizimi çok detaylı ve ince iş hakkaten orijinal oluyor bitince
Yok yok o yapılan kağıtlar ya da boyası bile gümüşten altındanYok belki o da diğer arkadaş gibi çizdiklerimiz değil de çizdikleri anlamıştır ondan sordum
Yani elle yapılmış gibi değil de bilgisayar işi gibi duruyor
Ne diyosun yaaYok yok o yapılan kağıtlar ya da boyası bile gümüşten altındantek yazı olan değil diğer renkli olanlar. İnce iş ama malzemesi ve tekniği ile süper oluyor.
Aşkolsun Judy konuyu gördüm fikir olsun diye attım araba çizdirip attırma banaYok belki o da diğer arkadaş gibi çizdiklerimiz değil de çizdikleri anlamıştır ondan sordum
Yani elle yapılmış gibi değil de bilgisayar işi gibi duruyor
DemeyinAşkolsun Judy konuyu gördüm fikir olsun diye attım araba çizdirip attırma banabi çöp Ali çizerim görürsün