- 15 Haziran 2016
- 7.703
- 20.399
- 38
- Konu Sahibi Hayvanseverdost
Konu sahibi buyurun bu torununuz zor bir çocuk yardım edin demiş de kayınvalide etmemiş mi? Ben senin çocuğuna bakmam diğer gelinin çocuğuna bakacam mı demiş? Konu sahibi çocuğumun yemeğinden bakımından eğitiminden başka birşeyle uğraşamam herkes başının çaresine baksın demiş mi?Eltinin çocuğuna bakılacak diye kaynanası gitmiş peder başına kalmış. Eltinin bu durumdan zaten haberi vardır kaynanası söylüyordur. Sen de idare ediyorsun babamı diye teşekkür etmeli ben şahsen beklerim teşekkür ki eltinin etrafına pervane olmuş herkes ! Konu sahibinin üç yaşında zor bir çocuğu varmış o torun ise o da torun
Kaynana zorla mı gitmiş torununu bakmaya? Giderken kocası ne yer içer diye düşünmüş mü? Kayınpeder koskoca adam karnımı doyurayım diye düşünmüş mü?
Konu sahibinin kocası babamı kardeşimi yedirip içiriyorsun Allah razı olsun karıcım demiş mi? Kayınvalide kocamı oğlumu doyuruyorsun Allah razı olsun kızım demiş mi?
Elti son durak bunu göremiyor musunuz?
Ne konu sahibi hayatını eline almış, ne kayınpeder kayınvalide bir düzen kurmuş, ne de kocanın umurunda ama elti teşekkür edecek öyle mi? Etliye gelene kadar koca var koca hani mecbursun diyen, muhatap elti değil ki, suçlu da elti değil, eeee ? Gücü etliye yeter anca diye düşündüyseniz “bana ne kayınpedere yaptığın yemekten yapma” dese yerden göğe kadar haklı