pof ya ağaç o.Sağdaki şeyi koyun sandım ağaçmış meğersem
Soldaki de ev deme düşer bayılırım şurayapof ya ağaç o.
Benim kafam picasso gibi çalışıyosa, van gogh gibi yetenekliysem benim kabahatim miSoldaki de ev deme düşer bayılırım şuraya
"Ressam burda acaba ne anlatmak istemiş" eserlerinden seninkiBenim kafam picasso gibi çalışıyosa, van gogh gibi yetenekliysem benim kabahatim mi
Ne dağlar ne taşlar düz ovalar demiş. Anlarım az çok resimden"Ressam burda acaba ne anlatmak istemiş" eserlerinden seninki
Tabi canım bi sonraki eserim duvara dolmalık ya da kapya biber bantlamak olacak."Ressam burda acaba ne anlatmak istemiş" eserlerinden seninki
Ressam bile böyle güzel yorumlayamazdıNe dağlar ne taşlar düz ovalar demiş. Anlarım az çok resimden
Temiz işTabi canım bi sonraki eserim duvara dolmalık ya da kapya biber bantlamak olacak.
Maşallah herkese
Resimleri görünce hasetlendim ve duruma uygun bir resim çizdim bende. Eki Görüntüle 2693181
Çok şirin
Topik katlolduMaşallah herkese
Resimleri görünce hasetlendim ve duruma uygun bir resim çizdim bende. Eki Görüntüle 2693181
Aminnnn
Gerçekten şu aralar heleki bana iyi gelen tek şey.Aminnnnbenim resim, müzik gibi sanatsal konularda pek yeteneğim yok. Ne güzel terapi gibi oluyordur sizin için
Mervem çokta güzel sende de var yetenek maşallahŞöyle bişeyde bende var, ilk yaglı boya çalışmamdı